Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 43
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default dynDNS este in regula pt voi?

    de ieri am toti peers-ii off,si nu nu stiu de ce.am facut up-date la IP de sute de ori,degeaba.acum tot ce am cand pornesc dreamu-ul este sa-mi arate peers-ii off.reteaua functioneaza,am online status,pot sa conectez normal la pc,isi face up-date de key normal dream-ul,insa nu mai am nimic on.
    daca dau la G-Box Share center
    la
    CS2G-Box Connections Status
    imi apare
    /temp/csonline.txt not found

    habar nu am daca asa trebuie sa fie,ca atat timp cat a functionat nu m-am uitat
    g-box

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu zic sa verifici porturile din router spre dream ! dyndns folosesc de un an si nu am avut probleme ! sau poate te-a blocat ca ai incercat sa faci update de prea multe ori !

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cyp123 View Post
    de ieri am toti peers-ii off,si nu nu stiu de ce.am facut up-date la IP de sute de ori,degeaba.acum tot ce am cand pornesc dreamu-ul este sa-mi arate peers-ii off.reteaua functioneaza,am online status,pot sa conectez normal la pc,isi face up-date de key normal dream-ul,insa nu mai am nimic on.
    daca dau la G-Box Share center
    la
    CS2G-Box Connections Status
    imi apare
    /temp/csonline.txt not found

    habar nu am daca asa trebuie sa fie,ca atat timp cat a functionat nu m-am uitat
    g-box

    Incearca asta: sterge ultima linie care ai bagat-o in share.cfg
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    755
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    ti-au blocat contu cei de la dyndns asa am patit si eu trebue sa iti faci alt cont si incearca sa pui ip fix costa 2 euro pe luna dar nu mai ai treaba

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    ti-au blocat contu cei de la dyndns asa am patit si eu trebue sa iti faci alt cont si incearca sa pui ip fix costa 2 euro pe luna dar nu mai ai treaba
    cum aflu daca au blocat contul?
    eu m-am logat la ei si nu apare nimic cum ca ar fi blocat

    uite ce s-a intmplat:
    am avut schimburi de linii,pe parcursului timpului.unele au fost ok,altele nu.in timp,pe unele le-am anulat in cwshare,punand # in fata.
    am avut 15 peers-i in total,dintre care doar 7 erau cu #
    ieri,dupa ce m-am uitat,nu stiu ce mi-a venit si asa,dintr-o data,am zis sa sterg # din fata tuturor si sa vad care mai e on.zis si facut
    din nefericire
    cand a repornit dream-ul,erau toti off
    am sters inapoi,am alcatuit alt cwshare cu un singur peer,care era sigur on,deoarece am vorbit cu el pe mess,degeaba.si acesta singur tot off aparea.e adevarat ca in acest timp am tot facut up-date la dyndns, de nenumarate ori.altfel,in mod normal,fac up-date de maxim 3-4 ori pe zi,si,de 1 an,nu am avut treaba
    am resetat router-ul,am deschis din nou port,degeaba

    sa fie de la dyndns?l-au blocat fara sa ma instiinteze?

  6. #6
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Roaga pe cineva sa dea un ping catre dyndns-ul tau. Daca dai tu, o sa primesti un raspuns local (1-2 ms).

  7. #7
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    ti-au blocat contu cei de la dyndns asa am patit si eu trebue sa iti faci alt cont si incearca sa pui ip fix costa 2 euro pe luna dar nu mai ai treaba

    de cand naiba costä bani ?
    stiam cä un user este for free
    adevärul este inventia unui mincinos

  8. #8
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    de cand naiba costä bani ?
    stiam cä un user este for free
    Vorbea despre IP fix nu de dyndns. La cei care au posibilitatea sa dea ip fix (click net de exemplu) costa ceva

  9. #9
    TBD Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Pe ici pe colea...
    Posts
    254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    ti-au blocat contu cei de la dyndns asa am patit si eu trebue sa iti faci alt cont si incearca sa pui ip fix costa 2 euro pe luna dar nu mai ai treaba
    Niciodata! Daca vrei sa ai probleme si sa mai si platesti, da 2 EURO pe luna... Asa cu dns dinamic mai ai o sansa. Poti schimba dyn dns si scapi de warninguri... Daca aai IP fix esti finnished. E suficient sa iti "sparga" un peer de-al tau si esti mancat... Ti-a aflat IP-ul si nu mai scapi de el...

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    greece
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hmmm,am schimbat contul la dyndns
    am refacut linia,insa,deoarece nu mai tin minte cum sa face
    ...............dyndns.org { A88DEDED }}
    asa e linia veche
    dar nu stiu ce reprezinta caracterele din acolada
    la noua linia,am pus aceleasi caractere.e corect?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E parola ta.
    DM800 HD PVR, IPBOX900HD, DM500, OPTIBOX500, Antena Aluminiu 1,2, Multifocus 1,1

  12. #12
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,602
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Roaga pe cineva sa dea un ping catre dyndns-ul tau. Daca dai tu, o sa primesti un raspuns local (1-2 ms).

    La mine de ce nu merge ping-ul ? Uite eu incerc de la servici sa dau ping pe dyndns-ul meu sau pe IP si nu primesc raspuns ?
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Auckland
    Posts
    322
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    La mine de ce nu merge ping-ul ? Uite eu incerc de la servici sa dau ping pe dyndns-ul meu sau pe IP si nu primesc raspuns ?
    Este din router.Unele routere are aceasta facilitate.Sa blochezi pingul catre IP si dyndns.

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un lucru banal pe care se pare ca multi nu-l stiu:

    Cum se verifica daca adresa dns este actualizata:

    - de pe un calculator din reteaua locala se intra pe http://whatsmyip.org/ se noteaza ip-ul: "Your IP Adress is: xxx.xxx.xxx.xxx"
    - se da un ping la adresa dns:
    Code:
    C:\>ping xxx.dyndns.org
    
    Pinging xxx.dyndns.org [xxx.xxx.xxx.xxx] with 32 bytes of data:
    ...
    Daca cele 2 ip-uri sunt identice, problema nu este la dns.
    Daca cele 2 ip-uri sunt diferite, dns-ul nu este actualizat.
    Daca la ping apare o eroare "Ping request could not find host ..." inseamna ca a fost sters/blocat contul la dyndns/noip...
    Nu conteaza daca este sau nu raspuns la ping.

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bbox View Post
    Un lucru banal pe care se pare ca multi nu-l stiu:

    Cum se verifica daca adresa dns este actualizata:

    - de pe un calculator din reteaua locala se intra pe http://whatsmyip.org/ se noteaza ip-ul: "Your IP Adress is: xxx.xxx.xxx.xxx"
    - se da un ping la adresa dns:
    Code:
    C:\>ping xxx.dyndns.org
    
    Pinging xxx.dyndns.org [xxx.xxx.xxx.xxx] with 32 bytes of data:
    ...
    Daca cele 2 ip-uri sunt identice, problema nu este la dns.
    Daca cele 2 ip-uri sunt diferite, dns-ul nu este actualizat.
    Daca la ping apare o eroare "Ping request could not find host ..." inseamna ca a fost sters/blocat contul la dyndns/noip...
    Nu conteaza daca este sau nu raspuns la ping.

    Si mai usor poti verifica deschizand cccam info in dream sau cu un utilitar pe pc si daca la clienti nu e nimeni online inseamna ca nu ai ip-ul updatat. La server ii vezi pe toti online ( care sunt ) dar la clienti sau active client nu e nimeni.
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top