Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default Semnal intermitent pe INTELSAT

    A intalnit cineva o situatie asemanatoare ?
    Am reglat antena pe Intelsat10-02 dar semnalul fluctueaza 30-40-0, fara sa ma ating de antena. Pe SIRIUS, AMOS, ASTRA totul este constant si fara probleme dar pe INTELSAT nu ?

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    doar pe un transponder,pe toti sau doar pe unii ?

  3. #3
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nimbucu View Post
    A intalnit cineva o situatie asemanatoare ?
    Am reglat antena pe Intelsat10-02 dar semnalul fluctueaza 30-40-0, fara sa ma ating de antena. Pe SIRIUS, AMOS, ASTRA totul este constant si fara probleme dar pe INTELSAT nu ?
    depinde si de locatie, semnalul tau este la limita deci trebuie sa.l mai "freci" un pic

    daca ai miscat la elevatie/SxDx incearca sa inclini lnb.ul pana cand observi un semnal bun.


  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    298
    Posts Thanks / Likes

    Default

    30-40 e cand ai semnal mai mic sau e mai mereu atat?
    Incearca pe mai multe fregvente...

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am motor, antena este aproape paralela cu blocul si nu am nimic in fata antenei.
    Pe un singur transponder ( frecventa 12687 H-27500) am semnal 85%, pe celelalte intermitent, cu un maxim de 40%.
    Se poate sa fiu pe alt satelit chiar daca receptorul imi afiseaza Intelsat ?

  6. #6
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu inclin sa cred ca da.
    e un program din pachetul gigi ?

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu este din Digi, canalele sunt : Biss TV-Gulli-Beur TV-Luxe TV-etc. Din cate am cautat eu ecestea sunt pe Hotbird dar eu am prins Sirius apoi am miscat antena spre dreapta (vazut din spate). Daca mai misc putin intra Amos.

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nimbucu View Post
    Nu este din Digi, canalele sunt : Biss TV-Gulli-Beur TV-Luxe TV-etc. Din cate am cautat eu ecestea sunt pe Hotbird dar eu am prins Sirius apoi am miscat antena spre dreapta (vazut din spate). Daca mai misc putin intra Amos.
    Ideal ar fi sa ai lista de canale puse in receptor, il lasi pe tvr1 apoi din pozitia unde ai prins semnalul ala intermitent rotesti antena foarte putin dreapta si o sa se faca lumina....chestia este de reglaj mai joaca-te un pic cu antena...si pune antena pe thor 0.8w
    Spor la treaba!
    Last edited by costelo; 14th November 2008 at 10:21.

  9. #9
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai miscat-o doar la dreapta nu e suficient,trebuie lasata in jos cu circa 2 cm.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gata, ati reusit sa-l zapaciti pe saracul, n-o sa mai stie in viata lui vcare-i stanga, care-i dreapta, elevatie sus-jos, minuni... omul vroia doar DigiTV...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Gata, ati reusit sa-l zapaciti pe saracul, n-o sa mai stie in viata lui vcare-i stanga, care-i dreapta, elevatie sus-jos, minuni... omul vroia doar DigiTV...
    La el ii mai complicat.A zis ca antena e paralela cu blocul.Eu tare cred ca-i intra Hot-ul reflectat din peretele blocului.Bine ar fi sa ma insel,dar daca nu da explictii mai clare,degeaba ne strofocam sa gasim rezolvarea.
    .

  12. #12
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune o poza ca sa putem sa ne dam cu parerea.
    @Mayerling :
    Eu tare cred ca-i intra Hot-ul reflectat din peretele blocului
    depinde in care din cele 2 pozitii la 180° se gaseste,dar din moment ce a prins sirius se pare ca e in cea buna.

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Post

    12687h27500 ( 1*w intelsat 10-02 ) ~ 12692h27500 ( 13*e hotbird ) bis promo,beur tv,luxe tv............etc.

    ...........antena este pe hotbird 13*e ,pune receptorul pe frecv. 12607 h 27500 , si invarte antena spre dreapta ( din spatele ei ) pana vei ajunge la 1*w ,vei treci si prin dreptul lui sirius 4,8*e ( 12608 h 27500 ) cu semnal mare.




    12616h27500 3/4~12608h27500 3/4~12607h27500 3/4


    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nimbucu View Post
    Nu am motor, antena este aproape paralela cu blocul si nu am nimic in fata antenei.
    Pe un singur transponder ( frecventa 12687 H-27500) am semnal 85%, pe celelalte intermitent, cu un maxim de 40%.
    Se poate sa fiu pe alt satelit chiar daca receptorul imi afiseaza Intelsat ?
    La asta m-am gandit cand am citit aceasta explicatie.



    Normal ca aici intervin mai multe corectii,daca sta la etaj superior,sau la capatul din dreapta al blocului,et,etc.
    Semnalul fluctuant,poate veni din reflexie.
    Sa ne spui exact daca difere la tine fata de ce presupun,atunci ai sanse,daca e asa cum presupun,numai daca ridici antena pe bloc.
    .

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca pui receiverul Digi pe transponderul 12.687 H de pe Intelsat si orientezi antena pe HotBird, iti apare signal quality pana la 99%, dar evident, daca dai o cautare, gaseste Biss TV-Gulli-Beur TV-Luxe TV-etc. de pe transponderul 12.692 H de pe HotBird. Din punctul asta ar trebui sa se miste cam 14° spre dreapta (daca sta in spatele antenei, deci spre Vest) si sa coboare putin antena (adica sa-i micsoreze elevatia). Dar din ce a spus el, s-ar putea sa dea in perete, adica Thor sa fie ascuns dupa bloc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top