Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: Captive Works

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    phoenix
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Question Captive Works


    daca mai sunt posesori de astfel de STB-uri cred ca este ok un nou thread.Am un cw 600 sp , la care nu reusesc sa pun manual cheile de GC.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs down este down de ieri dupa amiaza

    Quote Originally Posted by vandana View Post
    daca mai sunt posesori de astfel de STB-uri cred ca este ok un nou thread.Am un cw 600 sp , la care nu reusesc sa pun manual cheile de GC.
    da a cazut de ieri ,.,., nu stiu de ce ai probleme cu cw -ul ptr ca de fiecare data a mers super bine cu change key..,., stam in contact .,,numai sa iasa ceva de curind ,..,. numa bine

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    phoenix
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Question chei

    incerc sa pun cheile manual dar nu stiu cum sa le save, si cand dau exit keys menu apar tot cheile vechi.Este vreo modalitate sa turn autoroll off la GC only?Cu un Fortec convertit la Puff am posibilitatea sa turn autoroll off la GC only.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vandana View Post
    incerc sa pun cheile manual dar nu stiu cum sa le save, si cand dau exit keys menu apar tot cheile vechi.Este vreo modalitate sa turn autoroll off la GC only?Cu un Fortec convertit la Puff am posibilitatea sa turn autoroll off la GC only.
    N-am prea-nteles dac-ai folosit (pentru save) butonelul OK din stânga unde-s si literele!?!...

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up este simplu

    Quote Originally Posted by vandana View Post
    incerc sa pun cheile manual dar nu stiu cum sa le save, si cand dau exit keys menu apar tot cheile vechi.Este vreo modalitate sa turn autoroll off la GC only?Cu un Fortec convertit la Puff am posibilitatea sa turn autoroll off la GC only.

    dupa ce introduci cheile trebuie sa le salvezi .,.cum in stinga sub litere ai un OK ,.,.,te duci la el si ii dai ok .,.si gata le ai salvat .,.,.,.salutare

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    phoenix
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default va multumesc

    mergeeee

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stie cineva daca romanii merg si cu cw 4000hd(asi vrea sa cumpar acest receiver)..

    mersi

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stel_i79 View Post
    stie cineva daca romanii merg si cu cw 4000hd(asi vrea sa cumpar acest receiver)..

    mersi
    cu chei potrivite ar trebui sa mearga. in rest nimic nu merge prin cs.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Cool da merge

    Quote Originally Posted by stel_i79 View Post
    stie cineva daca romanii merg si cu cw 4000hd(asi vrea sa cumpar acest receiver)..

    mersi

    auzi camarada ,.,eu am auzit ca merge toate cw urile .,. dar sa nu spui ca il cumperi doar ptr romani ' ca oricum transmiterea los este de caca , acum zimi si mie daca pe pissssshnet hay canale hdttv ? si cite ? .,.,. apoi eu iti dau un sfat : curind se zice ca trece toata lumea la n3 si nu se stie ce fta -uri or sa serveasca la deschiderea semnalului asa ca sfatul meu este sa astepti un pic sa vezi ce se intimpla .,.,ca sa nu arunci banii pe apa .,.ca cw 4000 este scump vreo 700 de usd .,.,sfatul meu,.,salutare numai bine

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    PRINTRE DRAGONI
    Posts
    507
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    Quote Originally Posted by stel_i79 View Post
    stie cineva daca romanii merg si cu cw 4000hd(asi vrea sa cumpar acest receiver)..

    mersi
    asculta ce a spus BIGG nu arunca bani pe fereastra .........asteapta
    Unde esti tu TEPES doamne .....

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1.nu era numai pentru romanii...era pentru SI romanii....

    2.este ca si un computer si poti accesa pagini de web ca la un comp normal....deci filme de toate formatele..muzica.....si canale tv ro d epe net.....

    3.450$$......nu 700...

    MERSI ORICUM DE DIALOG...

    THX

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Arrow ok

    Quote Originally Posted by stel_i79 View Post
    1.nu era numai pentru romanii...era pentru SI romanii....

    2.este ca si un computer si poti accesa pagini de web ca la un comp normal....deci filme de toate formatele..muzica.....si canale tv ro d epe net.....

    3.450$$......nu 700...

    MERSI ORICUM DE DIALOG...

    THX

    amigo ce inseamna 3.450 $$ .,.? ca pe aici unde traiesc eu costa intre 500 usd si 700 .,depinde de distribuitor ,..,? saluti

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa cum vezi sunt 3 puncte de explicatiii 1. 2. si 3.

    la punctul 3. costa 450$

    ok?

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    36
    Posts Thanks / Likes

    Arrow mmmmm

    Quote Originally Posted by stel_i79 View Post
    dupa cum vezi sunt 3 puncte de explicatiii 1. 2. si 3.

    la punctul 3. costa 450$

    ok?
    Mmmmmmmda .,.,trebuia sa pui dolarul in fata ca in america .,.,$ 450, ..,oricum a venit intunericul la toti .,.asa ca mai bine astepti ca sa merite investitia si sa ii ai din nou pe titi in acelasi fta,.,.,.mult norok

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Pentru Vandana,

    te rog frumos spune-mi ce program ai incarcat pe CW 600, de poti schimba manual cheile ?
    Am pus chiar ultimul de ieri 11 23 08 si am incercat sa vad daca si poate si nu ii dau de capat.

    Merci.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top