Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default Soft pentru HSS 1120NA

    FANTA sau Nicky !


    Puteti sa dati niste detali pentru cei care suntem posesori receptor tip "vech" din prima generatie HSS 1120NA cand o sa fie SOFT NOU adica daca este pe satelit cand putem lua de acolo
    Antena 1,3 cm dipol si 90 cm 2x offset de la RCS x3 , LNB Strong, Vector, Digi TV de la RCS x3 , Sky Star 2 rev 2.6, pozitioner strong cu motor digipower HH Diseq 1.2 ; Dreambox 7020, Optibox , Echosmart 790 , Echosmart 791, Nokia Dbox 1

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din cate am inteles tot de pe aici softul nou pt 1120 exista pe satelit...dar conserva e atat de proasta incat nu poate face actualizare fara nu stiu ce modificari pe la sursa de curent...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta stiu si eu dar oare se da niste informatii oficiale ce fel de modificar tre sa facem la surse , sau macar unde se face modificarile astea . Cred ca meritam atata ca cred ca suntem mai multi cei care avem conserva 1120NA decat 1160NA Baieti de la RCS DIGI ceva INFORMATI OFICIALE ?
    Antena 1,3 cm dipol si 90 cm 2x offset de la RCS x3 , LNB Strong, Vector, Digi TV de la RCS x3 , Sky Star 2 rev 2.6, pozitioner strong cu motor digipower HH Diseq 1.2 ; Dreambox 7020, Optibox , Echosmart 790 , Echosmart 791, Nokia Dbox 1

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cei raspunzatori,nu fac nimic in acest sens,ceea ce fac,este sa ne oblige sa mai facem un abonament daca vrem sa avem aparate compatibile.Softurile se vor da numai pentru modelele noi sau pentru ceea ce va aparea pe piata.

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Platesc 4(+1) abonamente la DigiTV. Am si eu gunoiul ala de conserva.
    Daca nu se va face pe cale normala update la softul ala imputit,
    voi renunta la toate abonamentele dupa ce va trece anul(achitat).
    Pornesc cutia numai la meciurile in care joaca echipe romanesti.
    E un jaf de nedescris! Folosesc antena cu motor si nu am chef de fiecare data
    cind vreau sa vad DigiTV sa opresc conserva ca sa pot intoarce antena.

    Cred ca ma voi orienta spre MAX TV, dar mai vad eu...pina la anu`

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Folosesc antena cu motor si nu am chef de fiecare data
    cind vreau sa vad DigiTV sa opresc conserva ca sa pot intoarce antena.

    Chestia asta ma deranjeaza si pe mine !
    Antena 1,3 cm dipol si 90 cm 2x offset de la RCS x3 , LNB Strong, Vector, Digi TV de la RCS x3 , Sky Star 2 rev 2.6, pozitioner strong cu motor digipower HH Diseq 1.2 ; Dreambox 7020, Optibox , Echosmart 790 , Echosmart 791, Nokia Dbox 1

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La Humax 5400(aparat adevarat) nu trebuie oprita conserva.

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu merg pe Dreambox de cind a aparut, Humaxul l-am maritat.
    Nu am loc de atitea aparate si cred ca nu asta e solutia.
    Sa-si faca ei lectiile si sa intre update-ul si pe "1120"
    Daca nu merge, sa-i traga de urechi pe aia de la Hyundai.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am renuntat deja la conserva, am facut abonament nou la max si il folosesc pe Humax. De atunci am inceput sa ma refac cu nervii. Astept pana mi se gata abo la RCS si daca nu sa gasit o soultie am sa renut total la ei si am sa raman la Max.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  10. #10
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista solutia expusa de sfetnic, dar se pare ca aceasta nu e facuta publica deoarece toata lumea ar solicita schimbarea sursei. Atunci sa vezi cozi la sediile RCS... Asa ca, cine trece pe la RCS se face cu soft nou, cine nu, nu.

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @bartusch,solutia ta este de viitor in cazul in care mai exista atitea Alarm cam 10,20,24 etc,si ca te obliga sa mai faci un abo numai pentru a avea un receptor care face update.

  12. #12
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    oameni buni
    de ce disperati atit , dupa un update la 1120 ?

    eu , pina acum , nu am avut problemele ce le au cei cu 1160.
    deci , n-am nevoie de update.
    daca programele sint in ordine si se vad , de ce update
    daca s-ar putea baga un soft cu emu , as mai zice , dar asa ?


    salute

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @badboy
    nu disper dupa un update, astept doar o solutie fie soft fie un receptor care imi permite sa ii dau drumul si sa pot urmarii o emisiune ptr care platesc. Ba chiar mi-am facut de lucru si am inceput sa schimb LNB, cablu sa modific instalatia, deci cheltuieli in plus de care nu aveam nevoie doar de a da RCS-ului o mica sansa de a lucra paralel. Precum vad nu sunt singurul nemultumit si acum imi pare rau ca am facut abo pe un an. Cred ca RCS se mai bazeaza mult pe veniturile de la abonatii de cablu si cei putini care au sat ii neglijeaza, are trebuii sa arunce o mica privire in viitor. Om vedea
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Soft nou pentru HSS-1160NA (ver. 1.25)
    By amandigi in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 26
    Last Post: 27th October 2006, 19:48
  2. soft pentru inregistrari cu progdvb?
    By emyklaudiu in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 24th September 2006, 01:08
  3. Soft pentru HSS
    By Radu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 27th September 2005, 17:29
  4. Soft pentru Kaon
    By zogo in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 24th April 2005, 19:04
  5. Soft mode pentru SS1 la Alt-DVB ?
    By cell1 in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 2nd May 2004, 20:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top