Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34

Thread: MKV cu DM800

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default MKV cu DM800

    Era pe aici un tutorial facut de chooleen cum facem sa mearga un fisier mkv cu DM800 ,si vroiam sa intreb daca merge cu subtitrari in srt?
    Stie cineva pe unde e?

    Merci

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    apropo, ce rezolutie maxima pentru mkv merge pe dm800 ?
    Drеambox DM-500S + PLi® Jade Edition + GEMBIRD EE3-UNAS-1 (80Gb) + Linksys WAG54G

  3. #3
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu n-am facut asa ceva. Poate te referi la DVD, dar aia e alta mancare de peste.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chooleen View Post
    Eu n-am facut asa ceva. Poate te referi la DVD, dar aia e alta mancare de peste.
    ai dreptate am gasit dvd merci, dar 3.80 GP citeste mkv direct corect? si chiar ai facut un tutorial dvd,daca faci un cititor virtual de bluray oare merge ca si cel de dvd?

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    citeste si 720p corect, am testat eu in cifs de pe computer niste blue ray rips. Singura problema e ca deocamdata nu stie sa faca corect AR...poate la urmatorul gemini
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by freeloader View Post
    citeste si 720p corect, am testat eu in cifs de pe computer niste blue ray rips. Singura problema e ca deocamdata nu stie sa faca corect AR...poate la urmatorul gemini

    folosesti autoresolution plugin si o sa faca si astepct ratio.

    poti sa setzi ce rez sa ia pt fiecare content..pe gemini 3.80

    UITE AICI RASPUNS OFICIAL PT srt la mkv:

    No not with Gemini 3.8. You have to wait for Gemini 3.9 or an 3.8 update I think because Subtitle support for MKV Files was added to Enigma only 1-2 days ago. So you need an Engima from today or yesterday to get it working ...

    http://cia.vc/stats/project/enigma2/.message/d86be
    Last edited by mark21; 11th November 2008 at 12:08.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sint ceva noutati la capitolul asta in legatura cu mkv si srt pe dm800? daca merge ,pe ce imagine?
    Mersi

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gp si newnigma vad titrari, inclusiv dioacritice daca sunt encodate in utf8 without bom
    ce nu stie inca este dts
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by freeloader View Post
    gp si newnigma vad titrari, inclusiv dioacritice daca sunt encodate in utf8 without bom
    ce nu stie inca este dts
    merci ,de nabilo nu stii nimic?

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    babardia
    Posts
    1,219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am folosit...
    buc. | parabola 1.5 | invacom 0.3 dB | dm500 | dm800 | 62E -> 30W

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge si 1080p dar crapa in veselie, nu incercati sa vedeti filme mai lungi ca mai mult va enervati.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    putin offtopic:
    stie cineva daca e posibil sa modific dimensiunea subtitrarilor de pe canalele tv la dtream 800....adica digifilm sau doq de exemplu......se vad foarte mic,si e cam frustrant!

  13. #13
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristo4 View Post
    putin offtopic:
    stie cineva daca e posibil sa modific dimensiunea subtitrarilor de pe canalele tv la dtream 800....adica digifilm sau doq de exemplu......se vad foarte mic,si e cam frustrant!

    Nu. Tot ce se poate este pozitia pe ecran
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  14. #14
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristo4 View Post
    putin offtopic:
    stie cineva daca e posibil sa modific dimensiunea subtitrarilor de pe canalele tv la dtream 800....adica digifilm sau doq de exemplu......se vad foarte mic,si e cam frustrant!

    Foloseste un skin sd.


    Bafta
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  15. #15
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    1,324
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va salut cu respect.
    Eu am testat pe doua skinuri HD kerniHD 1 si infinity si merge perfect.


    Deschideti intr-un editor skin.xlm. Se gaseste la: /usr/share/enigma2/NumeleDeSkin

    Dupa aceea cautati dupa linia care contine "subtitledisplay" si schimbati urmatoarele valori:

    <screen name="SubtitleDisplay" position="310,140" size="720,576" zPosition="-1" flags="wfNoBorder" backgroundColor="transparent" />

    PS. Domnul Stailus are dreptate,

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top