Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default Am probleme cu Skystar2 cu montura h-h.Cine ma poate ajuta?

    Am o mare problema.Am o placa skystar2 versiunea 2.6c si montura h-h.Cand vreau sa mut antena comenzile imi sunt luate aiurea de cele mai multe ori.Uneori merge bine apoi nu mai merge deloc sau dau o comanda si imi muta in alta parte.Am un cablu de 45 de metri lungime.Calculatorul este un P4 la 2,6G , 1G Rami, Placa video abitFx5200.
    Poate ma puteti ajuta cu vre-un sfat pentru rezolvarea problemei mele.
    Merci mult, malefikus

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default verifica....

    Montura HH lucreaza in protocol USALS care este o extensie diseq 1.2 ! verifica daca plca ss2 stie acest protocol ! poate se adauga un plugin !














    hh lucreaza in protocol U

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    468
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Or fi monturi care stiu si USALS, dar cele obisnuite merg numai in DiSEqC 1.2. SS2 nu stie asa ceva. Ma intreb cum comanzi montura?

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    montura o comanzi cu plugin-ul de diseq1.2 ver. 1.5 sau cu mytheatre?
    problema este probabil de la lungimea cablului (de proasta calitate)
    stima

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: verifica....

    Quote Originally Posted by mihaip
    Montura HH lucreaza in protocol USALS care este o extensie diseq 1.2 ! verifica daca plca ss2 stie acest protocol ! poate se adauga un plugin !
    ...man de unde ai ghicit ca omul are motor STAB (numai ala stie USUALS)? Esti vreun fel de clarvazator?


    ...pt SS2 cel mai bun plugin este SS2Diseq16. Merge impecabil cu toate monturile pe care le-am incercat si trebuie sa mearga si cu STAB daca ai asa ceva. Pluginul de Diseq din MT merge ca naiba si nu am reusit sa fac ceva cu el...deci foloseste SS2Diseq16 si nu o sa ai probleme. Merge si cu ProgDVB si cu MT.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut,
    si eu misc un H-H cu un ss2.
    folosesc SS2Diseq16.
    Merge dar sunt probleme cind incerci sa muti pe polaritatea verticala .
    Incerca sa muti antena comutind pe un transponder pe H.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare si merci celor care mi-ati scris.Inca nu am rezolvat problema.Am schimbat cablul,am pus unul de calitate din cele care folosesc firmele de tv prin cablu pentru exterior.Montura polare este SM3D12 care stie Diseqc 1.2 si flosesc ca si plugin SS2Diseq16 in progdvb.Si dupa ce am schimbat cablul a facut la fel.Am uitat sa va spun ca imediat dupa lnc am un amplificator.Daca il dau jos nu mai reactioneaza de loc.Cand este merge dar din 10 comenzi imi ia 2 sau 3.Imediat dupa ce restartez compu'prima comanda o ia intotdeauna.Poate influenta si sursa pe care o am pe comp care este de numai 300 la p4 la 2.6?Am un prieten care are si el ss2 cu h-h la care merge perfect.Are aceeasi montura ca si mine doar ca ss2 este versiunea 2.3 si nu 2.6 ca si a mea si cablul este de 10 metri,in rest totul este la fel,mai putin calculatorul.Ce ma sfatuiti sa mai incerc?
    Merci mult,malefikus

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am patit aprox ca si tine .mai intai a fost o mufa (contact imperfect) ,montura HH rotindu-se aiurea dupa care am avut problema la decodare din cauza procesorului ca era pe fsb 800 si trebuia dezactivat hiperthreading-ul ca sa decodeze. ca sa fii mai sigur fa rost de un receiver care sa stie disecq 12 si incearca sa comanzi cu el montura ca sa fii sigur daca e de la calculator sau de la montura HH.
    Totusi incearca si cu MT-ul ,parerea mea fiind ca e mai usor de lucrat cu el.
    SUCCES

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu m-am ocupat deloc cu canalele TV, antena mea e fixa pe Eutelsat W3. Vad ca folositi montura h-h. Ce mai trebuie pe langa ea, o placa SS2 poate comanda montura, sau trebuie o sursa suplimentara? Ce se poate decoda de pe W3?
    THX

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cine ma poate ajuta
    By vdiaro in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 21st October 2006, 20:25
  2. Cine ma poate ajuta?
    By Alex R in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 18th October 2006, 08:27
  3. Replies: 2
    Last Post: 19th June 2006, 09:18
  4. Cine ma poate ajuta ?
    By Fanta in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 20th September 2005, 23:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top