Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    89
    Posts Thanks / Likes

    Default Focus ce se intampla

    stie cineva ce se intampla cu Focus la mine jumate din canale sunt cu pluta.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La ora asta merg toate ... Am observat ca in momentul introducerii unui canal nou, pana termina bejetii treaba, la scanarea pe TP da ... "Search fail ..."

    Dar, dupa ce am pus softul nou de KAON FOCUS SAT, in meniu am vazut o functie noua, ceva de genul ACTUALIZARE CANAL NOU. Se poate seta in modul automat, ceea ce inseamna ca la introducerea unui canal nou pe TP, receiverul il preia automat si-l pune ultimul, fara o rescanare a frecventei.

    "SMART THINGS" numai prin tehnologia FOCUS SAT ...

    ovex

  3. #3
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deja devii penibil , ovex , nu iti dai seama ?

  4. #4
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    HBO, Cinemax ?

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rpintea
    HBO, Cinemax ?
    pe vine

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovex
    La ora asta merg toate ... Am observat ca in momentul introducerii unui canal nou, pana termina bejetii treaba, la scanarea pe TP da ... "Search fail ..."

    Dar, dupa ce am pus softul nou de KAON FOCUS SAT, in meniu am vazut o functie noua, ceva de genul ACTUALIZARE CANAL NOU. Se poate seta in modul automat, ceea ce inseamna ca la introducerea unui canal nou pe TP, receiverul il preia automat si-l pune ultimul, fara o rescanare a frecventei.

    "SMART THINGS" numai prin tehnologia FOCUS SAT ...

    ovex
    ovex
    man
    functia asta nu exista la digi
    ea este preluata de abonat.cand introduc un canal nou trimit si o nota 10
    si astfel omul incepe sa-l reseteze si gaseste canalul
    boy2good

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @boy2good

    Sunt mandru ca sunt utilizator al tehnologiei de varf KAON - CONAX - FOCUS SAT, una dintre cele mai avansate din sfera DVB - DTH. Spun asta din toate punctele de vedere: servicii multiple, sigure, simple si non-birocratice, calitate la standarde occidentale, aparatura de ultima generatie, antena de dimensiuni reduse (ca suprafata 1/2 fata de cele de la concurentza).

    Este timpul pentru progres si solutii mai simple si viabile.

    ovex

  8. #8
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nehalitii de la habeo au cerut un pret cu muuult peste cat cer de la concurenta.
    Pana la urma de ce sa preia habeo east Europe(ro) cand ar putea sa preia habeo central europe,ata diferenta este ca grilele de filme difera...si?
    Ideile exprimate de userul acestui cont reflecta opinia personala si trebuie tratata ca atare.

  9. #9
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Raspunsul la aceasta intrebare este o alta intrebare : De ce firmele de cablu nu preiau MTV Europe si preiau MTV Romania ? Raspunsul se stie ..

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovex
    @boy2good

    Sunt mandru ca sunt utilizator al tehnologiei de varf KAON - CONAX - FOCUS SAT, una dintre cele mai avansate din sfera DVB - DTH. Spun asta din toate punctele de vedere: servicii multiple, sigure, simple si non-birocratice, calitate la standarde occidentale, aparatura de ultima generatie, antena de dimensiuni reduse (ca suprafata 1/2 fata de cele de la concurentza).

    Este timpul pentru progres si solutii mai simple si viabile.

    ovex
    ovex de obicei nu prea ma uit la asta insa acum trebuie sa te intreb: tehnologie de varf KAON - CONAX - FOCUS SAT? Okay, Conax este ... In rest... NC. In ochii mei tehnologie la varf la un DTH este un receptor cu marca (Nokia, Humax etc.) cu PVR cu canale prorpii exclusiviste de nota 10, subventionat semificativ pentru cei care semneaza un contract de fidelitate pe 2-3 ani. Un DTH nu devine bun numai pentru faptul ca are preturi aberante. Nu ceeace este Focus (sau Digi, sau Max) ... Parere personala, insa nu am vrut sa las fara cuvint. La fel si la antena: nu are nici o legatura dimensiunea antenei cu aparatura asa zisa de calitate. Ale legatura cu un satelit cu un spot f. bun pentru Romania: Thor ...

  11. #11
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cosmorom rullz a.k.a Focus GSM de calitate pe 1800 , acoperire buna in orase dar in retea e doar femeia de serviciu si cu CEO . Merge brici , nu apare Network busy niciodata



    Nu e un sentiment de deja-vu ?

    Cosmorom nu seamana izbitor cu Focus ?

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @KB

    Nu seamana IZBITOR ... Indiferent de nr. de abonati, in momentul de fata te poti folosi fara probleme de toate serviciile de telefonie mobila, fara nervi. Merg toate impecabil. Nu stai cu telefonul la urechi timp de 5 ore, asa cum stai cand te uiti la programe TV. La unii vezi cursiv totul, iar la altii printre altele, adica NO SIGNAL SI ALRME, mai vezi si ceva din filmul ala.

    Eu zic ca impactul este foarte IZBITOR in creierul unui om cand nu poate urmari cursiv un program pe care-l plateste.

    Scuza-ma ca am folosit termenul IZBITOR de mai multe ori in postul meu. Poate aveai cumva copyright pe el si eu nu stiam.

    ovex

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca privesti din partea stanga intradevar e cosmorom
    boy2good

  14. #14
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De la ce a pornit topicul si la ce a ajuns.Pe forumul asta se intampla ceea ce s-a intamplat in Romania dupa revolutie.Adica inainte de revolutie toti erau uniti impotriva lui neneaca,si dupa dec 99 mai cu firmele mai cu invidia ca altul s-a ridicat un pic au inceput mancarimile .Asa si pe forum de cand a aparut dth ro ne-am impartin pe tabere.Asa ca din punctul asta de vedere "era mai bine inainte".
    Raspunsul corect la topicul asta este ca la una din frecvente (11727) ai nevoie de semnal peste 75%.altfel iti scoate imaginea rupta rau si mesajul "interzicere acces".am testat asta personal.Pusesem antena la viteza si nu am facut reglaj fin,ziceam ca daca e numai pt focus nu am nevoie de detalii.Gresit.A mers bine cu prima frecventa dar cand s-a introdus a doua frecventa a inceput sa faca figuri.Vreo luna am zis ca are cartela ceva pt ca totusi aveam semnal de 69%.Dupa ce am vorbit cu dealerul am invartit un pic lnb ul si am ajuns la 82 semnal si surpriza merge brici.Apropo KAON e bunicel dar hai sa nu ne "alintam" cu tehnologie de vf si la grila de canale focus pute unde e Discovery Science ha? Ne-au pus 2 canale cu buci si ne-au linistit.imi curg balele cand ma uit la canalele digi dar nu as lua aparatura lor pt nimic

  15. #15
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gavrild
    De la ce a pornit topicul si la ce a ajuns.Pe forumul asta se intampla ceea ce s-a intamplat in Romania dupa revolutie.Adica inainte de revolutie toti erau uniti impotriva lui neneaca,si dupa dec 99 mai cu firmele mai cu invidia ca altul s-a ridicat un pic au inceput mancarimile .Asa si pe forum de cand a aparut dth ro ne-am impartin pe tabere.Asa ca din punctul asta de vedere "era mai bine inainte".
    Raspunsul corect la topicul asta este ca la una din frecvente (11727) ai nevoie de semnal peste 75%.altfel iti scoate imaginea rupta rau si mesajul "interzicere acces".am testat asta personal.Pusesem antena la viteza si nu am facut reglaj fin,ziceam ca daca e numai pt focus nu am nevoie de detalii.Gresit.A mers bine cu prima frecventa dar cand s-a introdus a doua frecventa a inceput sa faca figuri.Vreo luna am zis ca are cartela ceva pt ca totusi aveam semnal de 69%.Dupa ce am vorbit cu dealerul am invartit un pic lnb ul si am ajuns la 82 semnal si surpriza merge brici.Apropo KAON e bunicel dar hai sa nu ne "alintam" cu tehnologie de vf si la grila de canale focus pute unde e Discovery Science ha? Ne-au pus 2 canale cu buci si ne-au linistit.imi curg balele cand ma uit la canalele digi dar nu as lua aparatura lor pt nimic
    :
    man
    nu e chiar asa
    ne place sa ne intepam dar toti dorim dth o viata cat mai lunga
    (mai ales daca castigam de pe urma lor)
    noi nu vrem decat o calitate mai mare la servicii
    asta s-a vazut la intrunirea de la cluj
    m-a mira ca pe 11727 ai avut probleme pentru ca in zona mea este cu nivel si calitate mai mare decat 12 245
    oricum bine ca ai rezolvat-o
    boy2good

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ce se intampla cu D+?
    By mirceam in forum SD Receivers
    Replies: 14
    Last Post: 22nd April 2006, 05:50
  2. Ce se intampla cu N24 pe Eutel W2?
    By nakovn in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 29th September 2005, 12:17
  3. ce se intampla
    By serio in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 30th December 2004, 21:53
  4. Ce se intampla cu TV Sport Ro?
    By oradeajar in forum Sport
    Replies: 4
    Last Post: 10th September 2003, 13:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top