Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default DVB-C in Bucuresti

    Salutare,
    De ceva timp operatorul de cablu RDS a dat drumu la DIGI-TV CABLU.
    Eu am un TV SONY 32V4500 care are tuner digital (MPEG2 si MPEG4)
    Am dat o scanare pe cablu si mi-a prins 66 de posturi, problema este ca doar o parte se vad, 3-4, restu le gaseste citeste subtitrarile, programul dar nu se vede/aude nimic desi vede toate trackuri audio.
    Am sunat la ei sa vad daca exista posibilitatea sa iau o cartela sa o bag in slot si sa recptionez digital, normal ca raspunsul a fost nu se poate decat cu receptorul nostru si TV-ul pe post de monitor.
    Stie cineva receptorul RDS este cu cartela? sau este ca cel de la Astral fara cartela. Se poate face ceva ?

    Nu am gasit o sectiune pentru DVB-C asa ca am postat aici.
    Scuze daca am postat aiurea.

    Merci,
    Bogdan

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s-a mai discutat exact acelasi lucru. cardurile sunt imperecheate cu receptoarele lor, deci nu le poti folosi decat impreuna.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    560
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cablul digital de la AKTA este singurul (asa cred) la care poti folosi DVB-C ul tau si CAM-ul cu cartela lor. Eu asa fac la CANAD TV dar cum s-a mai discutat aici, sunt probleme cu receptia DVB-T, in sensul ca se pastreaza in memorie scanarile anterioare de pe tunerul incorporat.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Bucuresti
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mda, stupiditate "Made in Romania", faptul ca nu iti dau CAM + card daca tu ai restu.
    Acum deja mi-am comandat un card CONAX de la Techinsat, deci o sa ma cam uit la el
    Daca legal nu se poate, nu exista nici o solutie de la Obama
    Am sa incerc sa ma "iau" cu ei un pic poate ii conving
    Macar daca aduceau si ei mai multe variante de "conserve", macar un model cu iesire HDMI.
    Last edited by bigbear; 11th November 2008 at 10:55.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    București
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bigbear View Post
    Acum deja mi-am comandat un card CONAX de la Techinsat, deci o sa ma cam uit la el
    Oricum Digi nu foloseste Conax, IIRC e Nagravision. Si nu exista cam-uri oficiale pentru asa ceva.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top