Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: hispasat

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default hispasat

    Cu ultimul fenrir nu mai gasesc noile chei nici pt. D+ nici pt TV Cabo. Au trecut in 2 sau nu?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici la mine!
    Si am bagat ultimele key si am si Snitch-ul in functiune.
    Mi-este teama ca e inceputul sfarsitului!
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aveam ultimele key din 05.04.2004 luate din "dvb.lv".
    Am pus key din 06.04.2004 de pe sat-key.org si merg toate de pe Hispasat(adica D+ si TvCabo).
    Probabil Snitch-ul nu mai functioneaza ca pana acum.
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    snitchul 3.0 beta4 merge foarte bine.chiar acuma am testat.
    updateaza shi via digital shi tv cabo.mai speriat un pic

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuza-ma de sperietura
    Si eu m-am speriat un pic!
    Dupa cum poti vedea, aproape toata lumea este stresata de asteptarea unor evenimente neplacute si chiar si eu, care sunt optimist de felul meu, am luat microbul pesimismului.
    Din nou scuze!
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am observat o chestie f ciudata....pe canalele care cica sunt codate nagra alladin (deporte..etc) yankseul considera cheile ok .chestia e ca la mecm nu afisheaza nimic.asta fiind pe 1801, deci nici decodare nu porneste
    o fi oare numa o trecere ca asta iarna cind mesteric din nou la sistemul de codare

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Hispasat
    By usurelumihai in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 20th April 2006, 10:24
  2. Hispasat????
    By gheorghita in forum RDI - Satelit
    Replies: 11
    Last Post: 29th March 2006, 19:52
  3. Hispasat
    By usurelumihai in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 2nd March 2006, 22:42
  4. D+ on Hispasat
    By gpplsn in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 4th January 2006, 12:39
  5. hispasat 30w
    By gusticrivat in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 2nd April 2005, 00:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top