Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes
    Dreambox 7000S, Kathrein UFS910sw, Skystar2
    1xTriax110, 1xTriax110+Moteck SG2100, 2xLNB Quattro Hirschmann 0,3db
    Dolce, Digi, restul in functie de key

  2. #2
    Junior Member Friend
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    tm
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default Super

    E super ok , si merge tot ce ai scris acolo -
    Ce bine era daca aveam acum 1 luna asta - asa m-am chinuit ...important e ca merge

    Stii undeva unde gasesc E2 pt incepatori ? - nu cum se instaleaza , ci cum se foloseste - nu toata lumea a avut dm, etc , unii (cazul meu) s-au maritat direct cu Kathi
    Samsung 40F86 + Katy 910 +1.1m + Diseq 1.2 + 43W...40E ... HD to the people!

  3. #3
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut , eol multumesc anticipat pt. "indrumator" , vodafonul intra pe mess te rog frumos.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    758
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Un sincer Bravo !!!!

    Salut @eol,

    Excelenta initiativa Bravo!

    Bafta Tuturor

    S_H
    BAFTA TUTUROR !
    S_H

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    excelent tutorial!
    dar ca sa nu va chinuiti cateva ore cu Kcc va sfatuiesc sa instalati dupa imaginea Notfallimage-UFS910-Original-1.06 imaginea de la aaf AAF_2.0e_Flash
    cu imaginea kf-1.06-mod am avut numai probleme in kathi control center

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adi.stef View Post
    excelent tutorial!
    dar ca sa nu va chinuiti cateva ore cu Kcc va sfatuiesc sa instalati dupa imaginea Notfallimage-UFS910-Original-1.06 imaginea de la aaf AAF_2.0e_Flash
    cu imaginea kf-1.06-mod am avut numai probleme in kathi control center
    dupa ce instalez imaginea kf-1.06-mod se reseteaza intruna. incerc aaf_2.0e

  7. #7
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut la mine a mers instalarea cu imaginea 1.06 originala ( 6 fisiere ) , apoi AAF 2.0e Flash si restul , folosind usb-urile din spate ( pe cel de sus l-am folosit in timpul instalari).
    vezi stick-ul sa-l formatezi in 2 partitii de vreo 500mb si a 3-ea in restul ce ramane.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acuma nu mai booteza de pe stick. dc?
    si nici nu mai porneste ramane blocat pe display Kathrein UFS-910.
    Last edited by adipaul; 13th November 2008 at 00:26.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cand am incercat sa bag Notfallimage-UFS910-Original-1.06 s-a oprit din citit cand era la 4-a sau a5-a scriere si de atunci nu mai vrea sa citeasca sticku si nici nu mai porneste(se opreste la Kathrein UFS-910 scris pe displyu de la receptor).
    in cazu asta ce e de facut? ms

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default revival

    Quote Originally Posted by adipaul View Post
    cand am incercat sa bag Notfallimage-UFS910-Original-1.06 s-a oprit din citit cand era la 4-a sau a5-a scriere si de atunci nu mai vrea sa citeasca sticku si nici nu mai porneste(se opreste la Kathrein UFS-910 scris pe displyu de la receptor).
    in cazu asta ce e de facut? ms
    Ce ai avut pe receptor? Ce imagine? Ai avut una originala?
    Daca DA atunci ai o problema cu stick-ul. Daca ai avut una
    cu 2nd loader activat si nu l-ai dezactivat trebuie sa-i pui
    seriala si sa stergi din flash.It trebuie seriala server tftp
    si emergency ucb. Nu e grav si dureaza maxim 5 minute sa-l
    readuci la viata. Daca ai seriala fa si tu un log file cand booteaza
    cu sau fara stick-ul din fata sa vedem unde se intepeneste.

    Bafta.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intial am avut imaginea originala 1.5, apoi am bagat Notfallimage-UFS910-Original-1.06, totul ok, apoi am bagat 1.6 modificata si se restarta intruna si am incercat sa revin la 1.06 original, dar s-a blocat la 4-a sau a5-a scriere si de atunci nu mai merge.
    nu am serial la laptop, ma gandesc ca exista cablu usb-serial sau ceva de genu. o fi bun?

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    758
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adipaul View Post
    intial am avut imaginea originala 1.5, apoi am bagat Notfallimage-UFS910-Original-1.06, totul ok, apoi am bagat 1.6 modificata si se restarta intruna si am incercat sa revin la 1.06 original, dar s-a blocat la 4-a sau a5-a scriere si de atunci nu mai merge.
    nu am serial la laptop, ma gandesc ca exista cablu usb-serial sau ceva de genu. o fi bun?
    Salut,

    Merge cu USB to Serial . Verificat .

    Bafta Tuturor

    S_H
    BAFTA TUTUROR !
    S_H

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pornesc hyperterminalu, configurat corect, pornesc receptoru apas enter si nimic. l-am conectat si prin usb-serial si la alt calc cu serial-serial si nu merge. in ambele cazuri am folosit cablu serial(mama)-serial(mama), la adaptor l-am folosit ca prelungitor...poate sa fie si cablu defect, slabe sanse.

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    758
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adipaul View Post
    pornesc hyperterminalu, configurat corect, pornesc receptoru apas enter si nimic. l-am conectat si prin usb-serial si la alt calc cu serial-serial si nu merge. in ambele cazuri am folosit cablu serial(mama)-serial(mama), la adaptor l-am folosit ca prelungitor...poate sa fie si cablu defect, slabe sanse.
    Cand pornesti hyperterminalul ce iti scrie in fereastra lui la bootarea Kathy-ului ?! Fa un copy / paste si pune-l aici ...
    BAFTA TUTUROR !
    S_H

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satelit_hobby View Post
    Cand pornesti hyperterminalul ce iti scrie in fereastra lui la bootarea Kathy-ului ?! Fa un copy / paste si pune-l aici ...
    nu scrie nimic asta-i problema, cred.
    pornesc conexiunea pe portu cu cablu, merge taimeru din terminal, pornesc receptoru, dar nu apare nimic.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top