Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: humax vaci 5300

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy humax vaci 5300

    se poate face ceva cu el? este compatibil cu 5400 sau?

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default humax5300

    am gasit undeva ca ar fi compatibil cu 5500si 5700,chiar nu poate nimeni sa ma indrume
    ?

  3. #3
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe site la Crosat este un soft pt. 5300 si am mai citit undeva ca se poate transforma in 5400 care are un suport soft mai bun

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am gasit HVC10609_HF_1.3_PL zice ca e ptr humax-5300, 5500 & 5700 was issued 19/08/2008,lam incarcat dar nu are nici o cheie si nu pot edita in ram sau nu stiu eu cum trebuie facut,poate cineva sa ma lamureasca?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu poti sa faci 5400 din 5300, doar cu modificari dificile de hard si nu merita osteneala.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc de raspuns,nu cunva stii cum pot introduce key in ram edit?

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Valabil la Humax 5400:
    Menu, ToH, OK, Parser, OK, Ram Editor, OK.
    Cifrele se introduc normal din telecomanda, literele se introduc asa:
    A = Tasta Mute
    B = Rosu
    C = Verde
    D = Galben
    E = Albastru
    F = Alb

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc kroky,l-am transformat in 5400 si totusi nu deschide nimic nici un sistem,?

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa-i pui key.bin si un card in slot (nu conteaza care, doar sa fie "accepted") ca sa activezi emu. Iar la config. setezi card+emu.
    Chiar esti sigur ca acum este 5400?

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da. acum merge dar fara videotext

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top