Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Red face Dreamboxul nu gaseste nici un canal tv.

    Salutare tuturor
    Dreamboxul meu 7000s nu mai gaseste nici un canal.Semnal am bun de 90% si testat cu un alt receiver functioneaza toate,dar cu Dreamboxul deloc.Am incercat un noua imagine si la Search nu gaseste nimic.Daca instalez de pe server atunci am toate programele dar nu vad nimic pentru ca nu gaseste nimic dar semnal am .Ce e de facut va rog cei ce se pricep sa-mi dea o idee.
    Multumesc anticipat-

  2. #2
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca-l cu antena in loop


  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by costinitalia View Post
    incearca-l cu antena in loop
    L-am incercat dar nimic.si am observat ca dupa un timp se blocheaza,daca nu are imagine,sta vreo trei minute dupa care se blocheaza.Dar pe HDD pot sa vad toate ce am muzica,filme,fotografii

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Du-l la "doctor".....se pare ca s-a dus tunerul.




  5. #5
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica si satellites.xml, daca TP-urile nu sunt acolo, nu poti sa vezi nimic. Incearca un TP de pe un satelit listat acolo, e cel mai simplu test.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau incearca scanare manuala a unui transponder cunoscut.
    SHALOM

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default

    l-am setat si manual si cautare automatica am semnal tot dar nu am imagine,imi arata doar emblema de la Gimini si ca nu gaseste canal.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tunerul l-am schimbat cu trei sapamani inainte si totul a mers perfect,oare sa se stricat din nou

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by medias71 View Post
    Tunerul l-am schimbat cu trei sapamani inainte si totul a mers perfect,oare sa se stricat din nou
    E posibil ,e la ordinea zilei probleme de felul acesta ,si nu numai.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top