Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Probleme inadyn

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme inadyn

    De 2 zile am o problema DM.Sa va explice cite ori incerc sa vad un program de la max Dm se blocheaza si nu mai merge nimic nici in sher nici cu key chiar daca dau restart la cccam.Ca sa porneasca din nou trebue sa intru la BP-services/daemons si sa rescriu datele de la inadyn.Aceasta problema apare doar la max,cu alti provaideri nu am avut necazuri.Am in cccam citva peeri cu max in local.Sa fie problema de la ei?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tuborgx2 View Post
    De 2 zile am o problema DM.Sa va explice cite ori incerc sa vad un program de la max Dm se blocheaza si nu mai merge nimic nici in sher nici cu key chiar daca dau restart la cccam.Ca sa porneasca din nou trebue sa intru la BP-services/daemons si sa rescriu datele de la inadyn.Aceasta problema apare doar la max,cu alti provaideri nu am avut necazuri.Am in cccam citva peeri cu max in local.Sa fie problema de la ei?
    ai ip-dinamic si cont la dyndns?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tuborgx2 View Post
    De 2 zile am o problema DM.Sa va explice cite ori incerc sa vad un program de la max Dm se blocheaza si nu mai merge nimic nici in sher nici cu key chiar daca dau restart la cccam.Ca sa porneasca din nou trebue sa intru la BP-services/daemons si sa rescriu datele de la inadyn.Aceasta problema apare doar la max,cu alti provaideri nu am avut necazuri.Am in cccam citva peeri cu max in local.Sa fie problema de la ei?
    pune in priority id de la max si vezi daca mere dupa...
    Dreambox_82

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lacusta View Post
    ai ip-dinamic si cont la dyndns?
    da dinamic si cont la dyndns

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tuborgx2 View Post
    da dinamic si cont la dyndns
    De ce nu setezi dns-ul direct in router
    Pune acolo dns-ul si nu mai ai probleme de updatare/blocare.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    De ce nu setezi dns-ul direct in router
    Pune acolo dns-ul si nu mai ai probleme de updatare/blocare.
    Am setat dns direct in router dar tot se blocheaza pe max si nu mai merg decit canalele free.Totusi acum isi revine cu un restart.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Post

    .......verifica in var/etc/cccam.config , sa fie pe 'yes'

    DISABLE EMM : yes
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  8. #8
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    este de la cccam
    adevärul este inventia unui mincinos

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    este de la cccam
    M-am apucat de reinstalat imaginea si restul.Cred ca este singura solutie viabila

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tuborgx2 View Post
    M-am apucat de reinstalat imaginea si restul.Cred ca este singura solutie viabila
    muta-ti contul la no-ip.org ca de acolo e!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top