Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default AltDVB + Vista + SS2 ?

    A reusit cineva sa puna AltDVB pe Vista?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am inreg. filtrele, il pornesc, si cand ma pune sa aleg device-ul, la skystar2 nu am nimic si nu pot continua..

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    i-am dat drumu, dar misca urat de tot..

  4. #4
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zaiclopz View Post
    am inreg. filtrele, il pornesc, si cand ma pune sa aleg device-ul, la skystar2 nu am nimic si nu pot continua..
    Chiar daca intreb dupa 4 luni sper ca nu se supara nimeni ....
    Aici m-am blocat si eu. Sunt la a doua seara de draci... (dupa ce am instalat Vista) dar nu reusesc s-o pornesc.
    I-am bagat manual drivere 4.5.0.0 dar tot nu se vede device-ul in Altdvb
    Ceva detalii pentru a o face functionala ? ?
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  5. #5
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Pentru placile care sunt instalate cu driverele cu arhitectura 'BDA', pentru a putea lucra cu AltDVB, trebuie sa utilizati interfata de mai jos:

    BDA Interface v0.1.0.10 Beta1 For AltDVB.
    Cumpar/colectez Caut TT-connect S2-3600/Pinnacle PCTV Pro 452e

    Vand

  6. #6
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-am utilizat interfata aia, dar am reusit s-o pornesc......

    .... trebuia sa fiu putin mai atent. Asa pe scurt.........
    - Cititi aici http://www.nosky.co.uk/forum/index.p...ic,5491.0.html
    Sau putin sintetizat
    - Se fac copii la fisierele *.ax din AltDvb/Filters in Windows/System32 dupa care se executa fisierul *.bat din AltDvb/Filters
    - se dezinstaleaza placa din Control Panel cu stergera softului, se porneste cautarea de hardware nou si se aleg ca drivere cele de aici BDA.zip - 0.96MB
    - skystar se va vedea ca o placa audio
    - Se lanseaza AltDvb si ca device se alege cel cu *BDA* din lista, nu mai stiu exact denumirea (era primul device din lista)
    Se instaleaza vplug (atentie la versiune) de exemplu am incercat cu o versiune de la turci si aveam erori la deschidere, dupa care am bagat o versiune postata aici pe forum http://rapidshare.com/files/207132236/vPlug2.4.2.rar.

    Deocamdata la prima lansare Altdvb, vplug nu porneste dar imediat dupa inchidere si o noua lansare totul este OK.

    - O versiune curata AltDvb am urcat aici : AltDvb_Full_Ver22_B3912.zip - 1.37MB

    Cam atat. .......... trebuie sa instalez newcs si filtre HDTV.......
    Succces
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  7. #7
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da cum se steaza AltDVB sa mearga cu un multi feed ?
    Am intrat prin toate setarile dar nu am gasit asa ceva ..este undeva un Disec Console..dar imi zice ca nu este compatibil..sau asa ceva
    Stiu ca nu stiu nimic..!
    The Show Must Go On

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top