Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare despre TNT France

    As ruga pe cei ce stiu sa-mi dea un sfat la urmatoarea problema legata de TNT francez:
    Am cumparat un decodor TNT via satelit cu cartela oficiala pentru programele franceze de tip Strong care nu-mi convine deloc, deoarece se blocheaza pe meniu foarte des si trebuie repornit apoi introduse posturile in memorie etc.
    Acesta face un upgrade pe satelit. Cum nu sunt multumit de acest deco, as prefera sa mut cartela in altul de alta marca tot TNT sau daca s-ar putea intr-unul de gen dreambox sau cu slot multisistem, dar intrebarea este: - nu este imperecheata cartela cu decodorul? nu as vrea sa o stric sa nu mai functioneze, mai ales ca nu am garantie la pack find cumparat in belgia.
    Daca cineva a incercat operatiunea asta va rog sa-mi spuna daca se poate.
    merci

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar trebui sa spui ce scrie pe cartela si receiver sau sa pui o poza fata/spate in care stergi seria cartelei.

  3. #3
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Ar trebui sa spui ce scrie pe cartela si receiver sau sa pui o poza fata/spate in care stergi seria cartelei.
    este descris AICI

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca este card Viaccess, nici o grija, merge in orice receiver cu via incorporat sau in CAM via (original sau ZetaCam).

  5. #5
    Fan Barca Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Daca este card Viaccess, nici o grija, merge in orice receiver cu via incorporat sau in CAM via (original sau ZetaCam).
    Sal , Mastre Kroky

    fals merge doar cu powercam cu ultimul update si nu merge in share

    100%


    O zi buna

    @+

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Pays basque Eskual herria
    Posts
    977
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge perfect shi pe Sagemul de inchiriat al fostului buchet tps !

  7. #7
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by francezul View Post
    Merge perfect shi pe Sagemul de inchiriat al fostului buchet tps !
    merci

    am mai consultat unele situri in care unii spun ca functioneaza cartela cu orice deco care poate decripta via 3, altii spun ca este imperecheata cu decodorul si nu exista decat 6 tipuri dintre acestea in comert,
    unul spune ca receptoarele pt canalsat si canal+ buchet sunt bazate pe viaacces 3 "deschis" (deci merg cartelele in orice deco via 3) iar receptoarele TNTsat sunt in viaacces 3 "inchis" (adica imperecheate) si nu merg in alte deco.
    altul spune despre cartela ca este o 7.3 digitala la fel ca cea de canal+ olanda si se poate copia pe una noua, in concluzie naiba sa mai inteleaga.
    se poate distruge cartela daca o bag intr-un deco cu via 3 ca sa incerc?

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Pays basque Eskual herria
    Posts
    977
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imperechere pentru Viacces nu este decit pentru seca+nagra, dar in schimb au doua tipuri de via cel comercializat cu cartela fara decodor in majoritate optziunea multi+,iar al doilea via este unul care merge pe fostele decodoare Sagem de la foshti abonatzi tps care au schimbat de pe hot-bird pe astra shi cei care au tnt via sat pe astra,in ceea ce priveshte riscul de a strica ceva (cartela) nu exista pe aparatele via sau cam via risca doar sa nu mearga cit despre camuri sau altele nu shtiu nimic.

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chestia aia de la TNT Sat e cea mai naspa pe care am vazut-o vreodata . Mai ales in Romania unde semnalul de pe Astra este varza. Stong-ul ala nu porneste decat daca ai calitate peste 70 % pe 12012 V ... altfel pauza . In Craiova a mers doar cu 1,85 m ....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top