Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default transpondere digitv

    va rog mult sa ma ajutati sa pot folosi toate frecventele tp disponibile pe digitv. momentan nu intra decat unul, celelelte au semnal 10%.
    multumesc

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceiasi problema am avut-o si eu si am rezolvat-o simplu...cu o tranta buna. Asta nu inseamna ca trebuie sa faci la fel. Cred ca trebuie sa schimbi LNC si sa vezi rezultatul. Incearca orice(factory set,etc) Asta inseamna conserva de scrumbie afumata.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    229
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Astazi 18.08.2005 este revizie se introduc noi programe . (de altfel pe toate programele aproape apar instructiunile in acest sens ).

    DreamBox 500 + AKTA TV , 1.6 offset (Al) , Invancom 0.3 db

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: re

    Quote Originally Posted by orange
    Astazi 18.08.2005 este revizie se introduc noi programe . (de altfel pe toate programele aproape apar instructiunile in acest sens ).
    ASTAZI

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai azi e 17 (inca :P) poate voia sa zica maine

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    229
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    mai eu nam gresit cu nimic acolo scria de pe 18 dar au inceput de pe 17 e CLARA CONFUZIA?

    DreamBox 500 + AKTA TV , 1.6 offset (Al) , Invancom 0.3 db

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. transpondere pe dm????
    By siti in forum DREAMBOX
    Replies: 6
    Last Post: 25th May 2006, 21:37
  2. help - lista canale si transpondere
    By gelvis in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 12th November 2005, 09:03
  3. transpondere-ce program sa aleg?
    By daniel1978 in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 3rd May 2005, 12:02
  4. 4 transpondere
    By jerkoffsky in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 31st January 2005, 12:35
  5. transpondere sky italia ? skystar2
    By mobidic in forum Placi DVB
    Replies: 10
    Last Post: 25th March 2004, 12:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top