Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default am si eu o problema !!!

    De doua saptamani ma chinui sa prind semnalu' de la Digi !
    Am luat numai receiverul si l-am pus pe o instalatie mai veche Audio Ton sat 500/2 de prin 92 LNB-ul e Sharp
    Cu instalatia veche am prins ceva imagine de p intelsat dar cand am pus receiverul Digi nu am avut semnal decat 10%! Se poate sa nu fie compatibile sau...
    Astept sfaturile voastre pe mailu' [email protected]

  2. #2
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ia-ti un lnb mai nou, preferabil cu factor sub 0,4 dB ca altfel te poti uita mult si bine la aia 10% semnal....
    ...si antena sa fie de minim 0,9 m....
    PS: sunt curios ce factor are sharp-ul ala?

  3. #3
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    lnb-ul ala e cam vechi dar ar trebui sa "miroase" un pic semnalul, 10% e ca si cum n-ai avea antena pe satelitul respectiv... vezi sa fie un lnb universal
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: am si eu o problema !!!

    Quote Originally Posted by pingu
    De doua saptamani ma chinui sa prind semnalu' de la Digi !
    Am luat numai receiverul si l-am pus pe o instalatie mai veche Audio Ton sat 500/2 de prin 92 LNB-ul e Sharp
    Cu instalatia veche am prins ceva imagine de p intelsat dar cand am pus receiverul Digi nu am avut semnal decat 10%! Se poate sa nu fie compatibile sau...
    Astept sfaturile voastre pe mailu' [email protected]
    In 92 nu se inventase LNB-urile universale. Deci uita-l fiindca are oscilatorul local de 10 GHz si de factorul de zgomot nici nu are rost sa mai vorbim probabil undeva in jur de 1-1.2dB dar nu asta ar fi problema ci doar OL-ul. Schimbal cu unul universal de marca.
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default


  6. #6
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: am si eu o problema !!!

    Quote Originally Posted by pingu
    De doua saptamani ma chinui sa prind semnalu' de la Digi !
    Am luat numai receiverul si l-am pus pe o instalatie mai veche Audio Ton sat 500/2 de prin 92 LNB-ul e Sharp
    Cu instalatia veche am prins ceva imagine de p intelsat dar cand am pus receiverul Digi nu am avut semnal decat 10%! Se poate sa nu fie compatibile sau...
    Astept sfaturile voastre pe mailu' [email protected]
    10% semnal ai si daca nu ai lenebeul conectat la receptor(intr-un cuvant tu nu ai semnal deloc)

    Toata stima
    Piciul Alcoolistul
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DM 500 - problema de FTP
    By vu5617 in forum DREAMBOX
    Replies: 5
    Last Post: 26th February 2006, 16:06
  2. problema lnb 2x
    By nikinba in forum RDI - Satelit
    Replies: 16
    Last Post: 5th February 2006, 17:02
  3. Problema cu Tp.1
    By tofu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 19th December 2005, 19:50
  4. Problema mea !
    By platon in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 9th April 2005, 10:15
  5. Problema SS2
    By MooH in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 23rd October 2004, 14:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top