Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4

Thread: Dreambox 7020

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Smile Dreambox 7020

    salut,
    antena montata pe h-h,toti satelitii la care am vizibilitate ii pot scana,exceptie eutel w2.am incercat mai multi transponderi,cu toti am gasit satelitul,ma,,invita'' sa dau scanare.de fiecare data nu gaseste nimic.dvs. ce ma invatati sa fac ?

    multumesc.

    #am incercat scanari manuale.nu vrea.am oprit si repornit receptorul.nimic.
    Last edited by ghita_49; 3rd November 2008 at 19:39.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    salut,
    antena montata pe h-h,toti satelitii la care am vizibilitate ii pot scana,exceptie eutel w2.am incercat mai multi transponderi,cu toti am gasit satelitul,ma,,invita'' sa dau scanare.de fiecare data nu gaseste nimic.dvs. ce ma invatati sa fac ?

    multumesc.

    #am incercat scanari manuale.nu vrea.am oprit si repornit receptorul.nimic.
    Pune setarile astea din josul pagini, de la linkul asta http://forum.d--n--s.com/showthread.php?t=62765&page=23
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Smile Dreambox 7020

    salut, nu ma indoiam de transponderii care-i aveam[eu ii verific la lyngsat si kingofsat] dar am descarcat si fisierul de la iosi.nu pot scana eutel w2.imi da transponderul ca a gasit satelitul,semnal bun,imi spune ca pot incepe scanarea,rezultat 0.nici macar transponderul de start.numai satelitul asta face asa.

    cineva imi zice sa dau restart enigma si sa incerc din nou.nu stiu daca o sa fac ceva,de lucru oricum imi voi face.

    care-i parerea dvs. ?

    ceva o fi in vreo setare,eu nu am gasit nimic.

    va multumesc.

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    salut, nu ma indoiam de transponderii care-i aveam[eu ii verific la lyngsat si kingofsat] dar am descarcat si fisierul de la iosi.nu pot scana eutel w2.imi da transponderul ca a gasit satelitul,semnal bun,imi spune ca pot incepe scanarea,rezultat 0.nici macar transponderul de start.numai satelitul asta face asa.

    cineva imi zice sa dau restart enigma si sa incerc din nou.nu stiu daca o sa fac ceva,de lucru oricum imi voi face.

    care-i parerea dvs. ?

    ceva o fi in vreo setare,eu nu am gasit nimic.

    va multumesc.
    Citeste cu atentie continutul fisierului "Readme_RDI E1 Settings(RO).txt" si respecta-l pt ca altfel: no chance ca sa-l utilizezi.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top