Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    766
    Posts Thanks / Likes

    Default DM800 problema la instalarea Imaginii

    Salut,
    am un Dream 800 si am incercat sai pun Imigiul de la GP, de fiecare data imi da DreamUp-ul eroare si spune ca fisierul (imaginea) e prea mare.
    Este alt program de pus Imaginea, sau vreo versiune speciala de Dream Up ptr DM800 ?

    Mersi

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de ce nu il pui direct din retea? bagi cablul de retea in dm 800 si il scoti din priza. tinand butonul de power apasat il bagi in priza si tii apasat pana in momentul in care pe display iti apare ip-ul alocat in retea. iei ip-ul si il bagi in browser pe computador . ti se va deschide o pagina in care undeva jos ai posibilitatea sa incarci softul . ii dai flash , se incarca in cateva minute si gata .

    bafta .

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am pus cu dreamup 1.3.3.2 dar dureaza cam 43 minute !

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    766
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Va multumesc, am reusit prin retea. Sper ca datele CCcam vin la fel ca si in 600.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ambasadorul View Post
    eu am pus cu dreamup 1.3.3.2 dar dureaza cam 43 minute !
    cel mai bine e de pus prin retea cu metoda expusa aici,repede si sigur ,nu mai stiu exact dar cred ca dureza cam 4-5 min nu mai tin minte

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intrebare acuma , oare cat rezista flasul ala?:P) si pe urma la cine va plangetzi?:P)
    nu e mai comod un usb minim 512mb?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu din pacate nu am avut noroc de un dm800 , care sa mearga , si am incercat toate metodele , am dat vina pe imagine , am dat vina pe usb pe flash , si pe tot ce se putea !
    asa ca am testat un dm800 cu tunnerul bulit vreo 4 zile apoi l-am trimis inapoi ! maine astept altul ! ciudat e cand bagam cablu imi aparea ptr o secunda , semnal 88 % .
    nu am inteles mare lucru si nu sunt chiar asa de incantat de noua realizare a dreammultimedia ! chiar aveam de gand sa vand dm7020 , dar asta nu se mai intampla multi ani de acum inainte !

    numai bine !

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inca mai primesc donatie DM 800HD defect...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  9. #9
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ambasadorul View Post
    ... cand bagam cablu imi aparea ptr o secunda , semnal 88 % ...
    Niciodata nu se baga sau se scoate cablul cu box-ul pornit!
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    toate receptoarele moderne au o protectie pe tunner ! daca in momentul conectarii apare o tensiune (un cablu in scurt ) , imediat apare un black screen sau alte manifestari ale protectiei ! nicicand nu se poate intampla nimic cu receptorul ! poate doar ca il dai un pic peste cap si se blocheaza un timp ! :d)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top