Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    departe
    Posts
    470
    Posts Thanks / Likes

    Default Unde bag adresele de newcamd 5.25

    Unde bag adresele de servere newcamd 5.25 de pe hacksat etc in aparat ? thanks

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai baiatule pune mana si citeste si tu ceva NU mai veni cu intrebari stupide ca pe sectiunea echosmart.
    Daca vrei sa faci ceva cu clona ta pune mana si citeste pe forumuri, daca nu aruncal la gunoi.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    departe
    Posts
    470
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Mai baiatule pune mana si citeste si tu ceva NU mai veni cu intrebari stupide ca pe sectiunea echosmart.
    Daca vrei sa faci ceva cu clona ta pune mana si citeste pe forumuri, daca nu aruncal la gunoi.
    Vrei sa-ti spun ceva asta il tin de al treilea aparat.Minusuri fata de kaon :se misca greu ,porneste greu,se opreste greu,sonor slab telecomanda naspa ,lista de canale aiurea si meniu urat. Este bun la sharing ca ltfel nici doi bani nu dau pe el . Si pe tine te-a intrebat cineva de te bagi ca musca...

  4. #4
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yonut View Post
    Vrei sa-ti spun ceva asta il tin de al treilea aparat.Minusuri fata de kaon :se misca greu ,porneste greu,se opreste greu,sonor slab telecomanda naspa ,lista de canale aiurea si meniu urat. Este bun la sharing ca ltfel nici doi bani nu dau pe el . Si pe tine te-a intrebat cineva de te bagi ca musca...
    -ce tare e kaon asta..pacat ca nu se vede nimic pe el
    receiverul asta ce o fi el
    -se opreste instantanu ..reboot face mai greu pt ca trebuie sa incarce un sistem de operare..sistem pe care kaon nu-l are si d'aia porneste mai repede
    -meniul nu prea cred ca e urat ci doar foarte uitl si la obiect
    -lista de canale si anume buchetele sunt foatre bine puse la punct daca sunt facute de cine stie ex: fist zipper

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    departe
    Posts
    470
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clader View Post
    -ce tare e kaon asta..pacat ca nu se vede nimic pe el
    receiverul asta ce o fi el
    -se opreste instantanu ..reboot face mai greu pt ca trebuie sa incarce un sistem de operare..sistem pe care kaon nu-l are si d'aia porneste mai repede
    -meniul nu prea cred ca e urat ci doar foarte uitl si la obiect
    -lista de canale si anume buchetele sunt foatre bine puse la punct daca sunt facute de cine stie ex: fist zipper
    Asa e mare pacat cand schimb image raman si fara programe deci il tin second prin switch; 1kaon,2minunatia,3echo,4analog si 5 dvd.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    departe
    Posts
    470
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Mai baiatule pune mana si citeste si tu ceva NU mai veni cu intrebari stupide ca pe sectiunea echosmart.
    Daca vrei sa faci ceva cu clona ta pune mana si citeste pe forumuri, daca nu aruncal la gunoi.
    Credeam ca nu esti chiar asa dar m-am inselat . Au dreptate Horatyu si ceilati despre tine .Tu iei la misto pe cei cu echo . Na mi-am luat si eu dasta de care tot il lauzi si cand cer si eu ajutor flit primesc . Asa ca nu te mai lua de Horatyu si de ceilati ca esti penibil .

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yonut View Post
    Unde bag adresele de servere newcamd 5.25 de pe hacksat etc in aparat ? thanks
    daca fol CCcam se pun in CCcam CFG File

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    departe
    Posts
    470
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mesteru222 View Post
    daca fol CCcam se pun in CCcam CFG File
    Meci maestre mult o sa incerc!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    departe
    Posts
    470
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mesteru222 View Post
    daca fol CCcam se pun in CCcam CFG File
    Prin ftp ? unde...

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    departe
    Posts
    470
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mesteru222 View Post
    daca fol CCcam se pun in CCcam CFG File
    cred ca am gasit var/etc/cccam config OK! Osa-l folosesc deocamdata asa si tot vad ceva. Mii de multumiri bajbaiam ceva timp dupa chestia asta .

  11. #11
    TBD Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Pe ici pe colea...
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai Ionute... Stupid mi se pare chiar ceea ce vrei sa faci... Tu crezi ca serverele alea merg? Iti urez succes. Mai bine invata cu ce se mananca dreamboxul, si invata sa il folosesti prentru ce a fost el gandit: sharing privat cu peers cu locale. In cazul de fata nu prea ai ce face chiar daca stii unde se pune. NU MERGE. NU MAI INCERCA DEGEABA!
    Late edit:
    Bravo! Primul pas. Citeste CCca.cfg ca are tot ce iti trebuie. Exemple ma refer. Daca nu intelegi ceva, pui intrebari.
    Last edited by xyzzyx; 3rd November 2008 at 19:32.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @yonut ultimul post sper sa iti ichida admini threadul caci e gresita sectiunea.
    dar raspunsul tzil dau eu.
    pe scula aia micutza a ta. daca totusi ai cccam intradevar alea de la hacksat sau freecardsharing . de forma 03.11.2008
    ART // SHOWTIME NILESAT // JSC NILESAT // ORBIT // HOTBIRD TPS AbSat Arabescu JSC
    NAME : www.freecardsharing.com
    PROTOKOL : NewCamd5.25
    HOST : bigserver-tk.dyndns.tv
    DESKEY : 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
    USER : bigserver.tk21
    PASS : www.bigserver.tk
    PORT : 1000 - 1001 - 1002 - 1003
    CAID : 0604 - 0603 - 0100 - 0500

    devin in cccam ca si aici
    http://www.cardserver.org/cardsharin...d-server-2398/

    io zik sa nu te complici , la cate merg si la ce faci tu cu ele ai sa iti prinzi urechiushele

    io unul rog admini thread inchis. ms in avans

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top