Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 139
  1. #31

    Default

    Quote Originally Posted by innesat91 View Post
    Pana la urma se mai pot urmarii FTA-urile de pe 1W si alti sateliti?Daca apare vreun soft de genul asta si pentru 5160-urile mele , NU o sa fac prostia sa updatez
    Nu o sa updatezi pana cand o sa fie update manual, apoi cand o sa fie automat, nu prea o sa ai alta solutie, lista de canale o sa fie ceea specifica tarii, adica numai canalele care sunt in oferta comerciala pentru Romania. Fara FTA-uri.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  2. #32
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Nu o sa updatezi pana cand o sa fie update manual, apoi cand o sa fie automat, nu prea o sa ai alta solutie, lista de canale o sa fie ceea specifica tarii, adica numai canalele care sunt in oferta comerciala pentru Romania. Fara FTA-uri.
    Si s-au hotarat ai vostri asa dintr-o data, dupa 8 ani de serviciu Digi, sa implementeze un astfel de soft ?

    Ce o sa le explicati clientilor carora le-ati instalat chiar voi LNB-uri suplimentare pentru Hotbird ? Dar acelora care si-au cumparat si si-au montat singuri dual-feed, etc fiind asigurati ca receptoarele vor functiona ? Ca nu va pasa de ei ?

    In plus, acest soft pare facut de mantuiala si doar pe jumatate. Altfel nu-mi explic de ce functia "diseq" mai apare in meniu din moment ce a devenit neutilizabila...(Idem pentru adaugarea de sateliti...la ce naiba te mai lasa sa adaugi, daca nu poti receptiona decat programele puse de voi in lista ?) Nici de ce programele pot fi sterse&mutate din lista, dar apoi revin singure pe pozitiile initiale... Nici de ce receptorul se blocheaza foarte des si nu mai ia nicio comanda, decat cea de la priza... Ar fi greu ca inainte de a da drumul la soft-uri sa fie si testate de cineva ?

    Si chiar nu se poate pune o optiune ca si la Humax-uri de "actualizare dinamica", astfel incat daca ai sters programele care nu te intereseaza, sa nu reapara in lista la repornirea receptorului ? Chiar trebuie sa tin in lista amestecate peste 30 de programe care nu mi se deschid si nu ma intereseaza (pachetul unguresc, sarbesc, etc) ?

    Sper ca nu aveti de gand sa implementati astfel de soft-uri si la celelalte modele de receptoare

  3. #33

    Default

    Quote Originally Posted by rpintea View Post
    Si s-au hotarat ai vostri asa dintr-o data, dupa 8 ani de serviciu Digi, sa implementeze un astfel de soft ?

    Ce o sa le explicati clientilor carora le-ati instalat chiar voi LNB-uri suplimentare pentru Hotbird ? Dar acelora care si-au cumparat si si-au montat singuri dual-feed, etc fiind asigurati ca receptoarele vor functiona ? Ca nu va pasa de ei ?

    In plus, acest soft pare facut de mantuiala si doar pe jumatate. Altfel nu-mi explic de ce functia "diseq" mai apare in meniu din moment ce a devenit neutilizabila...(Idem pentru adaugarea de sateliti...la ce naiba te mai lasa sa adaugi, daca nu poti receptiona decat programele puse de voi in lista ?) Nici de ce programele pot fi sterse&mutate din lista, dar apoi revin singure pe pozitiile initiale... Nici de ce receptorul se blocheaza foarte des si nu mai ia nicio comanda, decat cea de la priza... Ar fi greu ca inainte de a da drumul la soft-uri sa fie si testate de cineva ?

    Si chiar nu se poate pune o optiune ca si la Humax-uri de "actualizare dinamica", astfel incat daca ai sters programele care nu te intereseaza, sa nu reapara in lista la repornirea receptorului ? Chiar trebuie sa tin in lista amestecate peste 30 de programe care nu mi se deschid si nu ma intereseaza (pachetul unguresc, sarbesc, etc) ?

    Sper ca nu aveti de gand sa implementati astfel de soft-uri si la celelalte modele de receptoare
    N-o sa mai vezi pachetele pentru celelalte tari, iti vor intra in Channel List numai programele la care te si poti abona aici in Ro.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  4. #34
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    404
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    N-o sa mai vezi pachetele pentru celelalte tari, iti vor intra in Channel List numai programele la care te si poti abona aici in Ro.
    da dar ar trebui sa lase ca la focus sa vezi fta ca alea oricum sunt gratuite .
    focus sat ,digi tv si romtelecom dth .

  5. #35
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Una bucata concluzie:canale gen otv utv si 1music ch nu se mai receptioneaza sau vor fi codate.Ar fi bataie de joc sa ramana fta si receptionabile.

  6. #36
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,054
    Posts Thanks / Likes

    Default

    totusi pe ce se bazeaza aceasta actiune aparent lipsita de sens ? nu aduce nimic in plus, dimpotriva. si atunci ? mi se pare o actiune de marketing foarte prost aleasa. lumea se cam plictiseste incet, incet de lipsa de profesionalism a maretului ofertant.

  7. #37
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca imi vor conditiona accesul la canalele fta de pe alti sateliti, si NU imi voi mai putea ordona programele dupa bunul meu plac, o sa pun frumos cartelele de-o parte, si conservele le arunc de la etaj. Daca vroiam restrictie, imi luam Dolce. Eu din 84 de programe cate sunt in extracomplet am mai lasat doar vreo 30 la care ma uit.MAi mult timp petrec pe canalele libere de filme de la 7W.

    Presimt ca se apropie o legatura intre mine si focus

  8. #38
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din ce stiu eu digi cumpara softurile si cum nu aduce nimic bun nu inteleg de ce da bani pe prostii -vezi si tombola-in conditiile in care nu au echipamente si mai sunt si alte minusuri.

  9. #39
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut update de curiozitate pe una dintre conserve.Canalele sunt sortate pe genuri, adio FTA-uri, practic, e un BIG SHIT! Cand va devenii automatic update-ul, o sa pun cartelele de-o parte pana o sa pot rezilia contractul si o sa trec pe focus. Conservele o sa le dau foc. GARANTAT 100%. Parca as fii abonat BOOM sau DOLCE sa nu pot sa fac nimic cu receiverul. De banii care i-am dat pe ele imi luam altele mai bune de 1000 de ori.

    BILA NEAGRA PENTRU DIGI din partea mea.

  10. #40
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by innesat91 View Post
    Am facut update de curiozitate pe una dintre conserve.Canalele sunt sortate pe genuri, adio FTA-uri, practic, e un BIG SHIT! Cand va devenii automatic update-ul, o sa pun cartelele de-o parte pana o sa pot rezilia contractul si o sa trec pe focus. Conservele o sa le dau foc. GARANTAT 100%. Parca as fii abonat BOOM sau DOLCE sa nu pot sa fac nimic cu receiverul. De banii care i-am dat pe ele imi luam altele mai bune de 1000 de ori.

    BILA NEAGRA PENTRU DIGI din partea mea.
    Si inca n-ai vazut toate minusurile acestui soft
    Deocamdata e destul de liniste pe-aici, reactiile nu sunt multe deoarece au dat drumul doar pe doua modele de receptoare (putine ca numar). Sa vezi cand o sa se trezeasca multimea cea mare cu noul soft

    Eu nu-i inteleg, parca vor sa-si alunge clientii

    Dupa mai multe sesizari, au dat totusi drumul la un FTA de pe Thor - Jurnal TV, pe pozitia 96.

  11. #41
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Digi-ul deja l-am scos din dormitor, mi-am pus un receptor mai vechi FTA pentru canalele de pe 7W. Eu aveam pe 1 Euronews(ITA), pe 2 CNN, 3 BBC NEWS, 4 Discovery s.a.m.d si acum imi baga starvul de 10 tv pe 8, b1 pe 7, Digisporturile pe 14 sau pe cat sunt(eu le aveam la sfarsitul listei canalele astea). Nu toata lumea are aceleasi gusturi, deci nu-mi poti baga mie pe gat o lista de kkt. Imi ajunge grila de pe dvb-t ce-o am aici + canalele de filme/news de pe 7W. Cand o sa am chef de discovery o sa ma duc in salon(Asta pana o sa-mi ajunga cartelele de Focus ).

  12. #42
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,937
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.rcs-rds.ro/asistenta/intr...te?t=tvdigital

    La intrebarea: "Mai pot folosi si alt CAM impreuna cu receptoarele Hyundai / Humax ? ", raspuns: "Nu. Nici un alt CAM sau alta cartela nu sunt compatibile cu acest receptoare. Puteti totusi receptiona programe necodate (FTA)."

    Se contrazic singuri

  13. #43
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai Jurnal si Publika nu sunt FTA? Si de ce trebuie sa ma uit la Romania TV cu un bitrate jalnic pe frecventa DIGI cand o pot vedea la o calitate superioara pe o alta frecventa(e doar un exemplu)?
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  14. #44
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    hargitai fenyves erdo :)
    Posts
    226
    Posts Thanks / Likes

    Arrow

    am o intrebare.cu noul soft mai pot receptiona prizmatv,reflektor,fising&hunt.si noile canale bagate recent in extra 2.eu am digitv satelit

  15. #45
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da merg toate. sunt pe la pozitia 80. film+, cool,prizma, reflector, fem3, music hu, music hit hu si celelalte
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top