Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 139
  1. #16
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by NOCPMNO View Post
    Buna,

    Tocmai am luat un abonament DigiTV sat cu un terminal HSS 5160. El avea versiunea soft 1.04.

    Inainte de a citi cnd, cum si de ce trebuie facut un update la soft, am urmat procedura uzuala mergnd pe Minimax si terminalul mi-a fost downgrade-at in 1.03.

    Aveti vreo idee cum pot reveni in 1.04 care pare a fi versiunea actuala ?

    Merci mut de sfaturi.

    Cat
    acceasi chestie mi s-a intamplat si mie si nu i-am dat de cap
    5W-4W-3,1E-5E-9E-10E-13E-16E-19.2E-39E-42E-45E-46E-52E

    Digi Cablu/Digi Satelit Extra complet/Tivusat/UPC Optim HD
    ATX-91 + LNA177
    Yagi 3elemente vertical + dipol deschis orizontal @10m 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel

  2. #17
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    deva, romania
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nocpmno View Post
    buna,

    tocmai am luat un abonament digitv sat cu un terminal hss 5160. El avea versiunea soft 1.04.

    Inainte de a citi cnd, cum si de ce trebuie facut un update la soft, am urmat procedura uzuala mergnd pe minimax si terminalul mi-a fost downgrade-at in 1.03.

    Aveti vreo idee cum pot reveni in 1.04 care pare a fi versiunea actuala ?

    Merci mut de sfaturi.

    Cat

    lasa-l asa cu softul de 1.03 ca merge bine, si fratele meu a patit asa si dupa ce am facut update de soft si a venit 1.03 de atunci merge ok aparatul.

  3. #18
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    841
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by robi22 View Post
    Am luat pe acelasi abonament al II-lea reciver..

    Hyunday 5160.. Soft 1.04

    Nu reusesc sa gasesc toate programele Digi..

    Digisport si TP-ul respectiv...nu vrea sa il memoreze..

    Ce setari trebuie sa fac?

    Antena este numai pt Digi.

    Mersi

    Si pe setare antena doat Intelsat1002 poate fi selectat...

    Poate cineva care are un reciver la fel ma poate ajuta.
    Cum ai rezolvat ? Spune-mi si mie ca sant in aceiasi situatie . Acelasi soft ( ver. 1.04 ) il am si eu ,ma gandesc daca trebuie neaparat o actualzare de soft . Cum a spus @mpv3 daca-l actualizez probabil revine la ver.1.03 ? Nu pricep atunci de ce aceste receivere vin de la Digi cu ver.1.04 iar la actualizare se intorc la 1.03 ? Sa fie ver.1.04 cu buguri ?

  4. #19
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    Bucureşti
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default Humax Digi+C...

    Pentru Humax Digi+C (pe Digi Cablu) s-a prevăzut vreun mecanism?

  5. #20
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    841
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AlxMAX View Post
    Pentru Humax Digi+C (pe Digi Cablu) s-a prevăzut vreun mecanism?
    La ce mecanism te referi ? Prin mecanism eu inteleg altceva ceea ce nu merge pe cablu !

  6. #21
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    Bucureşti
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by FLAVIUS View Post
    La ce mecanism te referi ? Prin mecanism eu inteleg altceva ceea ce nu merge pe cablu !
    Pnă acum s-a spus că STB-urile de satelit pentru DigiTV să fie puse să recepţioneze un anume post pentru a se putea face actualizarea firmware-ului prin metoda OTA. n mod analog, mă gndeam că poate s-a pus la punct un mecanism prin care se pune STB-ul de cablu pe o anumită frecvenţă ca să recepţioneze actualizarea de firmware.

  7. #22
    Vornic Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Est Zone
    Posts
    496
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AlxMAX View Post
    Pnă acum s-a spus că STB-urile de satelit pentru DigiTV să fie puse să recepţioneze un anume post pentru a se putea face actualizarea firmware-ului prin metoda OTA. n mod analog, mă gndeam că poate s-a pus la punct un mecanism prin care se pune STB-ul de cablu pe o anumită frecvenţă ca să recepţioneze actualizarea de firmware.
    mecanismul este acelasi si pentru receptoarele de cablu insa momentan nu exista o versiune noua de soft disponibila

  8. #23
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    bucale
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default pt promblema cu saritul programelor

    Quote Originally Posted by vasiletina View Post
    spartacus,

    am Hyundai HSS 1160, seria SQR050403238 (din prima generatie) cu softul actualizat pana la 25.02.2007. Acesta avusese probleme la update datorita sursei de alimentare si are un condensator anexat, insa in ultimele luni a fost nefolosit. Acum a fost cartela reactivata, si forteaza nota sa isi faca update la software, insa indiferent de metoda aleasa (cea descrisa mai sus sau cea direct cu actualizare software) imi apare primul ecran de actualizare cu waiting signal si apoi tuning - insa dupa 3 secunde aproximativ - se reseteaza automat si pleaca de la repornirea receiverului.

    condensatorul nu a fost lipit efectiv ci doar impins in locasul cablului, insa in urma transportului a iesit afara. am reintrodus picioarele condensatorului in locurile precizate candva pe forum, dar tot nu merge.

    mai are cineva un link catre acele fotografii cu condensatorii (pentru reverificarea polaritatii)? multumesc

    mai mult am vazut in seara asta ca isi schimba singur canalul (fara ca cineva sa atinga telecomanda sau panoul channell) si merge cu un program in sus sau in jos. aceasta nu se intampla insa totusi prea des.

    ce se poate face?

    multumesc.
    incearca sa faci o reactivare telefonica a smartcardului la nr 0314004000 -tastezi 2 apoi seria smartcard . o sa rezolve problema " schimba singur canalul fara ca cineva sa atinga telecomanda sau panoul channell"
    Iarna nu-i ca Vara! Ro nu are nevoie de autostrazi! In viata mea nu am lovit un copil!------------------------------------- LET THERE BE LIGHT! ...AND THERE WAS LIGHT .

  9. #24
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    Bucureşti
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by velciu View Post
    mecanismul este acelasi si pentru receptoarele de cablu insa momentan nu exista o versiune noua de soft disponibila
    2 x merci. Mi-ai dat de fapt 2 răspunsuri: unul referitor la modalitate şi unul la disponibilitatea unei versiuni noi! Sper că n eventualitatea apariţiei unei actualizări să nu fie nevoie de vreo intervenţie n aparat, gen montat condensatoare suplimentare n sursa de alimentare!
    Last edited by AlxMAX; 5th October 2010 at 15:07.

  10. #25
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    929
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by FLAVIUS View Post
    Cum ai rezolvat ? Spune-mi si mie ca sant in aceiasi situatie . Acelasi soft ( ver. 1.04 ) il am si eu ,ma gandesc daca trebuie neaparat o actualzare de soft . Cum a spus @mpv3 daca-l actualizez probabil revine la ver.1.03 ? Nu pricep atunci de ce aceste receivere vin de la Digi cu ver.1.04 iar la actualizare se intorc la 1.03 ? Sa fie ver.1.04 cu buguri ?

    La mine a ramas 1.04..
    Nu am reusit sa instalez 1.03.

  11. #26
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    A aparut o noua versiune de soft la Digi Hyundai model 5160: versiunea 2.01 din 14.04.11.Numai bine!

  12. #27
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    doar la ala? Din ce stiu eu firma care facea acele decodoare nu mai exista

  13. #28
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    cum sa numai existe modelul 5160.Am montat sambata la un client si aparatul era nou in tipla.

  14. #29
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Versiune noua de software pentru HSS-5180NA

    Frecventa: 12527 H

    Se va lasa receptorul in StandBy minim 30 de secunde, dupa care la pornire receptorul ne va atentiona ca este un soft nou ce poate fi descarcat. S-au remediat bugurile existente, receptorul devine un receptor personalizat pentru receptia DigiTV.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  15. #30
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    87.5 - 108
    Posts
    2,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pana la urma se mai pot urmarii FTA-urile de pe 1W si alti sateliti?Daca apare vreun soft de genul asta si pentru 5160-urile mele , NU o sa fac prostia sa updatez

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top