Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    69
    Posts Thanks / Likes

    Default Se poate decoda pachetul polonezilor de pe hotbird cu ss2?

    Se poate decoda pachetul polonezilor de pe hotbird cu ss2?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    223
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da!
    Foloseste MDYankse un Softcam key si SnitchV3.0 pentru autoupdate.
    Gasesti mai multe informatii pe forumul dedicat- http://ss2-sat.com/
    Succes!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Se poate ceva decoda pe Hispasat?
    By jakab in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 9th December 2005, 18:33
  2. unde se poate cumpara pachetul max in TIMISOARA?
    By lore in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 13th July 2005, 03:32
  3. Ce se poate decoda si ce nu cu SS2?
    By alx in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 21st January 2005, 15:54
  4. Se poate decoda Cryptoworks cu o placa DVB?
    By satcodx2002 in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 23rd October 2004, 13:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top