Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum se explica...???

    Se da o camera digitala Canon MV800, un sau o (placa de captura?)PCI IEEE 1394 CARD Via+cablu DV--->Firewire, windows xp si Ulead DVD MovieFactory 3.5:

    Problema este cam asa: Vizionarea inregistrarii din camera merge perfect dar cind incerc Butonul REC parca moare procesorul, imaginea este secventiala,sacadata iar inregistrarea iese cu probleme si la inceput si la sfirsit. Mentionez ca acelasi film capturat cu un cablu AV de pe aceeasi camera si cu aceleasi setari de calitate foloseste cam 55% procesor si reda o imagine cursiva.

    Aveti vreo explicatie ?
    Teach me...please !

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai incercat sa faci captura cu windows movie maker? Incerci sa faci captura sau faci si compresie in timp real?

  3. #3
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce procesor ai? Si cam cata memorie? Vezi daca HDD-ul functioneaza in mod UDMA etc etc... io zic ca sunt setari de windows eventual reinstaleaza totul pe curat
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Adevarul ca era si captura si compresie...Cu movie maker nu am incercat inca(frica de windows poate)

    Procesorul este athlon [email protected] 2Gh reali dar care la captura si compresia(in tinp real) cu cablul avi sta in 50% ?!
    Teach me...please !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 15th September 2006, 22:13
  2. Cine-mi explica???
    By gelu_dh in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 23rd March 2006, 14:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top