Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam to newcamd ?

    Exista vreun program server care sa "traduca" limbajul cccam-ului in newcamd pt a putea conecta la cccam un client newcamd

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca doresti sa vezi Newcs in CCam este simplu trebuie doar sa pui linea N in CCcam.cfg
    Exempul:

    N: cheslav.selfip.info 5004 l2m7wt6h 5jd6gnhj EC F8 62 1D C5 8E F4 EF 5C DC 0F C4 B2 BF


    , invers este ma complicat



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  3. #3
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by obywans View Post
    Daca doresti sa vezi Newcs in CCam este simplu trebuie doar sa pui linea N in CCcam.cfg
    Exempul:

    N: cheslav.selfip.info 5004 l2m7wt6h 5jd6gnhj EC F8 62 1D C5 8E F4 EF 5C DC 0F C4 B2 BF


    , invers este ma complicat
    Exact invers ma intereseaza ......daca se poate bineinteles.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @SAFETRON1 pai daca bine inteleg tu vrei din cccam sa dai la un server de newcamd?
    io-te raspuns http://www.eurocardsharing.com/f68/c...camd-how-77140

    netestat dar daca totusi nu ar fi client , si newcamd ala ar fi server.....tu tot ar trebui sa faci sau sa dai de undeva tot o linie n , deci lagatura lui numai pe un cccam+ newcs si tu sa bagi un alt user in newcs si sa cuplezi newcs-urile intre ele.
    ma doare mintea numa cand ma gandesc la solutia asta

    la ce dreaq ar fi de folos asha ceva?

    ori faci server de newcamd cu tata lumea , si imparti si ceri linii n (vezi nuami locale , se parctica dincolo)
    ori pui cccam ca tat omu si poti pune ce te taie capu , merge si linutza de gbox format G: si liniutza newcs format N: nu revin asupra liniilor si cele spuse si si asha esti marlan , caci in cele 2 cazuri numai iei nu si dai inapoi , deci tata cccam rulez:P)
    io cred ca voi va plictisitzi serios acasa singuri de punet intrebari de genul asta
    minte nemteasca:P) --->Atata vreme cat totul merge brici , de ce trebuie strikat?
    nu ai sa invetzi mai multe si nu ai sa fi mai smecher ca cailalti ai sa iti belesti scula mai repede.....io nu depanez nimik , pt nime nici pt mine si si eu fac magari:P)
    consider intrebarea ta , ca un raspuns la o solutie moarta.
    iti urez succes si studiu aprofundat o sa ai nevoie

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    la ce dreaq ar fi de folos asha ceva?
    io cred ca voi va plictisitzi serios acasa singuri de punet intrebari de genul asta
    Client ( newcamd ex: mgcamd pe IpBox sau Katy ; wincsc pe windows ; SBCL pentru Ecolite sau Globo etc ) pentru o retea Cccam . Gboxul poate .

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sant situati unde ar terebui asa ceva, uite depilda la mine am un
    TripleDragon si un Dream, la triple nu mere cccam deci aici as rula un mgcamd sau newcamd sau camd3... (acum merge gbox)
    pe Dream asi rula cccam si cu o linie de newcamd leasi lega dar cum?
    din cauza asta nam trecut pana acum pe cccam, dar cred ca le separez si fiecare ramane cu al lui.
    Alta intrebare: cu acelasi nume de xxx.dyndns.xx care e bagat in router pot sa creiez linie de gbox si cccam sau trebuie separat cu alta nume.
    (eu ma gandesc ca merge ca doar in router redirectionez porturile)
    mersi de raspunsuri.


  7. #7
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    la ce dreaq ar fi de folos asha ceva?
    Ideea de la care am pornit si vreau sa o pun in practica este de a da posibilitatea si receptoarelor mai putin "inteligente" de a se conecta la cccam prin intermediul clientului lor de sharing care stie doar protocol newcamd.


    @smv167

    ai intuit bine ......m-am gandit inainte sa deschid acest topic si la posibilitatea de a face artificiul prin andlinux + cccam pe pc cu win la care ma conectez cu SBCL+emubox de la care sa dau mai departe la clientul de newcamd , dar acest lucru pe langa faptul ca nu l-am incercat in practica si nu am certitudinea ca va functiona , are din start 2 mari dezavantaje: 1. SBCL-ul nu se descurca f bine cu o lista lunga de provideri asa cum este nevoie ca sa acoperi toate preferintele in materie de sharing 2.Instabilitatea clientilor newcamd ai diverselor receptoare care de cele mai multe ori se blocheaza cand intalnesc un SBCL cu mai mult de 2-3 provideri.

    Totusi acesta varianta (cu toate limitarile ei si instabilitatile amintite) ar o solutie daca se va dovedi si functionala.




    Acum stiti exact ceea ce doresc sa realizez si intelegeti de ce v-am cerut parerea , pur si simplu cautam o solutie functionala si stabila la o problema care multi ar dori sa o rezolve.

  8. #8
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by istvanz View Post
    ... cu acelasi nume de xxx.dyndns.xx care e bagat in router pot sa creiez linie de gbox si cccam sau trebuie separat cu alta nume.
    ...
    E suficient sa redirectionezi din router. N-ai nevoie de alt cont dyndns, dar nu inseamna ca nu poti/ai voie/e bine sa ai un alt cont.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chooleen View Post
    E suficient sa redirectionezi din router. N-ai nevoie de alt cont dyndns, dar nu inseamna ca nu poti/ai voie/e bine sa ai un alt cont.
    Mersi de raspuns
    dar mergand mai departe cu intrebarile: cu inca un cont cum rezolv, unde il pun, daca am numai un router, (vreau sa spun WAN)
    il bag in DM si dau drumul la inadyns, si in router DM-ul il pun in DMZ?


  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu trebuie in router decat sa rutezi porturile pentru al doilea cont..porturi care trebuie sa fie diferite decat cele de pe primul cont..dar dupa cum spunea chooleen mai sus nu e necesar un al doilea cont. Eu am folosit doua la un moment dat...dar am constatat ca mai bine in reteaua interna(aveam doua dm500 plus calculator, acum am chiar mai multe) fac share direct cu adresele interne iar din exterior cu adresa de dyndns.
    DM800 HD PVR, IPBOX900HD, DM500, OPTIBOX500, Antena Aluminiu 1,2, Multifocus 1,1

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default easy..

    Try with Radegast

    R LINE

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top