Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Question Opticum multiroom poate fi modificat software?

    De cateva zile tot caut informatii despre opticum multiroom-dar nu am gasit nimic concret,sau pe cineva care sa spuna ca a testat acest aparat.Daca cineva a lucrat cu acest receptor sa spuna aici ce variante soft functioneaza pe el,cu ce program le-a incarcat,daca are sau nu subtitrare pt providerii romanesti,pe mine unul ma intereseaza "jiji" sa-mi mearga pe asta,iar daca are si buguri de ce natura sunt acestea.Astept raspunsuri aici sau in PM ori e-mail sau mess.Postati numai ceea ce stiti sigur sau ati testat.Multumesc.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Question

    OK,acum o alta nelamurire e daca acest receptor are si un cod serie si care e acela,pentru ca am vazut ca opticum exista in mai multe variante,numai ca acet opticum multiroom nu stiu care e codul lui serie(in caz ca e)
    Last edited by johnny29; 30th October 2008 at 20:16.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti sa pui softuri Globo_5119_cool_emu_2.4.XX_all.dld sau Truman_5119_cool_emu_2.4.XX_all.dld, daca asta intrebai ca eu nu stiu la ce alte coduri te referi.
    Daca ai pb contacteaza-ma in PM!
    Bafta!

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnny29 View Post
    OK,acum o alta nelamurire e daca acest receptor are si un cod serie si care e acela,pentru ca am vazut ca opticum exista in mai multe variante,numai ca acet opticum multiroom nu stiu care e codul lui serie(in caz ca e)
    Ce intelegi prin "cod serie"?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy

    OK,am primit raspunsurile pentru opticum ,acum problema sta altfel:am receptorul fizic,de 2 ore tot incarc versiuni sw ,key si nimic mi-a venit de la e....r cu sw 2.4.27 conax;loader 1.6.0;versiune hardware 5119;model ID: 5119_COOL ;problema sta in felul urmator-orice soft sau key i-as incarca i-mi spune ca operatia sa incheiat cu succes,dar in meniul informatie gasesc aceleasi informatii soft,deci nimik schimbat la el ,nu misca sa deschida nimik,iar cand ma folosesc de meniul secret 9339 nu vad decat optiune de cardsharing(local,server,client1,client2)atat.Ce as mai putea face?Am folosit AVUpgrade_)ST51XX_2MB_ver.Mentionez ca am respectat pozitia comutatoarelor pentru modul upgrade room1 sau room2 si normal.
    Last edited by johnny29; 31st October 2008 at 15:06.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    el a venit cu soft de fabrica , degeaba incerci sa pui key pe el ca nu le va recunoaste chiar daca zice ca le-a incarcat cu succes . trebuie sa pui soft patchuit , asta ar fi ultimul soft http://truman-support.com/soft/globo...2.4.51_all.rar

  7. #7
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default multiroom...

    merge pe dg fara probleme nu ia subtitrarile,soft 2.4.47

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bebelsat View Post
    merge pe dg fara probleme nu ia subtitrarile,soft 2.4.47
    receptoarele globo-opticum bazate pe procesor 5119 nu au suport software pentru subtitrari DVB

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Multumesc tuturor pentru raspunsuri,acum ceea ce vreu sa adaug e ca intradevar f. greu i-am schimbat softul,doar doua softuri au mers puse pe el(2.4.30 si 2.4.51)am optat pt. 2.4.51 dar mi-a mers doar cu soft luat dupa un site de la polonezi,face update la key dupa restart imediat,la principalii provideri care merg cu key-e super softul-singurul dezavantaj lipsa subtitrarii-in concluzie opticum multiroom,cu un pik de rabdare si insistenta se poate pregati de servit orice.
    Numai bine si rau la nimeni.

  10. #10
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default site...

    Quote Originally Posted by johnny29 View Post
    Multumesc tuturor pentru raspunsuri,acum ceea ce vreu sa adaug e ca intradevar f. greu i-am schimbat softul,doar doua softuri au mers puse pe el(2.4.30 si 2.4.51)am optat pt. 2.4.51 dar mi-a mers doar cu soft luat dupa un site de la polonezi,face update la key dupa restart imediat,la principalii provideri care merg cu key-e super softul-singurul dezavantaj lipsa subtitrarii-in concluzie opticum multiroom,cu un pik de rabdare si insistenta se poate pregati de servit orice.
    Numai bine si rau la nimeni.
    care este siteul ala d l polonezi?

  11. #11
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default da,multumesc...

    Quote Originally Posted by stargate99ro View Post
    receptoarele globo-opticum bazate pe procesor 5119 nu au suport software pentru subtitrari DVB
    stiam,doar i am spus si baiatului la ce sa se astepte...

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lighean View Post
    care este siteul ala d l polonezi?
    asta :http://www.ab-forum.info/

  13. #13
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default ok

    Quote Originally Posted by johnny29 View Post
    multumesc

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ceva mai multe detalii legate de OpticumMultiroom, pentru softuiri aveti nevoie:
    -Loader: AVUpgrade_ST51XX_2MB_ver
    -soft: Truman:truman_5119_house_emu_2.4.XX_all.dld
    Globo: globo_5119_cool_emu_2.4.50_all.dld ambele pe site truman sau globo.
    -Lista de canale: pentru pachetul Akta sau Akta si Thor(Gigi) pe http://np-ulc.net/
    -Fisier cu key actualizat de forma: ST51XX_2M_Flase_Key.dld de pe truman sau globo site.
    Multa bafta!
    __________________

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    INCREDIBIL ;MAX nu stiu de aceste receptoare ,nu stie nici de universal si sfic ce sa mai vorbim de subtritrare ,eu cred ca acesti oameni lucrau inainte de 1989 la APROZAR vindeau castraveti , oua ,cartofi, am observat ca multe firme ce vind componente satelit nu au legatura cu SATELITU AU ..................APROZARU ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top