Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: Probleme cccam

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cccam

    Am facut un schimb de linii cu un partener si am o problema ciudata.La mine apare ca offline dar el poate sa vada cu linia mea.Se poate asa ceva?Ce sa fac sa pot vedea si eu cu linia lui?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Sa va mai verificati o data linile, eventual sa vezi daca el are deschis portul in router. Deci tu verifici linia lui C el linia ta F, eventual roaga-l sa nu iti puna limitari pe linia F.
    Am verificat liniile si sunt bune.Portul cred ca este deschis,el mai are un partener la care merge linia

  3. #3
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intreaba-l daca si-a facut update la dyndns...
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O sugestie.El are deschis portul pe UDP sau TCP?Am patit si eu, era deschis pe UDP , dar trebuia laTCP.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zottya View Post
    O sugestie.El are deschis portul pe UDP sau TCP?Am patit si eu, era deschis pe UDP , dar trebuia laTCP.
    Va multumesc la toti pentru sugestii dar problema persista.Astept si alte sugesti

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu acelasi probleme.Un prieten din acelasi oras , internet de la UPC , la amandoua nu vedem unul pe altul.Nu avem acelasi persoane comune , cu linii C, si nu -l vad deloc. Cu gbox sau mbox il vad perfect.Liniile C si F sunt bune.

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    are cumva IP fix ? ...si eu am o problema asemanatoare cu cineva care are IP fix ... em ma vede eu nu ...nici in ruptu capului nu s-a putut rezolva problema !

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tuborgx2 View Post
    Va multumesc la toti pentru sugestii dar problema persista.Astept si alte sugesti
    Sa schimbe portul. Default 12000, daca l-a testat sa testeze cu altu.

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am 2 peers la fel de ciudati am facut tot ce am putut si tot nimic ...



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by obywans View Post
    si eu am 2 peers la fel de ciudati am facut tot ce am putut si tot nimic ...
    Se pare ca nu merge si pace! Oricum nu sterg linia omului ca el nare nici o vina si este si mai incepator ca mine.poate da si el o bere cindva!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Amandoi avem ip fix si portul 12000, si nu merge.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by obywans View Post
    si eu am 2 peers la fel de ciudati am facut tot ce am putut si tot nimic ...
    portul 12000 l-am pus doar in TCP cum spunea cineva aici,si tot nik.inainte era TCP/UDP.oricum e acelasi lucru,nu este solutie ptr a rezolva problema.mmmmm...

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Mi-s prin Zona......doar ca uneori nici eu nu mai stiu unde sunt
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    Atunci nu prea are ce sa fie.... sigur nu e vreun spatiu pe acolo care sa fie interpretat aiurea?
    Eu mis incepator,dar incepator tare...noroc ca obywans e baiat de nota 25,dar ce spune colegul stailus parca ar trebui vazut mai indeaproape,asa mai cu o lupa,na zic si eu acuma,n-o luati ca m-am facut expert in dream deja,e doar o sustinere a ceea ce a zis stilus.

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    are cumva IP fix ? ...si eu am o problema asemanatoare cu cineva care are IP fix ... em ma vede eu nu ...nici in ruptu capului nu s-a putut rezolva problema !
    eu sint acel nemernic ,am facut cont si e dyn-dns .. si nimic
    Dar alti peri ii vad , si ma vad
    pentru cccam caut "peeri adevarti nu cabanieri cu carduri in distanta 69"

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top