Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
 1. #1
  Membrana Expert
  Join Date
  Aug 2005
  Location
  Tomis Nord
  Posts
  1,605
  Posts Thanks / Likes

  Default Ajutor utilitar pentru HUMAX

  Ce utilitar pot folosi pentru a citi/scrie flash, editare canale intr-un receptor humax si in care pot incarca setarile pentru receptor cu fisierul firmwaredatabase.xml ?

  Multam.
  spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

 2. #2
  Moderator Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  Austria
  Posts
  9,493
  Posts Thanks / Likes

  Default

  La care humax te referi?

 3. #3
  Membrana Expert
  Join Date
  Aug 2005
  Location
  Tomis Nord
  Posts
  1,605
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Humax digi II. Am adaugat in firmwaredatabase.xml, datele de identificare (id:1807.0000). Dar n-am gasit nici un utilitar care sa foloseasca aceasta baza de date. Ideea este daca pot scoate BeKali si ReSetArea

  Oricum renunt la incercari. In ultima luna am verificat o multime de softuri si am citit zeci de pagini din forumuri dar nu i-am dat de cap.

  Aseara am gasit o postare a lui crazysat despre acelasi tip de receptor (dedicat premiere si anume BLU-FOX entavio cu ID daca nu ma insel 1806.000), postare in care spunea ca nu exista inca public un utilitar si ca se poate sa aiba flashul blocat.

  Asa ca eu renunt deocamdata la incercari si in luna urmatoare renunt si la abonamentul care-l am pentru humax digi II (deocamdata e platit anticipat). Probabil ma indrept spre Max sau Focus daca digi nu-mi permite sa folosesc cardul in DM. Am adunat si eu 2 linii de la binevoitori (pe care-i salut) dar fara card local nu pot obtine mai multe.

  Acum urc o arhiva pe rapidshare cu toate utilitarele pe care le-am incercat inclusiv fisiere hdf cu ID1807.0000 generate. E putin ravasita arhiva, dar cine vrea si are timp poate sa continue cu experimentele.
  Ca un mic pont, in interiorul receptorului langa mufa RS232 este un microswitch pe care puteti sa-l apasati scurt cand incercati sa faceti comunicatia prin RS232 cu cablu null-modem, asta ca sa nu tot scoateti receptorul din priza cand incercati conectarea. Eu unul am reusit doar un transfer de 2kbiti dupa care transferul se bloca.
  Succes pentru eventualii "betatesteri" sau mai degraba "alphatesteri" ca-i mai dificil decat sa apesi niste butoane pe telecomanda.
  spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

 4. #4
  Membrana Expert
  Join Date
  Aug 2005
  Location
  Tomis Nord
  Posts
  1,605
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Gata am urcat arhiva.
  1. Download Link: Click here to download file
  http://rapidshare.com/files/15902563...ytonu.zip.html

  Cititi si mesajul de la rapidshare asa ca .....

  "Your file has been saved and can now be downloaded 10 times. It will be deleted after 90 days without download. If you would like to enable more people to download your file, please transfer it to a free Collector's Account or a Premium Account. .........."
  spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top