Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: SS2 va rezista?

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timișoara
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Question SS2 va rezista?

    Așa cu vedeți SS2 este prima iubire.
    La īnceput a fost o mare revelație, decodifica soft, a rezistat și cānd a apărut 2-ul īn coadă, acum ne pregătim pentru apariția 3-ului īn coadă.Ce credeți SS2 va rezista și la această nouă provocare?
    SS2 prima iubire,
    Kathy a doua iubire + parabolă 1,4 cu motor + Samsung 40M8
    Mai nou UPC cablu digital maxim + 11 HD
    http://www.amway.ro/

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    1,187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ss3 ul de care zici tu ca va aparea va sti decodare hard pentru HDTV si SD va avea un mare avantaj...altfel nu cred ca e mare lucru, practic pe toti clientii ii intereseaza progresul si daca ss3 vine cu ceva concret atunci multi isi vor indrepta atentia catre noua placa ,altfel e o alta aparitie care nu intereseaza pe nimeni

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @FLORIN_MX: cred ca se referea la n2 respectiv n3,nu la ss2/ss3
    Parerea mea e ca va rezista eroic
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    1,187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am inteles ca este vorba de placa skystar 1 respectiv 2 .....sau imi scapa mie ceva ?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mda nu ai inteles deloc!
    Mai pe romaneste intrebarea e daca ss2 va avea suportul si pentru nagra 3 la fel cum are pentru nagra 2.
    Raspunsul e unul sigur si singur si anume clar ca va avea suportul necesar deoarece toate placile dvb sunt pe acelasi calcapod cu toate ca se numesc skystar2,technotrend,hauppage,pinacle ... in momentul cand apare un emu este utilizabil pe toate placile.
    Singurele chestii ce difera la aceste placi sunt driverele si tunerele( mai mult sau mai putin sensibile) sistemul ramane insa acelasi.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timișoara
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Mda nu ai inteles deloc!
    Mai pe romaneste intrebarea e daca ss2 va avea suportul si pentru nagra 3 la fel cum are pentru nagra 2.
    Raspunsul e unul sigur si singur si anume clar ca va avea suportul necesar deoarece toate placile dvb sunt pe acelasi calcapod cu toate ca se numesc skystar2,technotrend,hauppage,pinacle ... in momentul cand apare un emu este utilizabil pe toate placile.
    Singurele chestii ce difera la aceste placi sunt driverele si tunerele( mai mult sau mai putin sensibile) sistemul ramane insa acelasi.
    La asta mă refeream
    SS2 prima iubire,
    Kathy a doua iubire + parabolă 1,4 cu motor + Samsung 40M8
    Mai nou UPC cablu digital maxim + 11 HD
    http://www.amway.ro/

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    1,187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pana mea...doar e sectiunea de placi dvb iar prescurtarea de ss2 mie nu mi spunea altceva pana acum

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Romania
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    FLORIN_MX: bine, dar acu sa ma bag si eu ca musca, de dragul discutiei, daca e sa vb de viitor, cine va mai avea nevoie de decodare hardware. Tocmai a aparut Core I7, care are 4 core-uri si hyperthreading, adica windows-ul va vedea 8 procesoare. Pret 300$, si e aparut luna asta. Deja un dualcore costa 100-200 ron pe forumuri. So, pentru ce decodare hardware?

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    1,187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    decodare hardware e necesara pentru ca:
    1 nu vreau sa vad hdtv si sa fie singurul lucru pe care il face pc ul in momentul ala
    2 exista quad core insa din ce stiu eu (si daca ma insel ma poti corecta) suportul software pt a putea folosi la capacitate maxima procesoarele e un pic mai slabut + ca ss1 are decodare hard deci...daca se vrea se poate iar de utilitatea acestei functii nu cred ca e cazul sa mai vorbim..acu pt cei care vor doar sa se uite la tv si atat..e suficient si un tv tuner sau un ss2 si un p4 configuratie minima

    PS: daca moderatorii considera ca deja am facut prea multe posturi in acest thread, pot sa mai reduca din ele

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Orice s-ar face decodarea hardware e limitata si nu cred ca cineva ar dori sa cumpere, in continuu, placi dvb in functie de modificarile ce se aduc in sisteme de codare.
    Asa ca tot la vechiul ss2 (sau placile echivalente) se va ramne in principal.

    Ca sa iti dau un exemplu nu iti trebuie quad core pentru a face mai multe lucruri in acelasi timp pe un calc si anume : rulare ss2, scriere dvb + alte operatii ... merge perfect si pe un 2 dual core gen E 6750 .

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca va referiti la prelucrarea video , un Radeon HD 3200 integrat in chipset potenteaza orice sempron aflat pe piata acum pentru H.264 , iar o placa video standallone capabila de vitejie costa cca 100 ron ( si CPU single core incepe sa fie o raritate )
    Despre decriptare este iarasi inutila discutia ( un P3 la 500 MHz poate tine un SC mult mai bine decit orice dream ) ; problema va fi suportul sw pentru emulare .

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timișoara
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Așa cum se știe SS2 este una din cele mai proaste plăci pentru că ea personal, dacă se poate spune așa, nu știe să facă prea multe dar.... conlucrează admirabil cu hardul calculatorului. Tocmai aici e īntrebarea, nu dacă va lucra bine cu noile configurații hard ,ci dacă va merge cu noile provocări soft?
    Eu am core 2 quad (2X2 procesoare) și merge perfect.
    SS2 prima iubire,
    Kathy a doua iubire + parabolă 1,4 cu motor + Samsung 40M8
    Mai nou UPC cablu digital maxim + 11 HD
    http://www.amway.ro/

  13. #13
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cam multe dezbateri pt un raspuns care-i foarte simplu ....atata timp cat creatorii de emulatoare pt placi vor continua sa tina pasul cu noile sist de codare ce vor crapa in viitor nu va fi nicio problema , nu se pune in discutie aici puterea de calcul pt ca un emu consuma extrem de putine resurse , cativa zeci de Mhz sunt arhisuficienti.Sa nu uitam ce putere de calcul scazuta au CAM-urile.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top