Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    155
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu Sony HDR-SR10

    Salutare,
    Detin o asemenea camera video, pana acum am fost multumit de ea, insa la sfarsitul acestei saptamani am patit ceva foarte bizar.
    Despre ce este vorba: am fost plecat cu familia la plimbare si am filmat cu ea cca 70minute in format AVCHD in rezolutia FH (1080i).
    Duminica seara am cuplat ca de obicei prin usb camera cu calculatorul de acasa; softul instalat pe calculator (Pictures Motion Browser) a vazut fisierele inregistrate pe camera in format HD ,am dat comanda de copiere ,a copiat ,apoi a analizat fisierele si astfel era pregatit sa imprime in format AVCHD. In momentul cand am inrtrat sa fac imprimarea in format AVCHD, a adus fisierele ,dar fara imagine ci doar cu o iconita in mijlocul dreptunghiului ce reprezinta fisierul , mentionez ca verificat cu click dreapta pe propietati fisierul este OK (iconita pe care am gasit-o in helpul de la soft ca ar reprezenta fisier care nu poate fi folosit ) , in dreptul respectivei iconite scrie : Indicated when unable to display a still image or video.
    Respectivul soft l-am instalat pe inca 2 calculatoare si am obtinut acelasi rezultat.
    Daca filmez cu ea in rezolutie SD softul face treaba pana la capat ,dar obtin o imprimare Sd -lucru care chiar nu maintereseaza.
    Atunci cand vreau sa fac imprimare AVCHD i-mi apare mesajul cu semn de atentionare(Authoring Tool for AVCHD) si apoi scrie Some of the selected media files will not be written to the disc because they are in file formats that are not supported).
    Am vorbit cu cei de la Sony Service si au spus ca mai mult ca sigur problema mea este de soft (Pictures Motion Browser). Acest soft il am de la cumpararea camerei video si a stat bine merci in plicul sau. L-am reinstalat, l-am updatat ,degeaba.
    Apoi in cele din urma ,mai citind pe ici colo pe net cineva recomanda pentru crearea de disburi AVCHD programul Vegas Movie Studio Platinum 9.0; L-am descarcat si m-am inregistrat pentru folosirea lui in modul trial ,am selectat doua fisiere din cele copiate si am reusit sa fac disc bluray fara probleme.
    Intrebarea mea este: A mai patit cineva asemenea comportament de soft? ; Este posibil sa nu mai poti folosi softul de pe cd dupa o anumita perioada?; cum pot oare rezolva problema de soft? ; oare are ceva camera video si asa se manifesta defectul?
    Multumesc anticipat pentru eventualele sfaturi
    Cu stima va salut pe toti

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by petrica_dumitriu View Post
    Salutare,
    Detin o asemenea camera video, pana acum am fost multumit de ea, insa la sfarsitul acestei saptamani am patit ceva foarte bizar.
    Despre ce este vorba: am fost plecat cu familia la plimbare si am filmat cu ea cca 70minute in format AVCHD in rezolutia FH (1080i).
    Duminica seara am cuplat ca de obicei prin usb camera cu calculatorul de acasa; softul instalat pe calculator (Pictures Motion Browser) a vazut fisierele inregistrate pe camera in format HD ,am dat comanda de copiere ,a copiat ,apoi a analizat fisierele si astfel era pregatit sa imprime in format AVCHD. In momentul cand am inrtrat sa fac imprimarea in format AVCHD, a adus fisierele ,dar fara imagine ci doar cu o iconita in mijlocul dreptunghiului ce reprezinta fisierul , mentionez ca verificat cu click dreapta pe propietati fisierul este OK (iconita pe care am gasit-o in helpul de la soft ca ar reprezenta fisier care nu poate fi folosit ) , in dreptul respectivei iconite scrie : Indicated when unable to display a still image or video.
    Respectivul soft l-am instalat pe inca 2 calculatoare si am obtinut acelasi rezultat.
    Daca filmez cu ea in rezolutie SD softul face treaba pana la capat ,dar obtin o imprimare Sd -lucru care chiar nu maintereseaza.
    Atunci cand vreau sa fac imprimare AVCHD i-mi apare mesajul cu semn de atentionare(Authoring Tool for AVCHD) si apoi scrie Some of the selected media files will not be written to the disc because they are in file formats that are not supported).
    Am vorbit cu cei de la Sony Service si au spus ca mai mult ca sigur problema mea este de soft (Pictures Motion Browser). Acest soft il am de la cumpararea camerei video si a stat bine merci in plicul sau. L-am reinstalat, l-am updatat ,degeaba.
    Apoi in cele din urma ,mai citind pe ici colo pe net cineva recomanda pentru crearea de disburi AVCHD programul Vegas Movie Studio Platinum 9.0; L-am descarcat si m-am inregistrat pentru folosirea lui in modul trial ,am selectat doua fisiere din cele copiate si am reusit sa fac disc bluray fara probleme.
    Intrebarea mea este: A mai patit cineva asemenea comportament de soft? ; Este posibil sa nu mai poti folosi softul de pe cd dupa o anumita perioada?; cum pot oare rezolva problema de soft? ; oare are ceva camera video si asa se manifesta defectul?
    Multumesc anticipat pentru eventualele sfaturi
    Cu stima va salut pe toti
    Da,eu am primit la un aparat foto un CD si avea pe el si Ulead (nu mai stiu versiunea).Ei bine dupa un timp gata,nu l-am mai putut folosi,si la reinstalare kaput,nu mai vroia sa se instaleze.
    Am luat altul de pe Net si acela a functionat bine merci.
    L.E. Rectificare,nu la aparat foto l-am primit,ci cand mi-am luat Scanerul.
    De ala insemnat e vorba,si ce e ciudat ca l-am dat unui inginer de la serviciu care avea Mac,si mergea si merge (cred ca si acuma ),numai pe Windows nu vrea.
    Last edited by Mayerling; 29th October 2008 at 12:30.
    .

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru raspuns.
    Vreau sa anunt pe aceasta cale pe cei ce vor mai intampina aceasta situatie ca problema era de la codecurile pentru MKV-uri care erau instalate si intrau in conflict direct cu fisierele M2ts.
    Am sters din control panel MatroskaSplitter, si a mers din prima.
    Va salut pe toti, si inca o data multumesc.

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by petrica_dumitriu View Post
    Multumesc pentru raspuns.
    Vreau sa anunt pe aceasta cale pe cei ce vor mai intampina aceasta situatie ca problema era de la codecurile pentru MKV-uri care erau instalate si intrau in conflict direct cu fisierele M2ts.
    Am sters din control panel MatroskaSplitter, si a mers din prima.
    Va salut pe toti, si inca o data multumesc.
    Hmm,mi-ai dat idei.
    Ca daca stau bine si ma gandesc,dupa ce am luat aparatul foto si de pe CD-ul care l-a insotit am pus si "Adobe PhotoDeluxe Home Edition 4.0",cam de pe atunci nu mai imi merge.Nu sunt sigur,dar o sa testez sa vad daca am si eu noroc,multumesc de idee.
    .

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am o astfel de camera, merge minunat, imaginea este perfecta. Recomand sa folositi Adobe Elements pt editarea imaginilor.
    spor

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top