Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor dream 500

    ciudata chestie cu dreamul meu se intimpla:
    dcc-ul il vede , se conecteaza ,,mai exact pot sa ii dau search la toata reteaua -- o vede dar nu iese pe net
    Mentionez ca am ip-iu fix
    am pus imagine si cu null-modem si nimic -adons -nimic ,
    Placa de retea nu poate fi deoarece
    vede

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by giolgau View Post
    ciudata chestie cu dreamul meu se intimpla:
    dcc-ul il vede , se conecteaza ,,mai exact pot sa ii dau search la toata reteaua -- o vede dar nu iese pe net
    Mentionez ca am ip-iu fix
    am pus imagine si cu null-modem si nimic -adons -nimic ,
    Placa de retea nu poate fi deoarece
    vede
    lasa date de contact in pm si te ajut cu placere
    Dreambox_82

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    alta varianta - poate cineva sa imi afle mac-ul si ipiul si sa aiba net mocca ?
    De 2 ani nu am intilnit aceasta chestie
    Nu pot sa vad daca exista un conflict de ip-iuri deoarece dreamul meu are doar cablu de net in el , nu am ruter ...am ip-iuri in toata casa

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca n-ai router cum ai vrea sa iesi pe net cu el

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Daca n-ai router cum ai vrea sa iesi pe net cu el
    Pai e logic - atita timp cit ai prieteni la o retea locala si ai mai multe calculatoare intr-o casa si nu ai chef de ruter -- ai mai multe ip-iuri
    cite mac-uri am ,tot atitea ip-iuri am
    Casa mea e plina de ip-iuri fixe
    Dupa cite stiu fiecare ip-iu din server vine cu mac-ul lui
    Atit
    Tin sa multumesc lui DREAMBOX 82 deoarece am rezolvat problema
    datorita prostiei mele de a nu parola dreamul ! si consecintele le stiti si voi
    Multumesc DREAMBOX 82

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Totusi am si eu o nedumerire, fara router cum deschizi porturi pentru sharing




  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Totusi am si eu o nedumerire, fara router cum deschizi porturi pentru sharing
    sint deschise din server

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top