Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Question Dm500(opticum)-nu gaseste toate posturile la scanarea pachetului "premier"astra19

    DM500(OPTICUM)-NU GASESTE TOATE POSTURILE LA SCANAREA PACHETULUI "PREMIER"ASTRA19-Am o clona DM500(Optibox),si in momentul cand scanez satelitul astra19, la pachetul premiere nu gaseste toate posturile-de retinut ca ,cu alte aparate le gaseste,nici nu pot folosi o lista de settings,deoarece,am configuratie diseq,cu mai multe antene si multifeed /antena.Astept pareri,raspunsuri,si daca exista vreo rezolvare-de retinut ca folosesc imagine Gemini-problema am intalnit-o pe toate variantele gemini.
    Last edited by johnny29; 27th October 2008 at 14:37.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    231
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1.)Folosesti Dreambox Edit
    2.) scoti settingurile tale din dream
    3.) cauti un setting actual
    4.) mai deschizi o data Dreambox Editcu setingurile actuale
    5.) copiezi programele noi in settingurile tale si le trimiti in dream inapoi

    gata treaba

    bafta

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    salut, eu am avut 2 OPTIBOX URI , aceleasi probleme , nu imi intrau toate frecventele ( un ex , pe satelitul HOTBIRD , imi intrau la scanare copleta , ccca 1300 de servicii ( tv +radio +date ) , in acelasi timp cu dm ul 500 original , imi scana ccca 2000 de servicii . au probleme OPTIBOX URILE , cu tunerul , e posibil sa fie si receptoare OPTIBOX care nu au probleme cu tunerul . noroc.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mehiyou View Post
    1.)Folosesti Dreambox Edit
    2.) scoti settingurile tale din dream
    3.) cauti un setting actual
    4.) mai deschizi o data Dreambox Editcu setingurile actuale
    5.) copiezi programele noi in settingurile tale si le trimiti in dream inapoi

    gata treaba

    bafta
    Multumesc de indicatie ,am sa incerc si varianta asta

  5. #5
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce posturi nu le gaseste? Poate te referi la programele de sport, pornoacele si ppv-urile
    Astea le gasesti cu butonul verde.


  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default info

    depinde de ce imagine ai instalat pe ele si daca ai optiunea de a upgrade a transpoderelor direct de pe server (vezi gemini) sau trebuiesc scrisi manual.
    ai incercat sa vezi lista transpoderilor care o ai pe imaginea instalata cu cea de pe : lyngsat.com de pe satelitul respectiv.
    personal am constatat ca pe 19E pe timpul zilei imi receptioneaza mai putini transpoderi (implicit prg.) decat dupa ora 22-23 seara cu un offset de 90 (deci conteaza si de pozitionare/reglare a antenei).

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Romania
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Multumesc pe aceasta cale lui Spaniolul ,care m-a sunat si mi-a indicat ce aveam de facut(faza cu"Premiere Direct-buton verde"),de mentionat pt postarile cu lipsa semnalului-este exclus-folosesc ant.circulara 1,85 pentru astra19,iar baza de transporteri e la zi -deoarece schimb periodic lista cu satelites.xml cu una actualizata si aleg sa pun ceea ce ma intereseaza;oricum multumesc tuturor pentru raspunsuri.
    Last edited by johnny29; 27th October 2008 at 18:23.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top