Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: ajutor

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bacau
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor

    Salut
    vreau si eu sa-mi iau antena de satelit dar nu stiu nimic in domeniu.Va rog ajutati-ma cu piesele componenet,marci,preturi,cat mai detaliat.Mersi

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai spune si tu unde stai, ce programe vrei sa vezi, cat esti dispus sa investesti.

    1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

  3. #3
    adytzu
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Sunt in aceeasi situatie ca tupilus.

    Locatie: Bucuresti, Spitalul Cantacuzino, str. Ion Movila 5-7 (sectia ATI)
    Valoare investitie: minima (evident)
    Doleante: posibilitatea receptionarii, in special, a programelor romanesti (TVR1, TVR2, PROTV, Antena1, Prima, etc.)
    Posibilitatea conectarii a 2 sau 3 TV-uri.

    De ce aleg varianta asta? Pentru ca adm. spitalului nu vrea sa faca abonament prin cablu, iar noi, ca sectie, nu putem face contract separat, asa ca ramane doar varianta prin satelit.
    Daca aveti si alte variante prin care sa avem televiziune...suntem deschisi la idei, dar in conditiile de mai sus.

  4. #4
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai luati-va max tv.....abonamentu ieftin, sculele va ies in 5 milioane cam tot atata cat dati si pe alte configuratii.....

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    medias
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sorinvasiliu
    Pai spune si tu unde stai, ce programe vrei sa vezi, cat esti dispus sa investesti.
    Va salut cu respect!
    Desi am antena de 2 ani cred ca sunt un novice . Sunt sigur ca ma puteti ajuta.Pana acum doar am citit dar azi m-am si inscris in acest forum.
    Am un receiver CityCom cu un loc pt cartele si un loc pentru CAM
    La inceput doream sa urmaresc doar programele italienesti Rai si Mediaset. Am suportat cu stoicism 2 ani faptul ca tot sportul era codat , dar de cateva zile Mediasetul este codat integral. Ce ma sfatuiti sa fac ? Pot face ceva cu receiverul pe care il am ? Trebuie sa iau si eu unul Strong care sa poata fii patch-uit (cred ca am inteles bine)?
    PS Imi puteti spune daca am vreo sansa sa vad ceva NBA pe Hotbird sau Astra cu solutiile pe care mi le veti propune? Sky calcio ?
    Antena are 0,8 diametru . Imi trebuie mai mare? Cat?
    Lociuesc in Medias jud Sibiu.
    Excelent site. Vreau sa ma documentez si sa aplic solutiile de aici.Multumesc!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @adytzu
    Exista 2 posibilitati mai ieftine: maxtv(dupa cum a spus si ntire2000) si digitv.

    @Vali1979
    Antena ar fi bine sa fie mai mare, NBA de pe Astra 19.2 poti sa-l vezi(sper sa nu spun vreo prostie ca nu m-am mai uitat de vreo 2 luni la el), dar de programele Sky Italia poti sa uiti - nu poti sa le decodezi cu patch.

    1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

  7. #7
    pe aici si eu Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Adytzu
    cea mai ieftina si convenabila varianta pentru sectia voastra este sa aveti un televizor si o antena capabila sa receptioneze frecventele UIF(antena veche din pod).
    Tot ceea ce ai cerut tu poti vedea foarte usor pe aceste frecvente.

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Adytzu
    Trebuie sa stii ca, la receptor poti cupla un singur tv...sau mai multe dar vei vedea acelasi program.Max este solutia cea mai buna asa cum au precizat si ceilalti prieteni de pe forum.Succes!
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  9. #9
    adytzu
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Multam' fain pentru raspunsuri. Versiunea cu antena de UIF cade, s-a incercat deja. Am luat legatura cu cei de la maxtv si e ok. Probabil asta va fi varianta adoptata.

    Inca o data, multumesc de raspunsuri.

    PS: Stiam de chestia cu un singur tv. Am sperat ca intre timp a aparut vreo varianta care sa permita cuplarea mai multor televizoare care sa urmareasca canale diferite. Se pare ca nu.

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    medias
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In ce sistem sunt codate canalele Mediaset. Ce imi trebuie pentru a le decoda? Rai-urile in ce sistem codeaza transmisiile sportive?
    Excelent site. Vreau sa ma documentez si sa aplic solutiile de aici.Multumesc!

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    medias
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nimeni?
    Excelent site. Vreau sa ma documentez si sa aplic solutiile de aici.Multumesc!

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mediaset nu se poate. Rai da - in seca
    SHALOM

  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    medias
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cat m-ar costa o cartela pentru decodarea Mediaset? Cat timp are valabilitate?
    Chiar nu exista nici o modalitate pentru a le urmari din nou?
    Excelent site. Vreau sa ma documentez si sa aplic solutiile de aici.Multumesc!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ajutor
    By bmihai500 in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 23rd November 2006, 11:31
  2. ajutor
    By isr2002 in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 28th February 2006, 01:31
  3. va rog frumos ajutor ajutor dbox1
    By gargarita in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 23rd December 2005, 08:54
  4. Ajutor
    By fausta in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 13th June 2005, 16:45
  5. Un pic de ajutor
    By kangoo in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 1
    Last Post: 21st April 2005, 14:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top