Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default TV Cabo in Nagra2???

    Din surse inca neoficiale se pare ca de la 30 sept. va fi codat in Nagra2. Stiti mai multe?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Wallis And Futuna Islands
    Posts
    2,234
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am citit si eu pe alte forumuri,dar oficial inca nu este nimic..pana nu va exista un comunicat oficial ....! Enjoy!
    Ideile exprimate de userul acestui cont reflecta opinia personala si trebuie tratata ca atare.

  3. #3
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa dea Domnul sa ramana asa cum este
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce aveti mai fratilor de cobiti atita,Tv cabo nu au interese sa se incripteze in Nagra2,dece? pentru ca au numai canalul Sport de protejat celelalte sint Rtp1,2,Sic...care sint canale publice si citeva private care nu necesita surcriptare.
    Fotbal poti vedea fara nici o criptare pe Record Tv.
    Sa ne amintim de anul trecut cind dadea zvonul ca Tps-ul o sa se surcripteze ca canalsatelite nu in Thalescript ci in altul de o firma din Atlanta,sintem in 2005 si tot Tps-ul este bine merci.
    Eu sint dezamagit de svonurile care circula in present.
    Sanatate
    Fane0b

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    1,495
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Te asigur, ca TVCabo este intr-un proces de schimbare a "cartilor" asa ca intr-un viitor mai aproape sau mai departat lucrul acesta se va intampla.

    FAbian23

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fabian23
    Te asigur, ca TVCabo este intr-un proces de schimbare a "cartilor" asa ca intr-un viitor mai aproape sau mai departat lucrul acesta se va intampla.

    FAbian23
    Schimbarea cartilor sint abonat la TVCabo si nu am auzit nimic si nu mi-au trimis nici e-mail nici scrisoare nimic ...estrao Trebuie sa trec saptamna viitoare pe la casa din faro sa vad poate este ceva n casuta postala dar daca tu ne asiguri ..... n fine poate ai dreptate
    Singurul lucru pe care l fac de moment ofera noi Deco (powerbox)...

    http://www.tvcabo.pt/Clientes/Clientes.aspx
    salu2

    Stima si respect



    Antes de postear en este foro, lea las normas y presntese. Y al presentarse respete las normas N 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Romania
    Posts
    1,495
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Man eu nu vorbesc numa' ca sa ma aflu' in treaba. (este adevarat ca PowerBox-urile sunt distribuite noilor abonati).Nu stiu cand se va renunta definitiv la nagra1, dar daca ai Sagem-ul de la ei probabil ca in viitor vei primi noua carte si OTA-ul de rigoare.

    FAbian23

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default tv cabo

    eu stau in Lisabona si am vorbit cu niste prieteni care se ocupa de montarea antenelor aici si au zis ca pt moment nu au auzit de vreo schimbare.E adevarat ca powerboxurile se schimba dar este un proces care va dura cel putin inca 6-8 luni .

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Hiden village
    Posts
    213
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Key: 01, key OK but Wrong MECM key
    mai are cineva problema asta?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. nagra2 au
    By aliat in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 28th February 2006, 01:23
  2. Is CABO already testing Nagra2???
    By max007 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 29th December 2005, 01:54
  3. Nagra2?
    By broughy2008 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 30th August 2005, 12:10
  4. cam nagra2
    By gymi in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 4th July 2005, 09:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top