Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    BISS friend Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Ro
    Posts
    313
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum se foloseste telecomanda TS 35?

    Pe cei care folosesc asa ceva ii rog sa ma ajute, pentru ca nu pot sa-i dau de cap. Am incercat cu DVbviewr, setarile standard, dupa ce instalez recunoaste telecomanda, si inainte de a porni programul orice tasta as apasa imediat "ledul" pentru winlirc se inverzeste. Dupa ce pornesc programul merge telecomanda cind vrea ea. Astept sugestii.
    Apropo, aceasta telecomanda mai merge si cu alt program? Spre ex AltDvb. Daca DA cum? Multumesc!

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema e de la winlirc care e super lent (cred ca depinde si de viteza calculatorului, insa nu sunt chiar convins ). Incearca sa apesi mai rar pe taste. Cu winLIRC mai functioneaza si progDVB si Alt-DVB insa nu cred sa iti mearga mai bine (adica sa ia comenzi mai rapid).
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum functioneaza cu ALT-DVB nu stiu sa iti spun din cap insa principiu winlirc e cam asa. Ai un program server care invata tastele de la telecomanda ta. De exemplu la tasta de on/off de pe o anumita telecomanda ii corespunde un cod anume iar in momentul in care serverul a invatzat tasta respecitva tu ca utilizator ii dai un nume de exemplu "power". Acum in programul in care vrei sa utilizezi telecomanda tre sa ruleze un client care se leaga la server pe un port IP. La client tu tre sa ii spui ca la apasarea tastei cu numele power din server sa faca o anumita functie din program, insa nu poate face orice ...poate face doar functiile care au fost implementate de programator. In general in setarile winlirc de la client tra sa iti dai seama ce si cum se face. Atentie tre sa setezi la client acelasi port cu cel al serverului. Sper ca nu te-am bagat si mai tare in ceata
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    irlanda-dublin
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default .....

    Intra pe google si da scrie "uICE" si da o cautare.daca l ai gasit copie l si instaleaza l.E tzeava programul.Super de tot. si daca vrei ,se poate folosi si in combinatie cu winlirc,dar e mai bine simplu.bafta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cum se foloseste skynet
    By olimpicSAT in forum Placi DVB
    Replies: 10
    Last Post: 21st July 2005, 22:27
  2. Foloseste cineva Strong DM2100? (montura H-H)
    By Merlin in forum RDI - Satelit
    Replies: 11
    Last Post: 2nd July 2005, 00:37
  3. Ce fel de codare foloseste DigiTV ?
    By vasile in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 11th March 2005, 08:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top