Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: Middle East

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    107
    Posts Thanks / Likes

    Default Middle East


    hello ther,

    I'm living in mideast.I have got 3 dishes,

    Dish 1-Hotbird
    Dish 2-Insat(intelsat APR1)
    Dish 3-Arabsat and Nilesat

    is it possible to add Thaicom 3 and NSS703 to this Dihes without moving the dish position? like Thaicom to Dish 2 and NSS703 to another?


    pls somone replay

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Mnl., Philippines
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Middle East

    Quote Originally Posted by pokkiri
    hello ther,

    I'm living in mideast.I have got 3 dishes,

    Dish 1-Hotbird
    Dish 2-Insat(intelsat APR1)
    Dish 3-Arabsat and Nilesat

    is it possible to add Thaicom 3 and NSS703 to this Dihes without moving the dish position? like Thaicom to Dish 2 and NSS703 to another?


    pls somone replay
    visit these sites:

    www.lyngsat.com and www.satcodx.com if it is possible to receive asian satellite here in middle east.
    [img]http://[/img]

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    107
    Posts Thanks / Likes

    Default

    it doesn't make sense buddy..

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    95° East
    Posts
    1,022
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dear,
    Oops
    Without moving(repositioning) the dish - that is not possible
    Regards

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Germany
    Posts
    342
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Middle East


    Quote Originally Posted by mysfiles
    Quote Originally Posted by pokkiri
    hello ther,

    I'm living in mideast.I have got 3 dishes,

    Dish 1-Hotbird
    Dish 2-Insat(intelsat APR1)
    Dish 3-Arabsat and Nilesat

    is it possible to add Thaicom 3 and NSS703 to this Dihes without moving the dish position? like Thaicom to Dish 2 and NSS703 to another?


    pls somone replay
    visit these sites:

    www.lyngsat.com and www.satcodx.com if it is possible to receive asian satellite here in middle east.
    Try this Site and then do some calculations

    http://www.satlex.de/en/azel_calc-first_1.html

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 16E Middle East Reception
    By boknoy_ph in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 15th December 2006, 04:22
  2. Fox Sport Middle East
    By gpplsn in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 19th September 2006, 09:18
  3. Channels in the Middle East
    By coolestteacherever in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 30th May 2006, 21:32
  4. More sport to Middle East
    By gepeto in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 14th May 2006, 22:45
  5. Best STB for use in the Middle East
    By jp4620ii in forum RDI - English
    Replies: 20
    Last Post: 12th December 2005, 08:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top