Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce programe cryptate se decodific prin Skytar2 la13grade est

    Vreau sa-mi iau un Skystar2, e destul un PC P4 1800Mhz256L2 256Mb DDR si GeForce 3Ti200 64Mb DDR?
    Ce programe cryptate se decodifica prin receptia Skytar2 la 13 grade est
    si ce software imi trebuie pentru decodificare?
    Am deja un receptor digital emtech 100, pot folosi alta metoda pentru a aduce semnalul in PC?
    Pot upgrada softul receiverului emtech 100 cu cblul cu care este conectat PC-ul la UPS?E indicata o upgradare a softului receiverului?
    Un link cu listele de canale?pentru upgrade prrin cablu a listei din receiver

    PS" Va cer scuze ca am pus atit de multe intrebari, dar am nevoie de ajutor

    Mersi

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    calculatorul este suficient de puternic pentru ss2. pentru restul intrebarilor intra pe www.ss2-sat.com o sa gasesti foarte multe tutoriale pentru tot ce iti trebuie. poti sa prinzi destule programe. nu stiu de ce te intereseaza neaparat codate. sunt foarte multe programe fta foarte bune.
    stima

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Emtech...

    Receptorul tau, ca mai toate receptoarele de azi, suporta doua tipuri de upgrade :

    - firmware - upgradarea softului de aplcatie
    - settings - upgradarea listei de sateliti,transpondere si canale definite

    Aceste doua operatii se pot face pe interfata seriala pe care cu siguranta o are receptorul tau ! cu un cablu null-modem si conectat la calculator.
    Fabricantul iti indica cu siguranta un program de download-upload si nu mai ramine decat sa obtii tot de la fabricant , daca exista, o versiune mai noua de firmware ! Pentru settings lucrurile sint mai complicate ! trebuie stiut daca organizarea fisierului este una clasica sau este specifica fabricantului si functie de asta vei folosi un editor de setings corespunzator.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Hotbird 13 poti vedea cu ss2 in acest moment pachetele poloneze in N***a, TPS-ul si AB Sat-ul fratuzesc.
    Ce-ti mai trebuieste pentru asta, pe langa ss2, asta-i o poveste mai lunga!
    Ia-o incet si cum zic chinezii: "Chiar si un drum de 20.000 Km incepe cu primul pas".
    Bafta!
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Software si "howto"pentru decriptare cu ss2 gasesti precis pe site-ul www.ss2-sat.com
    Ai nevoie de un program,(ProgDvb; MyTheatre; DvbDream etc.) de drivere pentru ss2(4.2.2 sau 4.2.8 de pe site-ul technicsat-ului), de Snitch 3.0 Beta4
    si de sofcamkey.
    Bafta!
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am uitat un lucru important!
    Mai ai nevoie si de "Yanksee 1.2.01" fara de care nu se poate face decodarea.
    Sa auzim numai de bine
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Antarctica
    Posts
    191
    Posts Thanks / Likes

    Default

    instaleaza placa cu driverele 4.22 cu care a venit.
    instaleaza MyTheatre v2.76 full sau prgdvb 4.34
    ia-ti ultimul yankse de pe net MDYankse-1-21.1-TT si pune-l in MDplugin(la MyTheatre) sau in dir ProgDVB(la ProgDVB bineinteles) nu uita sa stergi unul din cele 2 dll-uri de la yankse in funtie de ce sistem de operare folsesti(win 98 sauwin xp/2000).
    daca ai motoras ia si ultimul disecq16.mai pune in mdplugin la MT sau dir progDVB si un softcam.key facut cu getall(softcamkey generator)si apoi ajustat de tine editand keyele in softcam.key deschis cu notepad.cam asta ar fi.

    bafta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Programe TV prin satelit pe telefonul mobil
    By Unuseroarecare in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 31st October 2006, 05:48
  2. Instalare cam cu/prin ftp?
    By panteraroz in forum DREAMBOX
    Replies: 8
    Last Post: 19th March 2006, 19:46
  3. Programe TV in limba Romana prin cablu in Zona Stuttgart
    By harry-193 in forum RDI - Satelit
    Replies: 10
    Last Post: 5th February 2006, 21:34
  4. Replies: 2
    Last Post: 9th June 2005, 21:40

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top