Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default dm 800 si cccam 2.0.9 probleme

    revenind la vechile probleme am mai descoperit ceva
    odatä ce cccamul s-a agätat ii trebuie foarte mult timp sä reporneascä si in timpul acesta conectia cu dreamul este moartä ( no reply from dm )
    dacä vreti sä reporneascä cccam-ul imediat si färä probleme, scoateti cablul de retea si cccam o ´ ia ´ imediat

    1. scoateti cablul >> 2. restartati cccam >> 3. reconectati cablul
    adevärul este inventia unui mincinos

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi, voi incerca sa vad daca revine mai repede.
    Este bine de stiut cum reporneste cccamul cel mai repede.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si pe dm500 face asa cateodata, in cccam info nu pot intra ......zice ca no conection dar de decodat merge ok. Nu stiu exact daca si pot da carduri in acel moment.
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  4. #4
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    Si pe dm500 face asa cateodata, in cccam info nu pot intra ......zice ca no conection dar de decodat merge ok. Nu stiu exact daca si pot da carduri in acel moment.
    päi dacä nu are ping reply cum naiba sä meargä
    adevärul este inventia unui mincinos

  5. #5
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    Si pe dm500 face asa cateodata, in cccam info nu pot intra ......zice ca no conection dar de decodat merge ok. Nu stiu exact daca si pot da carduri in acel moment.
    scuze, cred cä te-am inteles gresit
    dacä räspunde la ping este totul OK
    dacä nu räspunde, nu are nici conectie
    adevärul este inventia unui mincinos

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    scuze, cred cä te-am inteles gresit
    dacä räspunde la ping este totul OK
    dacä nu räspunde, nu are nici conectie
    Peste 30 linii crapa cccam la DM 800,nu are rost sa puneti mai multe linii, apar numai probleme.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  7. #7
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iosi View Post
    Peste 30 linii crapa cccam la DM 800,nu are rost sa puneti mai multe linii, apar numai probleme.
    nu neaparat cu 30
    crapä si cu mai putine
    adevärul este pe undeva prin jurul la 30
    adevärul este inventia unui mincinos

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @hidric humor me:P) si pune cccam 2.04 si seteaza toate peerurile no { 0:0:2 }
    zi-mi rezultatul...

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    951
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    scuze, cred cä te-am inteles gresit
    dacä räspunde la ping este totul OK
    dacä nu räspunde, nu are nici conectie

    Deci , se poate face ceva in privinta asta?
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  10. #10
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    @hidric humor me:P) si pune cccam 2.04 si seteaza toate peerurile no { 0:0:2 }
    zi-mi rezultatul...
    @sinagel nu am cum sä fac ce zici tu
    vrezi cä nu am ce face ?

    eu am 90% din 30 peers 0:0:1

    eu vorbeam de cccam 2.0.9
    dar sä nu mor curios o sä-mi spui tu cum face cu 2.0.4
    adevärul este inventia unui mincinos

  11. #11
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    Deci , se poate face ceva in privinta asta?
    päi am spus mai inainte
    scoate cablul >> reset cccam >> pune cablul

    problema este de la cccam 2.0.9 dar s-a mai discutat
    adevärul este inventia unui mincinos

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @hidric fi baiat istetz rescrie numai cccamu din /bin , cel de 2.09 cu unu de 2.04-5 max
    zi-mi daca se mai blocheaza:P)

  13. #13
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    @hidric fi baiat istetz rescrie numai cccamu din /bin , cel de 2.09 cu unu de 2.04-5 max
    zi-mi daca se mai blocheaza:P)
    @sinangel
    eu nu am probleme cu blocatul din senin ( asa nu mi-a cäzut niciodatä )
    se blocheazä numai dacä modific ceva in cccam
    dacä-l las in pace merge brici cu ca. 30 peers deocamdatä
    adevärul este inventia unui mincinos

  14. #14
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu toata groaza incearca sa elimini o parte din peeri pentru a-l identifica pe cel care te executa . E ceva de munca dar vei vedea ca merge .

  15. #15
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by ********* View Post
    Cu toata groaza incearca sa elimini o parte din peeri pentru a-l identifica pe cel care te executa . E ceva de munca dar vei vedea ca merge .
    Asa te vreau/ vrem, noi astia care ti-am dus dorul

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top