Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default 10mb full-duplex fortat ?

    mi`a zburat routeru` si merge normal doar pe 10mb full-duplex... cum pot sa fortez dreamboxul sa foloseasca placa sa de retea in 10mb fullduplex ?..
    Drеambox DM-500S + PLi® Jade Edition + GEMBIRD EE3-UNAS-1 (80Gb) + Linksys WAG54G

  2. #2
    Pe lângă Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    De-Cj
    Posts
    566
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Depinde ce model de dreambox ai, incepind de la varianta 7020 in sus, intri prin telnet in bios si setezi reteaua cum doresti.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dreambox 500S
    Drеambox DM-500S + PLi® Jade Edition + GEMBIRD EE3-UNAS-1 (80Gb) + Linksys WAG54G

  4. #4
    Pe lângă Mentor
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    De-Cj
    Posts
    566
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate la 500 nu ai optiunea de a intra in bios si cum nu am avut vreodata un dm500 il las pe altii sa raspunda, totusi cred ca in principiu ar trebui sa mearga pe setarea prestabilita a routerului, lanul la dm este 10/100.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!

  5. #5
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stai asa, de ce sa te chinui sa tii dreamul pe banda de 10 Mb? Nu e mai simplu sa rezolvi problema (adica routerul) in loc de a complica cu asa ceva?

    Daca totusi insisti pe ideea ta, citeste aici: http://ieeexplore.ieee.org/Xplore/login.jsp?url=/iel5/9410/29869/01363291.pdf?arnumber=1363291Mai multe detalii stie unchiul Google .

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    normal ca routeru` il rezolv eu. doar ca maine, tre sa merg sa cumpar niste rezistoare noi pentru el. ca alea vechi au picat deacu`...

    linksys`urile au ce au cu rezistoarele)

    mersi
    Drеambox DM-500S + PLi® Jade Edition + GEMBIRD EE3-UNAS-1 (80Gb) + Linksys WAG54G

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la moment cand ping`uiesc dreamul am:

    Packets: Sent = 105, Received = 53, Lost = 52 (49% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 5ms, Maximum = 1022ms, Average = 32ms
    Drеambox DM-500S + PLi® Jade Edition + GEMBIRD EE3-UNAS-1 (80Gb) + Linksys WAG54G

  8. #8
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by greyMD View Post
    la moment cand ping`uiesc dreamul am:

    Packets: Sent = 105, Received = 53, Lost = 52 (49% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 5ms, Maximum = 1022ms, Average = 32ms
    Eu as verifica in primul rand conexiunile ...

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    facut si asta...

    oficial nu am internet acasa acum...

    va rog sa nu`mi stergetz linia...
    Drеambox DM-500S + PLi® Jade Edition + GEMBIRD EE3-UNAS-1 (80Gb) + Linksys WAG54G

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reparat parca tot ...

    in final, 10Mb Full-duplex se seteaza cu comanda:

    ifconfig eth0 10baseTX-FD
    Drеambox DM-500S + PLi® Jade Edition + GEMBIRD EE3-UNAS-1 (80Gb) + Linksys WAG54G

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top