Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    457
    Posts Thanks / Likes

    Default hreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp

    am globo 7010 cr si cand vreau sa bag soft imi da ident check failed ce trebuie sa fac

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by istrate01 View Post
    am globo 7010 cr si cand vreau sa bag soft imi da ident check failed ce trebuie sa fac
    foloseste AVUpgrade Ver si dupa ce selectezi softul ... unde scrie Ident for nocheck schimbi din 0 in 1 sau invers de la caz la caz .

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    457
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stargate99 am facut cum ai zis dar cand dau start imi da find an error maybe this file not exist eu vreau sa bag softul 2.4.47 am inteles cae cel mai nou te rog mai spunemi in detaliu procedura eu nu sunt expert in asa ceva iti multumesc

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by istrate01 View Post
    stargate99 am facut cum ai zis dar cand dau start imi da find an error maybe this file not exist eu vreau sa bag softul 2.4.47 am inteles cae cel mai nou te rog mai spunemi in detaliu procedura eu nu sunt expert in asa ceva iti multumesc
    deschizi AVUpgrade Ver dupa aceia apesi Open si selectezi softul pe care vrei sa-l introduci in receptor dupa ce ai selectat softul in casuta aferenta Ident for nocheck o sa apara 0 sau 1 si daca este 1 incerci sa vezi daca merge cu 0 daca este 0 incerci sa vezi daca merge cu 1 si apoi apesi Start .

    bafta

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa ce apesi Start (receiverul sa fie in St-by), pornesti receiverul din telecomanda.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    457
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat nu merge imi da error si nu inteleg chestia cu 0 sau 1

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by istrate01 View Post
    am incercat nu merge imi da error si nu inteleg chestia cu 0 sau 1
    sunt anumite softuri de truman care puse pe globo nu permite sa se puna iara soft de globo si merge doar cu avupgrade version cu schimbarea din 0in 1 sau invers .

    uite citeste si aici postul lui @adrianos73

    Dupa multe incercari am reusit sa revin de la softul de truman la cel de globo(7010cr).Am folosit AVUpgrade_Ver si globo_5119_cool_emu_2.3.66(doar cu asta a mers) dupa care am pus ultimul soft de globo.Multumiri celor care m-au ajutat.
    Last edited by stargate99ro; 25th October 2008 at 00:30.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    457
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu merge am pe receptor 2.4.22 emu e bun si asta va multumesc oricum si mai va rog sami spuneti de unde iau niste chei actualizate pentru biss

  9. #9
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ultima versiune de soft e 2.4.50. O gasesti pe site-ul Truman-Support... Cat despre problema pe care o ai, am inteles ca vrei sa pui o versiune de soft Globo... Incearca sa descarci versiunea de Truman si s-o instalezi. E posibil ca actualul soft de pe receptorul tau sa fie de Truman si de aici necazul.
    Var cu Adolf, frate cu Iosif si prieten cu Kim...
    Anti-USA, anti-RUSA, anti-UE, anti-MUEEEE-UE member...

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai putea manifesta putin respect pentru useri
    - renuntind la titlurile infantile
    - postind in sectiunea si threadul potrivit

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top