Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: share priority

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default share priority

    Sal. Cu ajutorul userului NFSU, caruia vreau sa ii multumesc pt sprijinul acordat, am intrat si eu cu prima mea linie in lumea sharingului. Asa ca urmeaza intrebari si rugaminti si cu bunavointa voastra, sper eu, si rezolvari:
    1. Cum fac la acele canale care mi le deschide prin share, sa elimin folosirea "internal decoding" pt ca imi da ecran negru. Scrie ca mi le deschide intern, cu chei, dar se face de ex "v" verde, dar nici o imagine, eventual sunet. Putand sa le vad in share, dar nereusind din cauza internal decodein, exista vreo functie de "sharing priority" sau ceva de genul asta
    2. Cum fac sa vad ce canale le pot urmari in share cu linia pe care o am. Adica sa stiu ce carduri am in hop1, in hop2 sau ceva de genul.
    3. Cum elimin canalele din hop4 sau mai mare?
    4. Daca am mai multe linii, cu aceleasi canale in hop 2 si hop3, mi-l alege automat pe cel mai apropiat?
    5. I se mai face cuiva mila de un newbie si ii mai acorda o linie, tinand cont ca nu am card local?
    Va multam fain....
    Finaly happy sharing

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. sterge din softcam keyle pentru programele care incearca sa le deschida intern dar nu decodeaza ( keys expirate )

    2. daca folosesti cccam pentru a vedea info in amanunt foloseste CCcamInfoPHP care se instaleaza pe calculator si este usor de folosit si ofera foarte multe informatii

    3. pentru a elimina cardurile din distanta 4... foloseste la sfarsitul liniei pe care o primesti de la partener no { 0:0:3 }

    4. daca ai mai multe carduri in diferite distante va decoda de la cel care raspunde cel mai repede , ECM cel mai mic .

    5. schimb de linii intre cei fara locale se face si pe acest site dar incearca pe forumurile de afara unde faci schimb extrem de usor .

    bafta
    Last edited by stargate99ro; 24th October 2008 at 16:01.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Craiova, Romania
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default 10x

    Merci.
    Pt punctul 3: Pusesem {0:0:2} dar tot deschide chiar daca sus imi scrie hops:4 . Poate pt cam o singura linie si neavand alternativa, totusi deschide chiar dc sunt hop4?
    Pt. punctul 5: Avand mai multa experienta, o sugestie pt un site serios se poate?
    Merci... o sa incerc cccaminfophp, pt ca am pus cccaminfo pe dream si la toate campurile nu imi afiseaza nimik.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by doftoru View Post
    Merci.
    Pt punctul 3: Pusesem {0:0:2} dar tot deschide chiar daca sus imi scrie hops:4 . Poate pt cam o singura linie si neavand alternativa, totusi deschide chiar dc sunt hop4?
    Pt. punctul 5: Avand mai multa experienta, o sugestie pt un site serios se poate?
    Merci... o sa incerc cccaminfophp, pt ca am pus cccaminfo pe dream si la toate campurile nu imi afiseaza nimik.
    4 . pentru ca nu ai pus no { 0:0:2 } la sfarsitul liniei C: care trebuie sa arate asa

    C: dns port user parola no { 0:0:2 }


    5. iti trimit in pm adresele nu stiu sigur daca este voie sa pui pe site adresele altor forumuri .
    Last edited by stargate99ro; 24th October 2008 at 16:39.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu cer prea mult vreau si eu acele adrese(sunt in aceiasi situatie cu doftoru )
    [I se mai face cuiva mila de un newbie si ii mai acorda o linie, tinand cont ca nu am card local?]
    Last edited by tuborgx2; 24th October 2008 at 16:42.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tuborgx2 View Post
    5. iti trimit in pm adresele nu stiu sigur daca este voie sa pui pe site adresele altor forumuri .
    Daca nu cer prea mult vreau si eu acele adrese(sunt in aceiasi situatie cu doftoru)[/quote]

    ti-am trimis pm .

    bafta la vanatoare de linii

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vad ca in mbox se poate seta foarte usor prioritatea se share, si in plus se poate forta decodarea cu card-ul local

    Code:
    Local cards priority
    ====================
    H: { xxxxyyyy;xxxxyyyy; .... ; }
    
    example:
    H: { 0100006A;0100008C; }
    
    mbox will only use local cards(no network cards) for this two caids/provids.
    
    Network cards priority - for every caidprovid set boxids you want in seperate P lines
    ======================
    P: { xxxxyyyy boxid;boxid;boxid;....; }
    P: { xxxxyyyy boxid;boxid;boxid;....; }
    P: { xxxxyyyy boxid;boxid;boxid;....; }
    .....
    
    example:
    P: { 0100006A A1A2;B1B2;C1C2;...; }
    are cineva experienta cu mbox, cum se misca ?
    Last edited by rocky7; 25th October 2008 at 12:38.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top