Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    alexutzu_boo
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Intrare CATV + DVB-T in TV Tuner

    Salutare,
    Sunt foarte nou pe aici. Am citit cateva threaduri (mai multeeee) dar nu am gasit nicaieri o informatie care m-ar interesa.
    Mi-am luat de curand un Tuner TV Avermedia Hybrid Super 007. Pe cablu TV prind 68 programe. Pe DVB-T (cu un cablu de antena pus langa geam, prelungit cu o sarma de 1/2 m) prind PROTV HD (semnal 100%), TVR HD (semnal 50%) si TVR 1, TVR 2.
    Nu imi convine ca trebuie sa scot cablu de antena pentru a prinde HD si sa il bag inapoi in spliter pentru restul de programe.
    Doresc sa imi iau cat de curand o antena de birou pentru HD si nu vreau sa stau sa scot mufele si sa le schimb in tuner.
    Selectia pentru analogic si digital se poate face din tuner.
    As dori sa prind CATV si DVB-T in acelasi timp, printr-un singur cablu.
    Se poate? Daca da, ce trebuie sa imi iau?
    Imi cer scuze daca n-am postat unde trebuie (un administrator sa mute thread-ul unde crede de cuvinta).

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    560
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alexutzu_boo View Post
    salutare,
    sunt foarte nou pe aici. Am citit cateva threaduri (mai multeeee) dar nu am gasit nicaieri o informatie care m-ar interesa.
    Mi-am luat de curand un tuner tv avermedia hybrid super 007. Pe cablu tv prind 68 programe. Pe dvb-t (cu un cablu de antena pus langa geam, prelungit cu o sarma de 1/2 m) prind protv hd (semnal 100%), tvr hd (semnal 50%) si tvr 1, tvr 2.
    Nu imi convine ca trebuie sa scot cablu de antena pentru a prinde hd si sa il bag inapoi in spliter pentru restul de programe.
    Doresc sa imi iau cat de curand o antena de birou pentru hd si nu vreau sa stau sa scot mufele si sa le schimb in tuner.
    Selectia pentru analogic si digital se poate face din tuner.
    As dori sa prind catv si dvb-t in acelasi timp, printr-un singur cablu.
    Se poate? Daca da, ce trebuie sa imi iau?
    Imi cer scuze daca n-am postat unde trebuie (un administrator sa mute thread-ul unde crede de cuvinta).
    pentru catv analogic si dvb-t se pastreaza programele memorate dar cu intrarea nu se poate. Eu am incercat cu un spliter si cand cuplam cablul analog, nu se mai vede digital

  3. #3
    alexutzu_boo
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Stiu ca se pastreaza programele. Nu e problema asta! Vroiam doar sa stiu daca se pot viziona alternativ, fara a se incaleca semnalele. Adica doar printr-o simpla selectare de semnal analogic/digital.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    560
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alexutzu_boo View Post
    Stiu ca se pastreaza programele. Nu e problema asta! Vroiam doar sa stiu daca se pot viziona alternativ, fara a se incaleca semnalele. Adica doar printr-o simpla selectare de semnal analogic/digital.
    Incearca cu un sumator.

  5. #5
    alexutzu_boo
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Si pe asta unde il gasesc la vanzare Ca am gasit doar un manual de sumator si o antena de camera cu sumator.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    560
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alexutzu_boo View Post
    Si pe asta unde il gasesc la vanzare Ca am gasit doar un manual de sumator si o antena de camera cu sumator.
    La ANTECU sau la OBOR la TEHNOSAT parca.

  7. #7
    Mentor Ahmadinejad Mentor
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colonia Romania
    Posts
    911
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alexutzu_boo View Post
    Si pe asta unde il gasesc la vanzare...
    La orice magazin de piese electronice...
    Var cu Adolf, frate cu Iosif si prieten cu Kim...
    Anti-USA, anti-RUSA, anti-UE, anti-MUEEEE-UE member...

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    560
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa-mi spuneti si mie daca merge cu sumator

  9. #9
    alexutzu_boo
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    poate zice si antecu o vorba ca am vazut ca se pricepe si are si magazin!

  10. #10
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default info

    salut nu te mai chinui sa-ti cumperi sumator (sau daca ti-l cumperi , mai cumpara si un amplificator de uif sau banda larga si legi semnalul dvb-t la el si apoi poti sa-le insumezi) , personal am incercat cu un sumator "Alcad MM-200" sa fac combinatia de cablu + dvb-t (prind numai protv hd) si in momentul cand le insumam imi disparea semnalul de dvb-t , concluzia = semnalul dvb-t este mult mai slab ca semnal fata de analogic (cablu tv) si prin insumare se pierde (am renuntat la schema lasand doar protv hd si satelitul pe pc cu o placa hvr4000 si cablu pe tv normal) mai ales ca acum ma uit la pc pe un monitor lcd de 22" si semnalul analogic se vede destul de prost pe lcd-uri si la rezolutii mari 1680 x 1050 in comparatie cu plasmele la 1024 x 768 , parerea mea.

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    N-TM 103
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cauta SPAUN "TAR 5"dar tunerul trebuie s-a dea 5 volti in DVB-T. http://www.spaun.de/?lang=de&modul=p...product=871433
    DM7080 , DM8000, DM800-SE,VU+Zero, DM500-s, DM500-s/clone, Humax5400, Nokia 9500, Hyundai 1120 (polizat) , T90 / 23°,19°,16°,13°,9°,5°est,1°w .Panasonic 46GT30.

  12. #12
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,801
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da,interesant TAR 5.Comutator de antene.Cand bagi 5 volti de la tunerul de DVB-T comuta de pe CATV pe antena terestra
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  13. #13
    alexutzu_boo
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Ufff...Cum pot afla daca tunerul da sau nu acel voltaj la schimbarea analogic/digital?
    @lupull stiu ca imaginea este mult mai nasoala pe un lcd cu rezolutie mare, insa pe mine ma interesa sa pot inregistra emisiunile de la TV.
    @lau acel SPAUN "TAR 5" se gaseste si in RO? Ca pe google nu imi gaseste decat site-uri din Germania...
    Va multumesc oricum pentru raspunsuri si mai "bagati" solutii!

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti folosi sumatorul numai ca trebuie sa fie indeplinite simultan doua conditii:
    1. (critica) - niciunul dintre canalele folosite pe CATV sa nu corespunda cu canalele pe care vinevDVBT
    2. puterea canalelor analogice adiacente sa fie cu cel putin 10 db mai mare decat a celor digitale.

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    N-TM 103
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca se gaseste in RO habar nu am dar mai poti incerca un comutator 0 / 12 volti pt. antene de sat.http://www.sat-multimedia.de/shop/pr...roducts_id=140 Unde in RO ?
    DM7080 , DM8000, DM800-SE,VU+Zero, DM500-s, DM500-s/clone, Humax5400, Nokia 9500, Hyundai 1120 (polizat) , T90 / 23°,19°,16°,13°,9°,5°est,1°w .Panasonic 46GT30.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top