Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Moldova - Chisinau
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default Cine stie - DragonCam si TehnoTrend Buget

    Mi-am procurat un TehnoTrend (like Nova) dotat cu CI interfata
    http://www.dvbshop.net/index.php?cPa...8b73a2b8b69dac
    si un CamModul
    http://www.dvbshop.net/product_info....roducts_id=251
    respectiv cu loader smartcard
    Folosesc softul ProgDVB - Dar nu vad nici camul (stiu ca el are un menu propriu - cum pot sal vad)si nici loaderul, poate gresesc ceva, cine are practica sami zica ce soft foloseste, drivere, pluginuri.... mai pe scurt orice info va fi utila pentru mine la stadia asta.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in ProgDVB la Setting ,Cam interface ar trebui sa i-ti apara camul

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Moldova - Chisinau
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc pentru raspuns, dar nici un rezultat. Plus am mai traversat putin netul si am aflat ca este modul CI Interface care poate lucra cu camul - dar in cazul meu oricum fara succes

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Moldova - Chisinau
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    noaptea asta am dowloadat tot de la ei si chiar "fix for CA" - oricum Progdvb si Dvbtn zic ca nu este nici o interfata CI

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default


  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Moldova - Chisinau
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am gasit solutia - in realitate plugin pentru asa ceva are deja Nova care se adauga in mapa modules din ProgDVB si totul e OK, oricum multumesc pentru interventia voastra

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cine stie???
    By nirolf in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 13th October 2006, 23:43
  2. d+ cine stie
    By mirtom in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 3rd March 2006, 12:56
  3. SkyStar2 vs. Tehnotrend Buget TT S1102
    By Edyk in forum Placi DVB
    Replies: 17
    Last Post: 10th December 2005, 05:51
  4. Cine Stie?
    By FloKML in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 28th November 2005, 23:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top