Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Intreruperi

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default Intreruperi

    Pe DM7020 cu Cccam2.0.9 am mici intreruperi la fiecare 10 sec pe buchetul Sky UK si numai aici.
    Pe celelalte buchete NDS (Viasat sau Sky Italia) totul este OK.
    Semnalul este foarte bun.
    Am mai multe cartele virtuale la hop 2 si 3 pentru Sky UK cu timp de raspuns bun.
    De unde vine problema?
    Mai are cineva probleme similare?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce timpi de raspuns? cand sare de 350ms ECM`ul, agatza imaginea..
    degeaba ai ping cu peerul respectiv de 20ms, daca ECM`ul vine in 350..

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zaiclopz View Post
    ce timpi de raspuns? cand sare de 350ms ECM`ul, agatza imaginea..
    degeaba ai ping cu peerul respectiv de 20ms, daca ECM`ul vine in 350..
    salut !

    la mine agata tot ce e peste 180ms pe sky uk .

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum se poate vedea timpul de raspuns?
    Eu testam numai pingul.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Activeaza ECM info, in infobar.

  6. #6
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Niky View Post
    Pe DM7020 cu Cccam2.0.9 am mici intreruperi la fiecare 10 sec pe buchetul Sky UK si numai aici.
    Pe celelalte buchete NDS (Viasat sau Sky Italia) totul este OK.
    Semnalul este foarte bun.
    Am mai multe cartele virtuale la hop 2 si 3 pentru Sky UK cu timp de raspuns bun.
    De unde vine problema?
    Mai are cineva probleme similare?
    Cardurile de Sky sunt putine si suprasolicitate. In plus, timpul de raspuns al cardurilor nedese este sensibil mai mare decat in cazul altor carduri, asa ca apar frecvent freezuri. Renunta la cardurile aflate la hop 3, nu ai ce face cu ele, incarci serverul degeaba.
    Singura solutie ar fi sa gasesti card la hop 1, dar nici asta nu-ti garanteaza lipsa freezurilor.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru raspunsuri.
    Am rezolvat problema.
    Am pus o noua imagine Gemini 4.50 si acum pot verifica timpul ECM -urilor si adresa de la care vine.
    Am renuntat la cartelele in hop 3.
    Am gasit si un nou peer cu Sky UK in local.
    Deci acum este OK.
    Totusi Sky UK este mai "sensibil" ca alte buchete NDS la agatare cu timpi de raspuns echivalenti.
    Orice cartela in hop 2 "agata" la Sky UK.
    Niky

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Niky View Post
    Multumesc pentru raspunsuri.
    Am rezolvat problema.
    Am pus o noua imagine Gemini 4.50 si acum pot verifica timpul ECM -urilor si adresa de la care vine.
    Am renuntat la cartelele in hop 3.
    Am gasit si un nou peer cu Sky UK in local.
    Deci acum este OK.
    Totusi Sky UK este mai "sensibil" ca alte buchete NDS la agatare cu timpi de raspuns echivalenti.
    Orice cartela in hop 2 "agata" la Sky UK.
    Niky

    Nu neaparat...si eu am card sky uk in hop1 si merge mai rau ca altul din hop2
    ......inca l-am pus si pe ignore
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Oradea
    Posts
    2,539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Idem . . .


  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum poti alege cardul pe care il vrei?
    Trebuie configurat in cccam.cfg fiecare linie C pentru a ignora un card sau altul?
    Sau exista o metoda mai simpla?
    Se poate forta un anumit server pentru un anumit buchet?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top