Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor editare canale pe pc

    Vreu sa editez lista de programe cu DreamBoxEdit dar nu pot sa odescarc din DM500s.Am setat IP dreamului.am testat conexiunea si este in regula dar cind fac un test la username/password am o eroare "Check Ip address and the port number".Ip este bun,portul este 21(default).Cu DCC conexiunea FTP merge,pot sa fac instalari,editari etc. dar cu DreamBoxEdit nu vrea.Ce pot sa fac?Daca ajuta cu ceva am DM500s ,gemini 4.2,cccam 2.0.9 si router LinkSys WRT54GL

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica ce parola ai setat in DBEdit.
    SHALOM

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Verifica ce parola ai setat in DBEdit.
    Parola este buna,am verificat,este ca la DCC la care merge

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by tuborgx2 View Post
    Vreu sa editez lista de programe cu DreamBoxEdit dar nu pot sa odescarc din DM500s.Am setat IP dreamului.am testat conexiunea si este in regula dar cind fac un test la username/password am o eroare "Check Ip address and the port number".Ip este bun,portul este 21(default).Cu DCC conexiunea FTP merge,pot sa fac instalari,editari etc. dar cu DreamBoxEdit nu vrea.Ce pot sa fac?Daca ajuta cu ceva am DM500s ,gemini 4.2,cccam 2.0.9 si router LinkSys WRT54GL
    ce versiune DreamBoxEdit folosesti

    Daca ai folosit DreamBoxEdit-3.0.0.0, schimba editorul Eu n-am mai putut folosi DreamBoxEdit-3.0.0.0 dupa un restart la notebook. Are ceva hibe
    Foloseste Opendbedit v3.0.6 sau DreamBoxEditor v2.02.00

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    ce versiune DreamBoxEdit folosesti

    Daca ai folosit DreamBoxEdit-3.0.0.0, schimba editorul Eu n-am mai putut folosi DreamBoxEdit-3.0.0.0 dupa un restart la notebook. Are ceva hibe
    Foloseste Opendbedit v3.0.6 sau DreamBoxEditor v2.02.00
    DBEdit 2.02.00 am folosit.De unde pot sa iau Opendbedit v3.0.6 sa incerc si cu el?

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by tuborgx2 View Post
    DBEdit 2.02.00 am folosit.De unde pot sa iau Opendbedit v3.0.6 sa incerc si cu el?
    de pe alte forumuri de specialitate unde ai account sau de la sursa:
    DreamBoxForNewbies dar trebuie inregistrare...
    .... sau descarca de aici: opendbedit-3.0.6.zip - 1.44MB

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by first_zipper View Post
    de pe alte forumuri de specialitate unde ai account sau de la sursa:
    DreamBoxForNewbies dar trebuie inregistrare...
    .... sau descarca de aici: opendbedit-3.0.6.zip - 1.44MB
    Multumesc pentru program dar tot asa se comporta.Probabil este ceva cu port 21 dar nu stiu ce.Nu inteleg de ce merge FTP-ul la DCC si cu DBEditor nu vre,ca doar porturile folosite ar trebui sa fie aceleasi.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca trebuie si port 80 forwardat din router spre dream.
    SHALOM

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Vezi ca trebuie si port 80 forwardat din router spre dream.
    nu neaparat...

    Dar.... eu de ex. am avut o problema de comunicare cu wireless-router/ implicit cu DM-ul, atunci cind am folosit Windows Vista. Windows Wall imi bloca accesul cind foloseam wireless-ul la notebook.
    Neputindu-se dezinstala Windows Wall, am renuntat la Vista.
    Acum sunt din nou pe XP si nu mai am probleme.

    Oricum, daca folosesti setari RDI E1 Settings_XXXX2008, astea sunt configurarile mele:













    Oricum, daca aveti propriile scanari, dupa terminarea scanarilor, faceti, de siguranta, un reboot, si abia dupa repornire faceti transferul settings-urilor voastre de pe DM pe PC

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [quote=first_zipper;599769]nu neaparat...

    Dar.... eu de ex. am avut o problema de comunicare cu wireless-router/ implicit cu DM-ul, atunci cind am folosit Windows Vista. Windows Wall imi bloca accesul cind foloseam wireless-ul la notebook.
    Neputindu-se dezinstala Windows Wall, am renuntat la Vista.
    Acum sunt din nou pe XP si nu mai am probleme.

    Oricum, daca folosesti setari RDI E1 Settings_XXXX2008, astea sunt configurarile mele:quote]

    Exact aceste sunt setarile si la mine,doar ca am alta parola.Am vrut sa pun RDI E1 Settings_XXXX2008 dar nu am putut din cauza lui DBEdit.Nu mai stiu ce sa fac!Astept idei

  11. #11
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instaleaza manual (prin FTP) toate fisierele noi, dar ai grija ca nu e chiar asa de simplu.
    Dupa ce suprascrii fisierele din DM, trebuie scos din priza in timp ce functioneaza pentru a nu lasa dreamul sa salveze copiile de lucru (din RAM) si sa-ti suprascrie ceea ce de-abia ai pus. Atentie insa, daca uiti sa pui vre-un fisier, la pornire vei avea dreamul blocat si nu mai rezolvi decat daca pui imaginea din nou. Ar fi bine sa faci un backup inainte de a te apuca de asta.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Instaleaza manual (prin FTP) toate fisierele noi, dar ai grija ca nu e chiar asa de simplu.
    Dupa ce suprascrii fisierele din DM, trebuie scos din priza in timp ce functioneaza pentru a nu lasa dreamul sa salveze copiile de lucru (din RAM) si sa-ti suprascrie ceea ce de-abia ai pus. Atentie insa, daca uiti sa pui vre-un fisier, la pornire vei avea dreamul blocat si nu mai rezolvi decat daca pui imaginea din nou. Ar fi bine sa faci un backup inainte de a te apuca de asta.
    Asa am facut si eu dar ia mai mult timp si am cautat ceva mai simplu.Daca puteam sa scot canalele din Dm si sa le editez era mult mai usor sa le pun la loc.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit pina la urma sa descarc lista de canale dar cu DCC 2.95.Am facut un backup iar la Restore Options am bifat tot mai putin playlist(?) si timerlist(?) .Am apasat butonul Backup si apoi sa activat si butonul EditorAcum pot sa editez lista mea de canale.!.Multumesc tuturor celor care au incercat sa ma ajute.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top