Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Tzara Mioritzei
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default Minunea s-a produs INCUBUS = CCCAM pe KATHY si IPBOX

    INCUBUSCAMD

    Available for processor types: sh4 (tested only on Cuberevo, Cuberevo mini, kathrein ufs910 with e2)

    Use the e2 version on kathrein with enigma 2 on board, the other version on ipbox 9000/900 with dgstation firmwares

    Card client for protocols: cccam, gbox, newcamd 5.20, newcamd 5.25, radegast old, radegast new, aroureos

    .conf and .prio files can be inserted in the /var/bin directory, or in /etc, or in /var/keys

    20/06/2008, V0.50, First public release
    camd33 and camd35 is really much unstable so I think it's not yet ready for public,
    asap it will be ready i'll publish it
    This is the first release, you can't see any log on the console because
    I don't wanna people read infos that could put them on the strange way.
    However logs on console are really good to know if bugs are the cause of your problem or
    simply if you are so noob to not be able to configure it correctly.

    Read very well config files and don't say something you don't know.

    This is not a fully working cam, some functions are not implemented/enabled because they are not ready for public and
    I think people don't wanna functions that are working not really good as they expected!
    (also this version is a beta version, but i wanted to put some hopes on people that believe a cam is better than othern one,
    we have tested the cam on many decoders and we can say this cam is not bad at all also in beta and not full working mode )

    So for the first release I choose to public only client side of the cam.

    I want to thank raton_craquero for givin' me the possibility to know really a lot of things on how to use dvb_api and i have
    to admit that i really like his config file structure and his log functions, so i decided to use them with his agreement
    Thank you!
    UFS-910 Prime focus 1,5m Al 0.3dB Inverto si altele.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cine ne face o traducere aproximativa?
    Rapidist pur singe...

  3. #3
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hai testati minununea sa auzim si noi....

    sau e minune gen otv..

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by paulino View Post
    Cine ne face o traducere aproximativa?
    Uite ce minune face linkul maestrului @choleen:

    "INCUBUSCAMD

    Disponibil pentru procesor tipuri: sh4 (testat numai pe Cuberevo, Cuberevo mini, kathrein ufs910 cu e2)

    Utilizaţi E2 versiunea de pe kathrein enigma cu 2 de la bord, pe de altă versiune ipbox 9000/900 cu dgstation firmwares

    Cardul de client pentru protocoalele: cccam, gbox, newcamd 5.20, newcamd 5.25, Radegast vechi, Radegast noi, aroureos

    . conf şi. prio fişiere pot fi inserate n / var / bin, directorul de, sau n / etc, sau n / var / chei

    20/06/2008, V0.50, Prima publice de eliberare
    camd33 şi camd35 este foarte instabilă aşa de mult cred că nu este ncă pregătit pentru public,
    , urgent, va fi gata am vom publica
    Aceasta este prima versiune, nu puteţi vedea nici un log n consolă, pentru că
    Nu vreau să citesc informatiile de oameni care ar putea pune-le pe cale de ciudat.
    Cu toate acestea jurnalele de pe consola sunt foarte bine să ştii dacă bug-urile sunt cauza problemei tale sau
    pur şi simplu dacă sunteţi att de noob să nu fie n stare să-l configuraţi corect.

    Citeste foarte bine fişierele de configurare şi să nu spun ceva, nu ştii.

    Acesta nu este un lucru pe deplin CAM, unele funcţii nu sunt puse n aplicare / activat, deoarece acestea nu sunt gata pentru public şi
    Cred că oamenii nu vor să funcţii de lucru, care sunt foarte bine ca nu au de aşteptat!
    (de asemenea, această versiune este o versiune beta, dar am vrut să pun nişte speranţe de oameni care cred că este un CAM othern mai bine dect unul,
    le-am testat cam pe multe Decodori şi putem spune cam asta nu este rau deloc de asemenea, n versiune beta şi nu n modul de lucru complet)

    Deci, pentru prima lansare am alege să publice doar partea de client a cam.

    Vreau să mulţumesc raton_craquero pentru givin 'posibilitatea de a-mi cunosc foarte multe lucruri despre cum să utilizaţi dvb_api şi i-au
    să recunosc că mi place foarte mult sa fişier de configurare structura şi funcţiile sale jurnal, aşa că am decis să le folosească, cu acordul lui
    Mulţumesc!"
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mda...o traducere a la Marko Bela...
    Rapidist pur singe...

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Smile Minununea merge cu cccam

    Un camd care in sfarsit merge in KATHY testat de mine, client pentru Cccam..Verificat!
    Plasati incubusCamd.conf and incubusCamd.prio files in "/etc" si incubusCamd.sh4_e2 in
    "/bin". Redenumiti in incubusCamd. Configurati incubusCamd.conf linia:
    "card_server_url_0=cccam://test:[email protected]:12000" o aveti de doua ori si lansati
    cu: cd /bin
    ./incubusCamd
    Sa adaugati in linia "F" de la Dreambox user-ul din "card_server_url_0=cccam://test:[email protected]:12000"
    DM800HD, DM500 si KATHREIN UFS910SW

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Tzara Mioritzei
    Posts
    131
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm. merge perfect INCUBUS pe linii de cccam. Asteptam sa citeasca si cardul si sa devina server. Se lucreaza.
    Cei care au prorocit moartea lui UFS-910 o sa gaseasca alte comentarii rautacioase.
    UFS-910 Prime focus 1,5m Al 0.3dB Inverto si altele.

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti pune aici un how to?
    multumiri anticipate...
    Rapidist pur singe...

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by paulino View Post
    Poti pune aici un how to?
    multumiri anticipate...



    Gestern, 09:04
    1. Version des Incubus-EmusincubusCamd, cam daemon.
    ---------------------------------------------------------------------------------

    Available for processor types: sh4 (tested only on Cuberevo, Cuberevo mini, kathrein ufs910 with e2)

    Use the e2 version on kathrein with enigma 2 on board, the other version on ipbox 9000/900 with dgstation firmwares

    Card client for protocols: cccam, g**x, newcamd 5.20, newcamd 5.25, radegast old, radegast new, aroureos

    .conf and .prio files can be inserted in the /var/bin directory, or in /etc, or in /var/keys

    20/06/2008, V0.50, First public release
    camd33 and camd35 is really much unstable so I think it's not yet ready for public,
    asap it will be ready i'll publish it
    This is the first release, you can't see any log on the console because
    I don't wanna people read infos that could put them on the strange way.
    However logs on console are really good to know if bugs are the cause of your problem or
    simply if you are so noob to not be able to configure it correctly.

    Read very well config files and don't say something you don't know.

    This is not a fully working cam, some functions are not implemented/enabled because they are not ready for public and
    I think people don't wanna functions that are working not really good as they expected!
    (also this version is a beta version, but i wanted to put some hopes on people that believe a cam is better than othern one,
    we have tested the cam on many decoders and we can say this cam is not bad at all also in beta and not full working mode )

    So for the first release I choose to public only client side of the cam.

    I want to thank raton_craquero for givin' me the possibility to know really a lot of things on how to use dvb_api and i have
    to admit that i really like his config file structure and his log functions, so i decided to use them with his agreement
    Thank you!

    Regards, the IncubusCrew!


    am luat si eu un ipbox 900 si fac incercari sunt tare curios sa vad cum merge cccam-ul alla copyat oricum ipboxul 900 este mai fain ca si katy asta sa vezi cit de prietenos sunt....

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by paulino View Post
    Poti pune aici un how to?
    multumiri anticipate...
    Te-ai descurcat man ?
    Baga o "zbirna" daca ai nevoie de ajutor.
    Io-te acilea:





    In concluzie: avem E2+gbox+Cccam pe Kathrein UFS910. Totul in "alpha" ,dar avem.
    Mai vorbim de Sfintele Sarbatori.

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge bine gainaria asta mica de ipbox 900 pe cccam dar am schimbat skinul in albastru si stiti ce s a intimplat dupa restart s au albastrit fetzele si mainile oamenilor, loool asta e ceva nou...

    s-a blocat dupa o jumatate de ora.... dar este ok ma enerveaza ca tot fetze albastre am, chit ca am pus primul skin inapoi....

    ps: o data ce ai avut dreambox nu mai poti sa schimbi.....maine il duc inapoi sa nu credeti ca este receptor rau din contra este mai mult decit okay dar nu este un dream....este realitatea oricum este mult mai bun si mai stabil decit un kathrein a fost bineinteles o glum

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by snow View Post
    vezi ca skinul ala are bug, oricum trebuia sa ti se blocheze receptorul nu sa-ti dea fete albastre. esti primul care are de a face cu acest bug.
    ipbox 900/9000 nu este recomandat inca pentru cei care nu au niste minime cunostinte de linux si sa lucreze cu un ftp
    am mai citit pe ceva forum asear despre fete albastre iar despre minime cunostinte de linux si ftp este la fiecare receptor cu linux, oricum se incalzeste ca dreamul 800 ce sa mai zic ca ipboxul 9000 cind l am testat la inceput parca era soba mobil se incalzea de il lua dracul oricum este easy de facut firmware update,usor de pus emu, parca a gasit ceva programe in plus pe intelsat fata de dream ,oare este tunerul mai sensibil... ?Sa-l stapiniti sanatosi ....

    ps: skinul este ok imaginea are bug ! ! ! pentru ca am revenit la setarile initiale

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by snow View Post
    tunerul este mai sensibil, vezi ca sa incalzeste numai dacai ai incurcat ceva pe undeva. verifica setarile.
    ce imagine folosesti?

    snow dragule eu nu am incurcat nici o setare la mine este easy 2 antene fixe cu disecq asa se incalzeste probat cu 2 imagini acu sa nu-l faci ferrari ca este numai un ford.... folosit cu ultima imagine de la sifteam

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by snow View Post
    ps: acum sincer, opreste ventilatorul aplicat la dm 800 si vezi care e mai rece
    de cind a aparut upgrade la second bootloader nu se mai incalzeste ca inainte ai pierdut pariul.... degeaba tot nu ma convingi sa-l iau poate daca mai ies ceva skin-uri mai meseriase poate ma razgindesc... eu am DM 8000....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top