Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor decodare CCCAM!

    Am o problema f ciudata. Cand dau reboot si se aprinde D*gi se decodeaza usor. Peste 5 min cand dau pe alt program de la D*gi nu se mai decodeaza nik. Trebe sa astept cate vreo 5-6 min ca sa mi se decodeze un program de la D*gi. Alti provideri se decodeaza la secunda fara probleme, D*gi e singur care face prob la decodare. Si inca cv, pana acum a mers f bn, numa azi a inceput sa-mi creeze aceasta prb. Plus ca am setat la toate liniile sa vad numai DIST2 si am pe DIST1-39 cards si DIST2-1380 cards.AM incercat si am pus si keyuri cu liniile si la fel face, am scos si keyurile si la fel face. Ce poate fi si cum o pot rezolva? Multumesc!
    Last edited by maximov; 20th October 2008 at 21:16.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cind esti pe un program D*** ce e in fisierul /tmp/ecm.info ? Listeaza aici ce se poate din fisierul respectiv.
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rezolvat problema. AM luat la rand liniile si le stergeam. SI cand am ajuns la una surpriza mergea perfect cccam. Deci in concluzie din cauza unei linii eu suferam, si acum observ ca si restu se decodeaza si mai repede decat ianinte. Dar totusi stau si ma gandesc cum de-mi afecat asa de rau o linie? Deci baieti, mare grija cand faceti schimburi si cu cine.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximov View Post
    Am rezolvat problema. AM luat la rand liniile si le stergeam. SI cand am ajuns la una surpriza mergea perfect cccam. Deci in concluzie din cauza unei linii eu suferam, si acum observ ca si restu se decodeaza si mai repede decat ianinte. Dar totusi stau si ma gandesc cum de-mi afecat asa de rau o linie? Deci baieti, mare grija cand faceti schimburi si cu cine.
    un indiciu referitor la linia aia te rog

    ne poate ajuta pe mai multi de aici

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    1,781
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Quote Originally Posted by maximov View Post
    Am rezolvat problema. AM luat la rand liniile si le stergeam. SI cand am ajuns la una surpriza mergea perfect cccam. Deci in concluzie din cauza unei linii eu suferam, si acum observ ca si restu se decodeaza si mai repede decat ianinte. Dar totusi stau si ma gandesc cum de-mi afecat asa de rau o linie? Deci baieti, mare grija cand faceti schimburi si cu cine.

    Pai daca ai rezolvat problema zi aici cine este sa nu murim toti prosti ...
    la începutul lui Gbox era un polonez care apara mai tot timpul cun 11 carduri local era unul din cei mai buni peeri la jumate de RDI ma refer la prokop

    Deci daca ne dai un indiciu ar fi bine
    Salut si numai bine ...



    Antes de postear en este foro, lea las normas y preséntese. Y al presentarse respete las normas Nş 1. Gracias

    NORMAS: http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=59064

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    era un baiat care avea linia incepand cu cuvantul JRIBAS, da nu cred ca-i de aici, ii de pe alt forum.
    Last edited by maximov; 21st October 2008 at 08:45.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O alta problema iar ciudata: Eu am local FOCUSSAT(1W). De ce imi decodeaza f greu MAX TV cand am localul bagat? Trebe sa astept cate 10-20 secunde cand schimb un program de la MAX ca sa-mi decodeze. Si cand scot localul, merge brici, n-am treaba, decodeaza la secunda. Ce as putea face?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by maximov View Post
    O alta problema iar ciudata: Eu am local FOCUSSAT(1W). De ce imi decodeaza f greu MAX TV cand am localul bagat? Trebe sa astept cate 10-20 secunde cand schimb un program de la MAX ca sa-mi decodeze. Si cand scot localul, merge brici, n-am treaba, decodeaza la secunda. Ce as putea face?
    salut !

    se decodeaza greu ptr ca focus este conax , si max este si conax si viacces ! verifica cccamchannelinfo si sterge setarile de max ptr conax !
    eventual o mica modificare in cccam.prio ptr prioritate max Viacces !

    numai bine !

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    care poate sa ma ajute? Id maximov2006 Multumesc!

  10. #10
    aandreii
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default PROBELAMA Digi

    Am o problema f ciudata. Cand dau reboot si se aprinde D*gi se decodeaza usor. Peste 5 min cand dau pe alt program de la D*gi nu se mai decodeaza nik. Trebe sa astept cate vreo 20-30 secunde ca sa mi se decodeze un program de la D*gi. Alti provideri se decodeaza la secunda fara probleme, D*gi e singur care face prob la decodare. Si inca cv, pana acum a mers f bn, numa azi a inceput sa-mi creeze aceasta prb. AM incercat si am pus si keyuri cu liniile si la fel face, am scos si keyurile si la fel face. Ce poate fi si cum o pot rezolva? Multumesc.

    ecm.info afiseaza asa

    system: Kudelski SA
    caid: 0x1801
    provider: Unknown
    provid: 0x000
    pid: 0x184e
    using: emu
    ecm time: 0.009

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In in dist 1 ai 39 carduri si dist 2 ai 1380 carduri
    Max TV, Strong 4401, 0,9 si 3 LNB-uri.

  12. #12
    aandreii
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by flchitu View Post
    In in dist 1 ai 39 carduri si dist 2 ai 1380 carduri
    NU in dist 1 am 12 si in distanta 2 am 1185. Sta mult dar de multe ori citeste tot EMU

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceeasi problema o am si eu dar doar de astazi a aparut si nu am umblat la CCcam.... O sa incerc prin eliminarea ultimelor linii pe care le-am adaugat dumineca poate asta este o rezolvare

  14. #14
    aandreii
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by so-so View Post
    Aceeasi problema o am si eu dar doar de astazi a aparut si nu am umblat la CCcam.... O sa incerc prin eliminarea ultimelor linii pe care le-am adaugat dumineca poate asta este o rezolvare
    Si la mine tot de astazi a aparut si nu tot la fel nu am umblat la CCcam Iar lini chiar nu am introdus ziele acestea.

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema este la D**I la ceilalti provideri in share merge perfect ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top