Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: e7200 / ss2

  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default e7200 / ss2

    sambata am vandut vechiul calculator ( Sempron 2600+/1.5 Gb DDR/MB Asrock) .... am oprit hardurile si le-am pus pe noul sistem ( Intel e7200 / MB GA-EP31 / 2 GB DDR2 / )

    problema este : ca imediat ce pun placa ss2 in slot pci si bootez ... se blocheaza calcu la 2-3 minute dupa incarcare windows ! am instalat zeci de versiuni de windows oficiale sau tunate / optimizate pt dell / toshiba . Nu vrea neam !

    daca ajung vreodata pana la altdvb / nu reusesc sa scanez nici un tp / din tot Hotbird daca am prinz 6 tpuri / daca totusi prind un canal tv dupa vreo 4 min se blocheaza calculatoru si nu mai merge decat resetat! ce dreq sa fac ca m-a disperat ~

    mentionez ca nu mai uitam la tv neaparat pe calcualtor ... dar ma mai jucam din cand in cand cu placa ~ Si deseori faceam capturi cu videoclipuri pt un prieten care nu are access la net ~

    cum dreq rezolv situatia? ! de unde este conflictu? ~
    astept raspunsuri de la experti si nu numai ~

    cu stima
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armandino View Post
    sambata am vandut vechiul calculator ( Sempron 2600+/1.5 Gb DDR/MB Asrock) .... am oprit hardurile si le-am pus pe noul sistem ( Intel e7200 / MB GA-EP31 / 2 GB DDR2 / )

    problema este : ca imediat ce pun placa ss2 in slot pci si bootez ... se blocheaza calcu la 2-3 minute dupa incarcare windows ! am instalat zeci de versiuni de windows oficiale sau tunate / optimizate pt dell / toshiba . Nu vrea neam !

    daca ajung vreodata pana la altdvb / nu reusesc sa scanez nici un tp / din tot Hotbird daca am prinz 6 tpuri / daca totusi prind un canal tv dupa vreo 4 min se blocheaza calculatoru si nu mai merge decat resetat! ce dreq sa fac ca m-a disperat ~

    mentionez ca nu mai uitam la tv neaparat pe calcualtor ... dar ma mai jucam din cand in cand cu placa ~ Si deseori faceam capturi cu videoclipuri pt un prieten care nu are access la net ~

    cum dreq rezolv situatia? ! de unde este conflictu? ~
    astept raspunsuri de la experti si nu numai ~

    cu stima
    Eu am tot Intel E7200,MB e Gigabyte,ram 2 GB,si am avut la inceput probleme mari (nu cu SS2),cu un rahat de Card Reader,pe panoul frontal.Din cauza lui nu-mi mergeau 100% USB-urile.Dupa 2 zile de plimbat la firma au gasit ca din cauza lu' ala nu merg.Am renuntat si acum merge "beton".
    Vezi sa nu fie un conflict hard cu ceva.Ca SS2 la mine merge perfect.
    .

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    Eu am tot Intel E7200,MB e Gigabyte,ram 2 GB,si am avut la inceput probleme mari (nu cu SS2),cu un rahat de Card Reader,pe panoul frontal.Din cauza lui nu-mi mergeau 100% USB-urile.Dupa 2 zile de plimbat la firma au gasit ca din cauza lu' ala nu merg.Am renuntat si acum merge "beton".
    Vezi sa nu fie un conflict hard cu ceva.Ca SS2 la mine merge perfect.

    ce placa de baza ai ? si ce windows imi recomanzi !
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armandino View Post
    ce placa de baza ai ? si ce windows imi recomanzi !
    MB- GIGABYTE P32-SG3 Intel P32,FSB 1333
    Windows XP Home SP3 cu licenta.Dar am pe alta partitie XP Gold postat de @ursul baloo la sectiunea de PC si merge si acolo perfect.
    Merg ProgDVB,AltDVB si DVB Viewer,atat ca asta ultimul il tin pentru codecuri,ca fara el am avut totdeauna probleme.Ii pus dar nu-l folosesc,doar AltDVB si ProgDVB,cu v_plug 2.3.8 merge brici.


    L.E.asta l-am incercat si merge bine
    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...&postcount=756
    Last edited by Mayerling; 20th October 2008 at 12:06.
    .

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    MB- GIGABYTE P32-SG3 Intel P32,FSB 1333
    Windows XP Home SP3 cu licenta.Dar am pe alta partitie XP Gold postat de @ursul baloo la sectiunea de PC si merge si acolo perfect.
    Merg ProgDVB,AltDVB si DVB Viewer,atat ca asta ultimul il tin pentru codecuri,ca fara el am avut totdeauna probleme.Ii pus dar nu-l folosesc,doar AltDVB si ProgDVB,cu v_plug 2.3.8 merge brici.


    L.E.asta l-am incercat si merge bine
    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...&postcount=756
    Pe versiunile mai noi de windows ss2 face figuri de multe ori.
    Cea mai buna si mai stabila versiune de win pentru placi dvb este XP profesional cu sp2.
    Am updatat o astfel de versiune cu toate fix-urile aparute pana in septembrie 2008 si merge foarte bine pe placi dvb : skystar 2, skystar usb plus si TT 3650 CI HD usb.
    Mai tarziu voi reveni cu niste link-uri de unde puteti lua atat versiunea de windows cat si tot pachetul de video filtre necesare placilor dvb.

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe paritia C am XP Home cu licenta cu SP 3,drivere mai noi.Merge bine,n-am ce reprosa.



    Pe alta partitie am XP Profesional cu SP 3,driverele originale de pe CD-ul original,la fel nu am ce reprosa.



    Singurul lucru care-mi displace la ce am acuma,e faptul ca regret monitorul CRT de 19'',ca LG-ul asta tot de 19'' nu are'n veci calitatea celui vechi.Singurul avantaj ca e 16/10,atat.
    .

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am instalat pana acum XP SP1 / XP SP2 / XP SP3 / Vista / si vreo 4 XP tunate ! toate nu reusesc sa mearga placa ! daca pe XP SP2 am reusit sa scanez tot Thor-ul ... la vizionare imi apar macroblocuri de zici ca nu am semnal !

    am incercat urmatoarele configuratii:

    placa ss2 singura - nu merge

    ss2+placa de captura - merge ( dar nu are semnal)

    ss2+creative - nu merge deloc

    creative + placa captura - merge pc OK

    de 3 zile testez si iar testez si nu am gasit solutia optima ! momentan am renuntat la placa ! astept sugestii !

    configuratia actuala este urmatoarea :
    CPU Intel E7200
    MB Gigabyte GA-EP31-DS3L
    Video Radeon HD 3650 - 512 MB
    DDR2 2 GB - Kingmax
    HDD 2 x 250 SATA 2
    SOUND Creative SoundBlaster Live 5.1
    Placa de captura -firewire
    SURSA 450W

    nu pot sa fac sa mearga SkyStar2 rev. 2.6c
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armandino View Post
    am instalat pana acum XP SP1 / XP SP2 / XP SP3 / Vista / si vreo 4 XP tunate ! toate nu reusesc sa mearga placa ! daca pe XP SP2 am reusit sa scanez tot Thor-ul ... la vizionare imi apar macroblocuri de zici ca nu am semnal !

    am incercat urmatoarele configuratii:

    placa ss2 singura - nu merge

    ss2+placa de captura - merge ( dar nu are semnal)

    ss2+creative - nu merge deloc

    creative + placa captura - merge pc OK

    de 3 zile testez si iar testez si nu am gasit solutia optima ! momentan am renuntat la placa ! astept sugestii !

    configuratia actuala este urmatoarea :
    CPU Intel E7200
    MB Gigabyte GA-EP31-DS3L
    Video Radeon HD 3650 - 512 MB
    DDR2 2 GB - Kingmax
    HDD 2 x 250 SATA 2
    SOUND Creative SoundBlaster Live 5.1
    Placa de captura -firewire
    SURSA 450W

    nu pot sa fac sa mearga SkyStar2 rev. 2.6c
    Daca reusesc maine incerc sa ridic pe net versiunea de XP modificat de mine si sub care merge perfect 3 tipuri de placi dvb si anume : ss2 rev2.3, skystar usb plus si tt 3650 CI HD usb.
    Tot acolo voi pune si pachetul intreg de videofiltre cu S.N. pentru fiecare.

  9. #9
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    iti dau eu un ftp pe care poti sa urci pana la 20 gb de date dami unpm si te rezolv cu datele de login
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in toate sloturile ... problema persista! o sa incerc o schimbare de placa de baza! poate o sa trec pe AMD
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armandino View Post
    in toate sloturile ... problema persista! o sa incerc o schimbare de placa de baza! poate o sa trec pe AMD
    Incearca cu o placa ca a mea,ca la mine merge OK,Gigabyte P 32-S3G.
    Eu iar tind sa cred ca e HW,cum am aratat la mine,cu diferite Windows-uri a mers si merge bine.
    .

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    Incearca cu o placa ca a mea,ca la mine merge OK,Gigabyte P 32-S3G.
    Eu iar tind sa cred ca e HW,cum am aratat la mine,cu diferite Windows-uri a mers si merge bine.

    sigur e p32 nu cumva e p35? pentru ca la search pe net dupa p32-s3g nu mere ~
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armandino View Post
    sigur e p32 nu cumva e p35? pentru ca la search pe net dupa p32-s3g nu mere ~
    Regret pentru greseala,e P 31-S3g.
    A fost la recomandarea lui @smv167,daca citesti aici :
    http://www.rdi-board.com/showpost.ph...12&postcount=2
    El mi-a recomandat aceasta placa,si am ocazia din nou sa ii multumesc.

    L.E.
    Last edited by Mayerling; 21st October 2008 at 15:29.
    .

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Blackpool
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am Intel Core 2 Duo E8400 , 3 GHz ,6MB L2 Cache , 1333 MHz FSB , 45nm , cu Gigabyte S-Series G33-DS3R si imi merge excelent. La inceput am avut probleme exact ca ale tale , nu am apelat la voi ca si asa m-ati luat in bascalie , dar iti dau un sfat. Am un amic expert care m-a descurcat , adica si eu am acel card reader frontal si cand a instalat driverele placii de baza a zis ca trebuie debifat inainte de a da instal casutele cu yahoo tolbar si Realtek Card Reader Driver. Si neaparat windows cu SP2 , iar de la technisat driverul 4.3.2.
    La mine dupa aceasta interventie merge excelent fara pic de probleme.
    Nu stiu daca este important dar am sters toate fisierele de Gbox caci imi dadea cu eroare in AltDvb.
    Succes!

  15. #15
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by katwoman View Post
    Eu am Intel Core 2 Duo E8400 , 3 GHz ,6MB L2 Cache , 1333 MHz FSB , 45nm , cu Gigabyte S-Series G33-DS3R si imi merge excelent. La inceput am avut probleme exact ca ale tale , nu am apelat la voi ca si asa m-ati luat in bascalie , dar iti dau un sfat. Am un amic expert care m-a descurcat , adica si eu am acel card reader frontal si cand a instalat driverele placii de baza a zis ca trebuie debifat inainte de a da instal casutele cu yahoo tolbar si Realtek Card Reader Driver. Si neaparat windows cu SP2 , iar de la technisat driverul 4.3.2.
    La mine dupa aceasta interventie merge excelent fara pic de probleme.
    Nu stiu daca este important dar am sters toate fisierele de Gbox caci imi dadea cu eroare in AltDvb.
    Succes!
    nu am nici un cardreader frontal ! carcasa mea am ales sa fie simpla si neagra! se pare ca e placa video problematica pentru ca dupa 2-3 ore de functionare ... apar niste spike-uri pe ecran !
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top