Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default ProgDVB 4.33.1 NEW!!

    ProgDVB 4.33.1 test (full install)
    http://www.progdvb.com/

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La-i testat
    E diferenta notabila? Si din ce punct de vedere?
    Eu nu-l pot testa decat in weekend.
    Daca poti sa-mi raspunzi, ti-as ramane dator!
    Multumesc anticipat!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  3. #3
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inca nu l-am testat! O s-o fac dupa-amiaza.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Testat de mine. Inca nu am gasit nici o diferenta fata de precedentul. Doar faptul ca Yanksee nu mai decodeaza Calcio si Prima Fila de la 6 in sus , dar asta tine de altele.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default noul prog

    N-are nici o diferenta notabila!Noul prog pare ca functioneaza la fel.Dar ceea ce am vrea toti inca ...hash,hash! : unde esti tu oare?Poate in rom?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default ProgDVB ---ajutor

    Copii sint nou aici. Folosesc ProgDVB 4.26 si nu stiu sa copy si paste noile key in Soft*am.k*y file. Ma poate ajuta cineva ?


    Merci

  7. #7
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia alt SoftCam.Key mai nou!

  8. #8
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default Soft cam Key

    Nu lua la intimplare orice Softcam s-ar putea sa ai neplaceri.Foloseste un Softcam Edit si scrieti-l singur cum vrei ptr ca unele au si seca 2 altele nu,unele au si conax altele nu etc.Daca nu te descurci cu gasirea unuia pe net da PM.
    Salut.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc de informatii.

    Strongman1960 revin cu pm.

  10. #10
    Bogdanel
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Hey..auziti...pe ce frecventa e Calcio si Prima Fila si de unde iau softcam necesar pt. a decoda..pls raspuns

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ProgDVB ?
    By Victor64 in forum Placi DVB
    Replies: 11
    Last Post: 23rd October 2006, 18:17
  2. ProgDVB
    By resident in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 27th June 2006, 10:21
  3. ProgDVB 4.48 NOU!
    By yanq in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 11th February 2005, 10:53
  4. ProgDVB 4.47.5 Nou
    By yanq in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 26th January 2005, 13:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top