Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Ajutor Sirius!

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor Sirius!

    Buna seara, o fi pe forumul acesta vreun suflet nobil care ajuta? Daca da, il rog sa-mi explice babeste, ca pentru blonde (crunta lume cand trebuie sa instalezi parabole singura!), de ce am pizitionat parabola de 1 metru pe Sirius 4, iar pe frecventele care apar la Max Tv pentru programele romanesti nu imi gaseste nici macar un program romanesc? Semnalul este de 99 la suta, calitatea la fel, si programe romanesti ioc. Va rog din suflet, cei care va pricepeti si aveti rabdare, ajutati-ma si spuneti-mi ce gresesc, stau de 3 ani in Italia fara programele de acasa si e greu, greu. Multumesc tuturor celor care imi explica rabdator ce am de facut.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar ce programe gaseste?
    SHALOM

  3. #3
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Antena e pe alt satelit. Spune ce programe receptionezi si pe ce frecventa, chiar daca sunt codate si in functie de aceasta o sa iti spun pe ce satelit te afli si in ce parte trebuie sa rotesti antena. Poti afla si singur pe ce satelit te afli , dupa programele pe care le receptionezi de aici:http://www.flysat.com/satlist.php.
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un prieten a patit aceeasi faza in Spania , receptorul avea memorate canalele MAX , si nimerise pe Astra ; esti pe aproape . De explicat babeste e mai greu , antena privita din spate suceste-o spre dreapta luand ca punct de referinta pozitia in care se afla in prezent , in acelasi timp modifica si elevatia (inclinarea) antenei .
    Nokia 9600s, Philips dBox2, Optibox500

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca dai o bere vin si te ajut la fata locului cu reglajul

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Dreambox-800
    Posts
    1,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nrares View Post
    Daca dai o bere vin si te ajut la fata locului cu reglajul
    la ora asta se incaseaza suplimentar rares, este un frig.....de ingheta mina pe barä...cel putin 10 beri

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    spune-ne locatia ta si ce receptor folosesti.
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  8. #8
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa nu ai receptorul setat pe cautare programe FTA ?

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Canalele ucrainiene le vezi? (de exemplu cele de pe 11.766 H, TET, Novy Kanal, Glas, etc.) Daca le ai in lista si nu le vezi, atunci ai antena orientata pe alt satelit.

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://en.kingofsat.net/pos-4.8E.php

    http://www.flysat.com/sirius4.php

    http://www.maxtv.ro/


    poate a prins ARABI
    am mai auzit la cineva

    poate ne spune ce a prins, ii intra canale, nu ii intra?

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Andrecluj View Post
    Buna seara, o fi pe forumul acesta vreun suflet nobil care ajuta? .....
    Ia uite cite suflete nobile au raspuns! Eu zic sa vii cu detalii; daca nu, dam in bascalie si topicul asta!
    SHALOM

  12. #12
    dibaci Expert
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    44.26’24 /26.10'50
    Posts
    10,799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca esti convins ca ai nimerit Sirius-ul mai exista posibilitatea sa fie LNB-ul rotit aiurea si sa prinzi de pe polaritatea cealalta altceva.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Pitesti
    Posts
    543
    Posts Thanks / Likes

    Post

    .........a nimerit exact pe astra 19*e , cele 3 frecv max de pe sirius sunt exact ca cele 3 de pe astra 19*e ;

    astra 19*e - 12148 h 27500 , 12266 h 27500 , 12344 h 27500 3/4
    sirius 5*e - 12149 h 27500 , 12265 h 27500 , 12341 h 27500 3/4

    ..........rezolvarea ti-a spus-o @val
    VU+SOLO SE V2,DM 800hd Triax TDS110 H-H Inverto bk ultra
    ..........95*e >>>>>>0<<<<<< 45*w..........

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    bacau
    Posts
    632
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Quote Originally Posted by Andrecluj View Post
    Buna seara, o fi pe forumul acesta vreun suflet nobil care ajuta? Daca da, il rog sa-mi explice babeste, ca pentru blonde (crunta lume cand trebuie sa instalezi parabole singura!), de ce am pizitionat parabola de 1 metru pe Sirius 4, iar pe frecventele care apar la Max Tv pentru programele romanesti nu imi gaseste nici macar un program romanesc? Semnalul este de 99 la suta, calitatea la fel, si programe romanesti ioc. Va rog din suflet, cei care va pricepeti si aveti rabdare, ajutati-ma si spuneti-mi ce gresesc, stau de 3 ani in Italia fara programele de acasa si e greu, greu. Multumesc tuturor celor care imi explica rabdator ce am de facut.
    Spune ceva cert.Pai si iti apare semnal pe canalele max tv/akta sau nu?
    Ce tipuri de canale iti intra?Ceva tp-uri pe/care iti intra/ca semnal?
    Dupa cum spui in postul tau sigur nu esti pe sirius!Mai da ceva detalii,asa cum cer baietii mai sus!
    FOCUS-UPC;RCS-digital cablu;Digi Net;Digi mobil;BAYERN MUNCHEN &ACMILAN;
    .de

  15. #15
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu cred ca e King sub acoperire de nu mai da detalii si ne pune pe noi sa dam cu parerea despre ce ....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top